Volunteer firefighter
Buduća legenda
- Poruka
- 43.025
Mi smo davali ujaku kozlac iz Hilandara i kanabis nije nešto drastično pomoglo u lečenju, nego je samo malo bolove smanjilo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači ovaj Angiero treba posthumno da dobije Nobelovu nagradu za medicinuнаставку штампамо изјаве које се односе на ефикасност Ангиерове емулзије за многе различите облике болести. Слова у једној колони су од Аустралазијаца, а у другој колони из Старе земље.
Da je Nobelova nagrada merodava za ocenu nečijeg doprinosa ljudskom napretku i prosperitetu Nikola Tesla bi je prvi dobio.znači ovaj Angiero treba posthumno da dobije Nobelovu nagradu za medicinu
Ovaj komentar ste trebali da pošaljete na adresu The Sydney Morning Heralda pošto su oni objavili vest.petrolej za lečenje raka
da plačem ili da ,,, ma nije za smejanje
ovoe mi liči kao ono kada su ljudi pili sopstvenu mokraću kako bi lečili sve i svašta
poslato i njimaOvaj komentar ste trebali da pošaljete na adresu The Sydney Morning Heralda pošto su oni objavili vest.
NT nije je dobio samo zato što je bio SrbinDa je Nobelova nagrada merodava za ocenu nečijeg doprinosa ljudskom napretku i prosperitetu Nikola Tesla bi je prvi dobio.
a u ono vreme , do pre dve tri decenije , bilo je stvarno zasluženo dobijanje Nobelove nagradeDa je Nobelova nagrada merodava za ocenu nečijeg doprinosa ljudskom napretku i prosperitetu Nikola Tesla bi je prvi dobio.
Ljudi su i izlecili *sve i svasta* sopstvenom mokracom (ima varijanti i sa tudjom - veoma je kompleksna ta praksa i *sistem*).da plačem ili da ,,, ma nije za smejanje
ovoe mi liči kao ono kada su ljudi pili sopstvenu mokraću kako bi lečili sve i svašta
bio jedan slučaj kada je mokraća pomoglaLjudi su i izlecili *sve i svasta* sopstvenom mokracom (ima varijanti i sa tudjom - veoma je kompleksna ta praksa i *sistem*).
I to rade vec hiljadama godina (valjda bi vec digli ruke da je potpuno nekorisno)