- Poruka
- 29.141
Ја их лично не слушам али ако их неко слуша,то је његов проблем ( и то ће морати сам да реши)
ne slusam ih ni ja, ali ih ocigledno ljudi ovde vole i slusaju, i sta sad mi tu hocemo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја их лично не слушам али ако их неко слуша,то је његов проблем ( и то ће морати сам да реши)
stave je sto smo mi retardirani .... kod nas sve pola pola kod njih ona saka jada pa zajedno
oooo tome ti pricam
Ама баш ништа,пустимо их нека слушају.ne slusam ih ni ja, ali ih ocigledno ljudi ovde vole i slusaju, i sta sad mi tu hocemo...
U Dubrovniku i Splitu baš i nema čergi i Srba, pa stoga ni Džejeva publika nije baš mnogobrojna. Zašto da dođe kad tu profita nema a u Bg mu lova sama skače u džep.
muzika vam se raspada od raka ...
slusate nase cajke koje ste pljuvali
ni jedna muzicka emisija vam ne moze da nase ne pomenete bar jednom
neki dan gledam RED CARPET na novoj celo vreme o tracevima sa domace estrade kad ono prikazuje nase pjevace .... unistili ste svoju muziku i pojma nemate ....
Dzej je za vas gospodin covjek ..... nije ga dzabe Arkan postovao
A CECA JE VOKAL KOGA KRJUCI SLUSATE DA VAS KOMSIJE NE POBIJU
TOLIKO SUSJED
U Dubrovniku i Splitu baš i nema čergi i Srba, pa stoga ni Džejeva publika nije baš mnogobrojna. Zašto da dođe kad tu profita nema a u Bg mu lova sama skače u džep.

e jesi luzer al' big time... 
Članovi grupe „Kolonija“ ne pokazuju kajanje zbog toga što su pevali hrvatskom ratnom zločincu
Pevali smo Glavašu, ali Mladiću ne bismo!
Hrvatski dens trio „Kolonija“ se, ako je suditi po njihovim izjavama, ne kaje zbog toga što su 12. juna na koncertu u Tomislavgradu pružili podršku Branimiru Glavašu, nepravosnažno osuđenom za zločine nad Srbima u Osijeku 2009. godine.
Oni su tada, da podsetimo, uz još neke kolege sa tamošnje estradne scene nastupili na velikom skupu koji je ratni zločinac nazvao koncertom u znak zahvalnosti onima koji su mu pružili utočište, pošto je iz Hrvatske pobegao da bi izbegao služenje kazne.
- „Kolonija“, kao i 99 odsto muzičara iz Hrvatske, uključena je profesionalno u praćenje različitih izbora, parlamentarnih, lokalnih ili predsedničkih, čisto profesionalno i bez emocija. To je naš posao koji uvek profesionalno i odradimo. Ove godine su bili lokalni izbori za gradonačelnike i župane i „Kolonija“ je bila uključena na tri strane. Pevali smo za SDP u Zagrebu, Željka Keruma kao nezavisnog kandidata u Splitu i HDSSB u Osijeku (osnivač te stranke je Branimir Glavaš prim. aut.). Na sva tri mesta su ti kandidati i pobedili. Nastup u Tomislavgradu u BiH je bio slavljenički jer su neki od osnivača poreklom odatle. Nas troje u grupi smo svi iz Slavonije, tako da je odatle ta regionalna poveznica, pa nas je zbog toga ta stranka na ovim izborima uzela. Svako ima pravo na svoj izbor angažmana i odluku želi li pevati ili ne za zainteresovanog partnera - iscrpno je za „Alo!“ odgovorio Tomislav Jelić, frontmen „Kolonije“. Pošto je na ovaj način indirektno potvrdio da nemaju moralnih dilema zbog nastupa za ratnog zločinca, ipak smo ga direktno upitali da li smatra da je u redu da pevaju u prestonici Srbije (koncert zakazan za 8. oktobar u Centru „Sava“) posle nastupa za ubicu Srba.
- Vi kao da niste razumeli šta sam vam rekao pre, pevali smo za stranku i njene predstavnike na izborima za gradonačelnika i župana. Pevaćemo ljudima koji dođu na naš koncert radi nas i naših pesama od proteklih 15 godina, a ne radi toga šta neke novine pišu ili ne - rekao je Tomislav, izbegavši da odgovori o moralnom aspektu cele priče. Pošto se u razgovoru pozivao na profesionalnost, logično je usledilo pitanje da li bi pevali i Ratku Mladiću, ističući da se radi o čoveku čija krivica nije dokazana već je samo osumnjičen za ratne zločine.
- Ne bismo jer to nije stranka koja postoji u Hrvatskoj i aktivna je, kao što ne pevamo za stranke u Sloveniji i BiH - zaključio je Jelić.
Čudni aršini čelnika Centra „Sava“
Rukovodstvo Centra „Sava“ iznajmilo je salu za koncert grupi „Kolonija“ koja je pevala zločincu Branimiru Glavašu, ali su zato u februaru otkazali pres konferenciju koju je Gej-strejt alijansa zakazala u njihovim prostorijama zbog navodnog uznemiravanja javnosti.
Odgovor o tome kojim se aršinom rukovode smo pokušali da dobijemo od čelnika ove kuće, ali nas je ljubazna sekretarica obavestila da je direktor Dragan Vučićević na odmoru, a njegov zamenik Dragan Ćosić je na sastancima. Pošto nam se u dogovoreno vreme nije javio, pozvali smo ponovo gospodina Ćosića, ali nam je ista sekretarica rekla da je direktor na drugom sastanku i da će pokušati da se javi. Do zaključenja ovog broja se nije javio redakciji.
Organizatori ne planiraju otkazivanje koncerta
Ispred organizatora koncerta kuće „Blu saund“ dobili smo direktorku Gordanu Milojević.
- Kada smo ugovarali koncert u Centru „Sava“, nisam znala za njihov nastup u Tomislavgradu. Pročitala sam vaš tekst i stupila u kontakt sa njima, jer me je interesovalo šta je istina. Tomislav, njihov menadžer, mi je odgovorio da su oni profesionalci i da pevaju gde god da su pozvani, a da ih politika uopšte ne interesuje. Žao mi je što se sve to desilo, ali ne želim da se mešam u tu temu. Inače, mislim da su sjajni ljudi i muzičari i da im treba dati priliku da ih ljudi u Srbiji bolje upoznaju. Ne vidim razlog za otkazivanje koncerta jer bi to bio znak da se nečega stide - rekla je Gordana za naš list.
i # tel. "vatrogasne sluzbe" i gde da se javi 

muzika vam se raspada od raka ...
slusate nase cajke koje ste pljuvali
ni jedna muzicka emisija vam ne moze da nase ne pomenete bar jednom
neki dan gledam RED CARPET na novoj celo vreme o tracevima sa domace estrade kad ono prikazuje nase pjevace .... unistili ste svoju muziku i pojma nemate ....
Dzej je za vas gospodin covjek ..... nije ga dzabe Arkan postovao
A CECA JE VOKAL KOGA KRJUCI SLUSATE DA VAS KOMSIJE NE POBIJU
TOLIKO SUSJED
Zašto bi takvu muziku slušali samo Srbi?
A ove čerge asociraju samo na jedno(a možda i na drugo), ali ne dam se ja isprovocirati Susjed.
. Bend ko bend, ima valjda svoju publiku i ovde. Nego, podsetite me ko je sve svirao i pevao u Beogradu a svojevremeno ke.njao o nama u svojim domovinama i vilajetima....Je,eš neku tamo Koloniju. Najlakše je ne kupiti kartu i jednostavno ignorisati taj koncert, ako ćemo biti principijelni. Ali da su oni jedini, a nisu....
Ne znam na šta vas asociraju čerge, mene na Rome a Džej je Rom. Ali nebitno.
Mda, čerge na Rome, Romi na....ali nebitno
Bend kao bend, naravno. Reci to otvaraču teme, ne meni.
Ko god slusa tu vrstu muzike potrebna mu je lobotomija, bio Srbin ili Hrvat.

Pizdek, ne jedi gowana....
ili idioti kad slusamo takvu muziku.
vjerojatno nikad nijednu pjesmu colonije nisi poslušala. evo jedna za primjer ako nisi na dial up-u

Bora Đorđević smatra da će koncert „Kolonije“ u Beogradu biti izuzetno uspešan
Biće puna sala izdajnika!
Deklarisani srpski patriota i frontmen grupe „Riblja čorba“ Bora Đorđević smatra da bi hrvatska dens grupa „Kolonija“ obavezno trebalo da održi najavljeni koncert u Centru „Sava“ 8. oktobra.
![]()
- Naravno da treba da dođu! Pa šta ako su pevali Glavašu, svako peva svojima. I ovde dolaze da pevaju svojima, zato i mislim da će Centar „Sava“ biti rasprodat jer je više izdajnika u Srbiji nego što može da stane u dvoranu. Neka „Kolonija“ dođe da peva Čedi Jovanoviću, Nataši Kandić i ostalima poput njih - kaže za „Alo!“ Bora Čorba. Poznati muzičar dodaje da ovo nije jedini slučaj da se u našoj zemlji dočekuju ljudi koji su se stavili na stranu zločinaca.
- Pa svojevremeno je Ivana Dulić-Marković, potpredsednik vojvođanske vlade, primila lično ekstremnog hadezeovca Đodana, što je po meni veći skandal. Pa zašto onda i „Koloniju“ da ne dočekaju njihovi fanovi, a naglašavam da protiv tih muzičara stvarno nemam ništa lično - zaključio je Bora.
Bez komentara
Predsednica fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić nije želela da ulazi u polemiku sa poznatim srpskim rokerom.
- Ne mogu da komentarišem. Bora priča svašta i nikako od toga da se odmakne - rekla je Kandićeva.
Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović se nije javljao na naše pozive.
Nije moralno ići na nastup „Kolonije“
Predsednica Udruženja estradnih umetnika Srbije Danka Stojiljković smatra da je veći problem od toga što će grupa „Kolonija“ uopšte pevati u Srbiji to što država neće ubrati sve prihode koji joj pripadaju.
- Kao umetnik, smatram da oni treba da održe koncert, ali nije moralno da neko od nas ode na njega! To je moje lično mišljenje, mada mislim da bi me podržale i druge kolege. Kada bih barem znala da su platili sav porez, bilo bi mi lakše - rekla je za „Alo!“ gospođa Stoiljković.

Ma je li se to samodeklarirani četalj Čora Borba našao da nekome nešto prigovara?![]()
![]()
vjerojatno nikad nijednu pjesmu colonije nisi poslušala. evo jedna za primjer ako nisi na dial up-u
Pesma je njesra.
A osim toga alkos je.