Peticija za oslobadjanje Dr Vojislava Seselja

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.018
_39006081_seselj_vukovar_afp.jpg

Vidi glavonju, nesto mu mali ovaj slem. :rotf:

Како мали када је величина шлема: XXXXL

Skydancer

Elita
Poruka
23.426
Само да те подсетим или обавестим да је СРС имала на изборима преко милион гласова.

Je l' to bese onda kad je predao Slobi pobedu? :think:

Ako je milion budala glasalo za debelog prevaranta, to i dalje nije ukazano poverenje miliona. Prevario je Seselj i popa Djujica, ali se Djujic brzo dozvao k pameti.

Poslednja izmena:

Fenomen_BRE

Zainteresovan član
Poruka
297
Je l' to bese onda kad je predao Slobi pobedu? :think:

Ako je milion budala glasalo za debelog prevaranta, to i dalje nije ukazano poverenje miliona. Prevario je Seselj i popa Djujica, ali se Djujic brzo dozvao k pameti.

Devojko, zeno, sta si vec...na svim dosadasnjim izborima, ime Vojislava Seselja je privuklo MILIONE, ti mozes samo da places od muke sto je to tako.

Fenomen_BRE

Zainteresovan član
Poruka
297
Javna opomena svima .

Pišite o temi, a ne jedan o drugom.

Unapred da kazem da ne smete zatvoriti ovu temu! Imate pravo da brisete postove koje nemaju veze s temom i da takve korisnike opominjete ali ne smete zatvarati ovu temu. Ako vi mislite da gubite vreme tako sto cete vrsiti pojedinacno sankcionisanje, izvolite zaposliti jos moderatora.

doxxx

Aktivan član
Poruka
1.116
Nisam clan niti glasac SRS, ali sam da se oslobodi Seselj, i da mu se sudi ovde u Srbiji, jer on nista nije uradio onima van Srbije nego nama koji zivimo u Srbiji(izdao je srpski narod) i zato sto ne zelim nikome da sedi u zatvoru toliko a da se nije donela odluka jeli kriv ili nije to nikome ne zelim, kao sto ni ne zelim njegovoj deci da toliko budu razvojeni os svog oca, ALI AKO SE DOKAZE NEKA KRIVICA ONDA SAM DA SE TO POSTENO I ODSLUZI. Mada u Hagu nista posteno ne moze da bude, to mora da bude u Srbiji da se desi da plati za sve zlo sto je naneo srpskom narodu, da moram da kazem da sam ja nekada glasao za njega ali tada je bio normalan odkako je otisao u Hag poludeo covek nacisto, igubio kompas i idalje misli da zivi u 90-im i da treba ratovati puskama za Karlobag-Viroviticu itd., ne neide to vise puskama dragi Jadikali, moramo pametnije da igramo i da povratimo nase granice.
Jos jedan rat na m ne treba(bar da mi ne zapocinjemo, ali ako nas iko napadne MORAMO da se branimo, to je drugo, a svi znamo da bi Seselj, odmah mobilisao ljude, i dao im pusku pa u rat) svi znamo da bi to "doktor nauka" uradio.

doxxx

Aktivan član
Poruka
1.116
Unapred da kazem da ne smete zatvoriti ovu temu! Imate pravo da brisete postove koje nemaju veze s temom i da takve korisnike opominjete ali ne smete zatvarati ovu temu. Ako vi mislite da gubite vreme tako sto cete vrsiti pojedinacno sankcionisanje, izvolite zaposliti jos moderatora.

A jel ti ces da kazes moderatorima i administratorima sta ce da rade, pazi ovog, ocigledno nikda nigde nisi (ili bio) admin, mod, pa ne znas da oni tebi trebaju da kazu kako ces da se ponasas, a ne ti njima da pricas sta ce da rade, ti covek umislio da si gazda foruma pa delis uputstva moderatorima, da li ce i koga ce da zaposle.
Svasta!!!