peticija za krvoloka...

• Začetnik teme Začetnik teme etta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bre,bre,bre, dokle vi odoste? I to sve na Astrologiji ! Hajde,smirite strasti,zagrlite se i poljubite ! :-D
Krvoloku, koji uopste nije krvolocan, i svim ucesnicima tema, zelim lepu, srecnu i uspesnu 2006.,sa zeljom da se svi ovde opet okupimo i opusteno druzimo, vasa Astrodita! :-D

ja sam nova ovde, nemam pojma ko je krvolok, ali iz vase price, moram priznati ,postao mi je krajnje simpatican............
znate ono, kad prestanu da pricaju o vama, padate u zaborav i gotovo...
mislim da krvolok ne mora da se boji toga...
pozdrav svima 8)

nisu fore, krvolok je samo odlican psiholog, problem je ako ga ne razumete....ali ako udjete u sustinu od njega mozete svasta da naucite:)
i mislim da covek nema lose namere i da se samo zeza,...tako da ne pizdite tu bezveze nego shvatite to samo kao zdrav humor sto i jeste:)
krvolok je Saturn na astrologiji, ljut ali te razdrma pomeri iz stagnacije i usmeri mentalno u pravom smeru:)
sad ja mogu da pisem roman o krvoloku, iako ga samo povrsno citam, ali imam fotografski vid i pamcenje...
idem da ne preteram:)

Bebo, škorpijo...ma nisi ti škorpija, već zovem onu koja jede škorpije, hajde,obe pogledajte moj help-post na Samantinoj temi:Saturn! :sad:
Mady ne mogu da dozovem, a baš bi mi trebala! Dva prava Astrologa su mi tumačili aspekte na dva različita načina.Zbunjena sam! :roll:

Back