gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
![]()
Vidi glavonju, nesto mu mali ovaj slem.![]()
Pa to je bio najveći... 5XL...
Njemu treba kupola od tenka....

![]()
Vidi glavonju, nesto mu mali ovaj slem.![]()
Pa sve ja to kapiram, buraz, ali vidi, on je otisao sam i sam se odrekao slobode, niko ga nije terao, je l` tako?
Prema tome, sam ce i da izadje kad bude hteo. To jest, kad pobedi. A otkud tebi to da je pobedio? Ja vidim da sudjenje jos traje, izgleda da za sada vodi, ali ti izgleda ne znas pravila.
Kraj je kad ga sudija oznaci.
Svetski rekord u trajanju sudskog postupka. Misli o tome.
Pa naravno, Seselj nista manje nije zasluzio. Ako bude srece i zdravlja, taj rekord ce biti jos duzi, da ga niko nikad ne obori, a Seki ce da zavrsi u Ginisovoj knjizi i zivece vecno.
Bezi bre, tek sad videh da si ti u stvari `Babino unuce`.
Podrzavas Hrvata?![]()
Nemoj tako!
Veceg "Srbina" od njega nismo videli....samo postojanje Seselja dovodi u pitanje neke bitne istorijske cinjenice:Car Lazar mozda nije poginuo na Kosovu 1389. vec i danas zivi i radi u Holandiji i da se Loza Nemanjica nikada nije prekinula vec samo promenila naziv u Seselj
Dokaz za ove sumnje krije se u cinjenici da Srbija danas nije pod Turskom vlascu,bar veci deo njene teritorije jos nije.
Zahvaljujuci ovoj sumnji srpskom narodu ostaje nade da ce opstati, doduse ta nada je jako mala,ali sta mi Srbi imamo veliko,osim one stvari :-) (samo kada bi je jos koristili u prave stvari bilo bi na nas ko kineza.....).![]()
Mogu li mu se poslati banane?![]()
Lazes. On je na kraju ispao najcasniji politicar koga ova zemlja ima. Nikome on nije stavio cev u usta i terao ga na ratiste. Zbog njegovih lazi srpska vojska nije stradala, ti si taj koji laze.
Sve mi se cini da ce i on izasi is seveningena sa nogama napred...![]()
Ma taj je najobičniji klaun pored toga što je doktor nauka i silnih knjiga koje je napisao.
Ko poseduje i malo ljudskog u sebi potpisace ovu peticiju. Zaboravite na sve podele, jedan covek je 2897 dana u zatvoru.
Peticiju mozete potpisati ovde: http://www.vseselj.com/index.php?pet=sign
Uopste nisi duhovit. Vojislav Seselj je COVEK pre svega pa potom Srbin i on zasluzuje slobodu.
Ne razumem, zbog cega se potpisuje peticija?
Moje licno misljenje je da je covek potpuno bespotrebno u Hagu, i da su optuzbe protiv njega potpuno smesno, ali..
On je dobrovoljno otisao tamo, priznao nadleznost tog suda, igra po njihovim pravilima.......
CEMU onda peticija?
Valjda cekamo presudu?
Presuda je vec potpisana, samo se ceka izvrsenje.Ne razumem, zbog cega se potpisuje peticija?
Moje licno misljenje je da je covek potpuno bespotrebno u Hagu, i da su optuzbe protiv njega potpuno smesno, ali..
On je dobrovoljno otisao tamo, priznao nadleznost tog suda, igra po njihovim pravilima.......
CEMU onda peticija?
Valjda cekamo presudu?
Obesi se sam.
Bas se slatko smejao drug vojvoda kad je samarao prosvetne radnike. Iskidao se od smeha kad se Barovic "okliznuo o kowu od banane". Komedija od coveka.![]()
Izacice on sa nogama cvrso na zemlji i bice docekan od stotine i stotine hiljada postenih ljudi na aerodromu.
Zasto se pravis pametan? Presuda se ne moze cekati OSAM godina. Sloboda za Seselja!
Potpuno ispravno, i jedno i drugo.Zar treba veci dokaz od danasnjeg strajka prosvetnih radnika, koji zele da budu kasta za sebe, da drze po 10-15 casova nedeljno i primaju plate od 50-60 000? Ma nije valjda.Naravno da takvima treba jedna preko labrnje.
Zasto se pravis pametan? Presuda se ne moze cekati OSAM godina. Sloboda za Seselja!
Potpuno ispravno, i jedno i drugo.Zar treba veci dokaz od danasnjeg strajka prosvetnih radnika, koji zele da budu kasta za sebe, da drze po 10-15 casova nedeljno i primaju plate od 50-60 000? Ma nije valjda.Naravno da takvima treba jedna preko labrnje.
Vi ste bre radikali kao dzedaji....verujete u nesto sto ne postoji....od tih stotine hiljada mozda ce ga samo Vendi docekati(pod uslovom da se pokazao kad je bio sa njom)....
Prosvetni radnici rade sa tvojom decom. Tvojom decom!!!