peticija za krvoloka...

• Začetnik teme Začetnik teme etta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
etta:
Radi se o tome sto on na svaku moju temu ili pitanje mora da daje svoj glupi komentar,jos i da citira napisano...Jos nijednom nisam videla da je nekom normalno odgovorio,i neznam kako ta osoba ima toliko vremena da provodi ovde.Nervira me njegov glupi stil koji forsira,i porucujem mu da se nikad vise ne javlja ni na jednu moju temu ili postavljeno pitanje,mene nek ignorira,a drugima nek se javlja.
Važi, Etta, a što reče Laki Luk : moraš reći KOLIKO PUTA, DNEVNO, bi htela ??? :lol:

Lucky Luck:
Aman sestro draga, odskora renovirana krstarica ima funkciju koja se zove "lista ignorisanih korisnika", po nekoj mojoj predpostavki (nisam josh isprobao) trebalo bi da sprechava nepozeljne da se upisuju na temi (vlastitoj), bar tako mislim. Zna li uopshte neko chemu sluze lista prijatelja i lista ignorisanih?

Lista nepoželjnih korisnika i lista prijatelja se odnose na pp, koliko ja znam...ako želiš da ti se neko ne javlja na pp, uznemirava i sl, onda ga staviš na "crnu" listu....
Ne mislim da se to odnosi na javne teme....:)

krvolok:
Ma, ljudi, nemojte tako sa Ettom, ne misli ona ništa loše, jedino me želi SAMO ZA SEBE, pa je to progovorila LjUBOMORA iz nje, pogotovo kada je Laki Luk najavio mogućnost mutacija, a ona, s' pritajenom čežnjom, analizira koji bi to deo organizma moglo da zahvati ... :lol:

I ja sam to pomislila...i da znas da sam ljubomorna na nju,...jer meni ipak ne odgovaras na PP ali eto,...izgleda da je pobedila :D

etta:
Radi se o tome sto on na svaku moju temu ili pitanje mora da daje svoj glupi komentar,jos i da citira napisano...Jos nijednom nisam videla da je nekom normalno odgovorio,i neznam kako ta osoba ima toliko vremena da provodi ovde.Nervira me njegov glupi stil koji forsira,i porucujem mu da se nikad vise ne javlja ni na jednu moju temu ili postavljeno pitanje,mene nek ignorira,a drugima nek se javlja.

Pa iskuliraj ga ti ako ti smeta,....Znas ti koliko ima i gorih ljudi ovde od malog,slatkog i neznog krvoloka,..pa sta bi tek sa njima radila...plakala bi i ne bi dolazila vise na forum
....To je njegov stil,..on je takav TAKE IT OR LEAVE IT :)

Fantom78:
Nije u stvari bitno da li izbaciti krvoloka ili ne (NAZIV: SOFRONIJE LAJAVI KRELAC bi mu bolje stajao (lik petla iz crtaca koji je veoma dosadan)) jer je on je dosadan, nepozvan i lupa gluposti :D Ali ce se na ovaj nacin videti prava slika posetioca foruma jer od stava koji zauzmu prema njemu ce mnogo reci o sebi pa zato svaka cast za pokrenutu temu ;-)
PUSTI COVEKA MORA DA DODJE DOIZRAZAJA BAR CYBERSKI...I OCIGLEDNO VOLI DA ZACIKAVA ILI TERA NA SVADJU..PA MOLIM TE ONJE NAJPAMETNIJI,A JA MISLIM DA PAMETNILJUDI TREBA DA BUDU TOLERANTNI I BTW DA SE SETE RECHENICE SCIO ME NIHIL SCIRE...ZAO MIJE AKO NISAM DOBRO NAPISALA:)MENE JE I NASMEJAO I IZNERVIRAO,JER ME DVA PUTA NESTO SMARA BEZ RAZLOGA...KAO PADOBRANAC..NE DRZI SE TEMA NEGO GLEDA KOME CE STA IZ KONTEXTA DA IZVUCE,KAD NEMA STA..ONDA CE DA TIKAZE KAKO SU TI GROZNA SLOVA...VALJDA JE BITNO STA PISESH A NE KAKO:)

Pa,"krvolok" je Blizanac! :-D Sta ste ocekivali? Namrgodjenog, starmalog ,dosadnog smora? E, takve trazite medju Saturnovom decom, a krvolok je najmanje krvolocan...on je veliki i simpaticni deran, koji se uvek samo igra...i u svemiu uziva...a, najvise da nas sekira ! :lol:

LENNYKA:
PUSTI COVEKA MORA DA DODJE DOIZRAZAJA BAR CYBERSKI...I OCIGLEDNO VOLI DA ZACIKAVA ILI TERA NA SVADJU..PA MOLIM TE ONJE NAJPAMETNIJI,A JA MISLIM DA PAMETNILJUDI TREBA DA BUDU TOLERANTNI I BTW DA SE SETE RECHENICE SCIO ME NIHIL SCIRE...ZAO MIJE AKO NISAM DOBRO NAPISALA:)MENE JE I NASMEJAO I IZNERVIRAO,JER ME DVA PUTA NESTO SMARA BEZ RAZLOGA...KAO PADOBRANAC..NE DRZI SE TEMA NEGO GLEDA KOME CE STA IZ KONTEXTA DA IZVUCE,KAD NEMA STA..ONDA CE DA TIKAZE KAKO SU TI GROZNA SLOVA...VALJDA JE BITNO STA PISESH A NE KAKO :)
Tako je, Lenka, zato te i volim iako se DERNJAŠ po forumu, a i ovi tvoji neo - latinski citati " ŠIO MI GA ĆIRA ! ", nekako, blago ODUDARAJU od ikakvog smisla !!! :lol:

etta:
Vec duze vreme posmatram ovog krvoloka,bezveze se javlja svakom,lupa samo neke gluposti,jednom recju samo kvari ovaj forum svojim dosadnim odgovorima i provokacijama..ko je za to da se on iskljuci sa foruma?
Ja jos nisam video iskrenije bice na ovom forumu.PODRZAVAM SLOBODAN STAV I MISLJENJE:aLI SI TO UPOTREBIO-LA SASVIM NA POGRESAN NACIN:
Svi mi na ovom forumu imamo pravo da nekog preferiramo manje ili vise.Da mu se podsmevamo,da ga zayebavamo i mnoge druge stvari radima.Ipak pravo da nekog izbacimo sa foruma:NEMAMO i nikada ga necemo dobiti.
Sam tip koji te nervira ima svoje glupe momente kao i ja kao i svi mi.ali ipak zadubi se ponekad u dubinu njegovih odgovora.Hm u 99%slucajeva naici ces na nista(supljinu kao i kod svih nas.Ipak onaj 1% jje dovoljan da on zauvek bude ovde.Taj jedan posto je istina i slika o njemu kao coveku.a dobar je samo se trudi da neizgleda tako.Mislim da sa njim nisam apsolitno imao nikakvih dodira cak nikada nisam ni bio na temama koje je on postavio(odgovore nisam slao,citao jesam)imam potrebu da stanem na njegovu stranu.
Tebi porucujem:
zabavi se citanjem tudjih postova.Uci iz onog malo istinitog o nama junacima sa foruma.I znaces da je samo jedan mali deo svega napisanog istina.
Inace da si o meni napisala ovakvu temu ili pokrenula ovakvu akciju.
Moj odgovor bio napusi mi se 1250 puta kuhrca.upravo onoliko kolika je razlika u broju postova izmedju nas.
pozdrav Busta.

Back