Petnica-geologija

• Začetnik teme Začetnik teme Ana GLG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma da, odmah shvatamo koji je najbolji seminar... :lol: Htela sam da kazem da ne volim kad smo sa ovim drustvenjacima! Prirodne nauke su ipak prirodne, i najbolje su, nema sta da pricamo. Nije bitno koja je od prirodnih, vazno da jeste...

geologicarka:
Pa i nama pocinje pregled prijava sutra, isto kao i vama. Mislila sam da su vam rekli mozda kad ste bili na proslim seminarima... Ja se iskreno nadam da cemo bti pozvani, valjda nismo radili nista "neprimerno" :lol:

aha.... recice nam... sve ako nam ne kazu!!!! :? napravili smo glasanje na grupi da vidimo sta drugi misle o pregledu prijava.... jer je pozivanje mnogo subjektivno.... i sumnjamo da ce pola nas na pozovu!!!! :cry:

Pa kog ce drugog da pozovu ako nece nas. Pola onih iz starije grupe su odustali, nisu ni poslali prijavu, a i Golub je rekao da cemo mi sada imati prednost, zato sto su oni od prosle godine sve to vec i videli i culi i doziveli :lol: Zato sam ja sigurna u to. A i valjda ce program istrazivanja od 8 str. + prilozi uspeti kod Golubica bla bla truc

Back