Evo ovako, prvo licno sam uvredjen sto si rekao ono sto si rekao za nemacka kola no razlicitost nas i cini ljudima zar ne, zamisli da svi volimo i cenimo iste stvari...bilo bi monotono!
Pokusacu da ti iznesem svoja iskustva sa pomenutim vozilima...Ne skodi,a sto ne skodi moze i da koristi zar ne..
Pezo sam vozio dva puta, moj drug ga je kupio zeni!Bicu kratak u njegocvoj oceni,to je limuzina sa dvoje vrata koja podseca na sportski auto samo zato sto ima motor od 3 litre( nisam impresioniran snagom a ni obrtnim momentom istog) i oznakom coupe...sve ostalo je klasican mekani pitomi i prosecni francuz! Sigurno ce trajati vise od fijata kupea i imace manje kvarova ali:
Fijata kupea sam vozio 7 dana,takodje ga je imao moj drug(ne vozim italijane
![Osmeh :) :)](/styles/krstarica/xenforo/smilies/smile1.gif)
osim jednog dana ferrarija ako budem mogao) i bio je relativno nov.Slagacu te ali mislim da je bio neki turbo+ ili nesto slicno i imao je recimo 200 do 220 konja(verovatno neko zna tacan podatak).Moram ti reci da je to bilo lepo iskustvo, auto sa vrlo hrabrim i jedinstvenim dizajnom, auto koji ima integritet i personaliti i nije kopija vec sam namece standarde... auto koji stvarno lepo ide...Kad si u njemu mislis da si najbrzi na svetu dok ne naidje porsche turbo i vrati te u 3. razred osnovne skole
![Osmeh :) :)](/styles/krstarica/xenforo/smilies/smile1.gif)
...Sve u svemu auto koji mami poglede,kako prolaznika tako i poznavaoca automobila...Auto koji se uz minimalno ulaganje dize za nekih 70 konja gore i postaje vrlo interesantna igracka...Kvarice se,kao i svaki fijat ali zar cela ova nasa prica(opsednutost automobilima) ne znaci da moramo i da se zrtvujemo malo zarad uzitka... :wink:
Zakljucak:
Da na parkingu stoje pezo i fijat, pezoa (koga je parkirao zadrigli debeli i masni komsija iz kuce preko puta koji ima 58 godina,130 kila i direktor je jedne drustvene firme pa je "na kompenzaciju"kupio nesto za sta on misli da je sportski auto u kome ce proziveti drugu mladost jureci radnice po "preduzece")bi gledao samo kao prepreku koju treba da zaobidjem(u slucaju da mi je blizi) da bih seo u svog Fijata coupe-a...Mislim da sam ti sve rekao, neko se moze sloziti a neko ne ali ja sam samo izneo svoje misljenje na osnovu voznje i jednog i drugog auta...Pozdrav i nadam se da ces uzivati u svom novom autu ma koji on bio... 8)