Pa sa jedne strane mislim da bi bilo lepo od njih da podrže studenta ali njihova podrška definitivno nije neophodna, takođe mislim da nije sad neophodno da pevači i muzičari budu politički angažovani , mada opet bitno je i kakvi muzičari i kojom se vrstom muzike bave, ajde recimo muzičari kao ne znam Beogradski Sindikat, Sunshine, Eyesburn ili ne znam tipa Rage Against The Machine ili Public Enemy ili tako neki muzičari koji se bave malo alternativnijom i pre svega socijalno angažovanijom muzikom mislim da donekle imaju malo i "obavezu" da se nekad izjasne po nekim pitanjima, da donekle budu i politički /socijalno angažovani, da podrže ljude (pogotovo mlade ljude) u nekim specifičnim i vanrednim situacijama i u nekoj borbi za svoja prava, za neku elementarnu demokratiju, protiv lošeg i korumpiranog režima, itd , ali sad mislim da folkeri ili ne znam tipa Nada Topčagić, Vesna Zmijanac ili Zorica Marković ili tako neki zaista nije neophodno da budu socijalno/politički angažovani ili da se izjašnjavaju po nekim pitanjima nit da je njihova politička podrška neophodna nekom (iako opet kažem bilo bi lepo od njih).
Mislim da se pre treba osvrnuti na one što se bave nekom kvalitetnijom i socijalno angažovanijom muzikom nego na one što pevaju : zuji pčela pade mi na grudi blago onom ko rano poludi ili mlad je bostan počeo da vene (i čija je muzika isključivo zabavnog karaktera i služi za đuskanje ili lomljenje čaša u kafani).