etta
Obećava
- Poruka
- 57
Vec duze vreme posmatram ovog krvoloka,bezveze se javlja svakom,lupa samo neke gluposti,jednom recju samo kvari ovaj forum svojim dosadnim odgovorima i provokacijama..ko je za to da se on iskljuci sa foruma?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tralalala:Ovo me podseti na recenicu iz mog tinejdzerskog dnevnika:
"Posto sam vec duze vreme osecala da sa nama nesto nije u redu, zamolila sam drugaricu da porazgovara sa njim." Zabavljali smo se ukupno 9 dana.![]()
Slazem se, ali dosadan je skroz i "fore" su mu u 99% extra glupe...Milly73:Ко много лаје, не УЈЕДА!
Rekoh malo pre da je dosadan i da su mu mnoooogo glupe fore, ako uopste mogu da se nazovu fore...Nevaljala:a sto ti krvolok smeta, on je meni bas simpa![]()
etta:Vec duze vreme posmatram ovog krvoloka,bezveze se javlja svakom,lupa samo neke gluposti,jednom recju samo kvari ovaj forum svojim dosadnim odgovorima i provokacijama..ko je za to da se on iskljuci sa foruma?
Nemam pojma o cemu pricas. Ponekad se ovde predstavljam u muskom polu...A i nick mi i nije originalan, priznajem.Truman:Mozda nisam shvatio ali- da li se ti pojavljujes na Burekovom forumu, podforum astrologija? I zar se tamo ne predstavljas sebe u muskom polu? Ili mozda samo imate slicni nick...
Право да ти кажем, и не читам постове оних који ми нису занимљиви, или су, штавише, досадни. Зато, игнориши, ако можеш! Нисмо сви исти!sexy lady2005:Slazem se, ali dosadan je skroz i "fore" su mu u 99% extra glupe...
pa to je mogla i bez oblande da kaze...krvolok:Ma, ljudi, nemojte tako sa Ettom, ne misli ona ništa loše, jedino me želi SAMO ZA SEBE, pa je to progovorila LjUBOMORA iz nje, pogotovo kada je Laki Luk najavio mogućnost mutacija, a ona, s' pritajenom čežnjom, analizira koji bi to deo organizma moglo da zahvati ...![]()
Aman sestro draga, odskora renovirana krstarica ima funkciju koja se zove "lista ignorisanih korisnika", po nekoj mojoj predpostavki (nisam josh isprobao) trebalo bi da sprechava nepozeljne da se upisuju na temi (vlastitoj), bar tako mislim. Zna li uopshte neko chemu sluze lista prijatelja i lista ignorisanih?Jugoslovenka:Mislim da si ti Krvoloka shvatila mnogo ozbiljnije nego što si trebala...
Sa 28 poruka, ti nemaš prava da zahtevaš da se neko isključi sa neta. Ustvari nemaš uopšte pravo na to..Ako ti se ne sviđa šta on piše, nemoj čitati i kraj.