Peticija za KDS

• Začetnik teme Začetnik teme NICS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U pome je stos izmedju ostalog neka privuku klijente sa nizim cenama a ne da odustanu jer nikom nece biti u interesu. A nisam zato poceo ovu temu ali prihvatam i ostale sugestije. Zna li neko adresu na kooju mozemo da pisemo peticiju oko ove teme jer ja bih da pocem so je pre moguce da dobijemo na vremenu dok su na odmoru pa da ih iznenadimo kada se vrate sa godisnjeg da vide da nisu jedini koji rade.
Javljajte akoo imate neku adresu cuo sam da su Beograd, Novi Sad, Nis imaju neku asocijaciju KDS a mozda i drugi gradovi sto znaci da je malo olaksano oko centralne jedinice

mh.. pitam se da li je to pametno raditi... KONACNO su se setili da pocnu da nude uslugu kablovskog interneta (koji u svetu vec godinama postoji)... jer u svakom slucaju on je jos uvek MNOGO jeftiniji od dial up-a. Ako bude bilo kakvih peticija ne bi me cudilo da prestanu da uvode to... :\ jer, znas i sam da nece oni da se prihvataju posla dok ne mogu 5 puta na nekom da zarade :@

nema leba od tog kds-a. mi smo drzava u kojoj ni kablovska televizija nije zazivela naposleno. kod nas u Kraljevu su poceli prosle godine da uvode kablovsku televiziju i jos uvek im ni jedan jedini kanal nije ni 80% cist. svaki ima smetnje, ukljucujuci i satelitske kanale. O kablovskom internetu i ne pomisljaju verovatno

Anonymous:
Nije problem samo u pretplati vec i sto kablovski modem moramo da kupimo od njih, a cene ga oko 10.000. :x

Ma nije ni toliki problem cena kablovskog modema, to je ipak jednokratan trosak nego je cena samog interneta bruka.
Naplacuju ( otimaju ) po svakom bajtu gde je flat tarifa jedino smisleno resenje

Zivim u Mirijevu i imamo KDS samo tridesetak kanala bruka a stalno obecavaju prosirenje itd. Samo da se dokopaju para cisti lopovi. Nema konkurencije moze im se.[/b]

Ljudi, cinjenica je da su kod nas usluge ptt-a ocajne, a o kablovskoj da ne govorimo. Zato je najbolje resenje satelitski internet preko nekog provajdera u Madjarskoj ili nekoj susednoj zemlji.
Sta vi mislite o tome :?:

KDS...hmmm...rekao bih da PTT ima najbolje uslove,usluge...sve! 45. kanala za samo 95 dinara mesecno(imaju i neke satelitske kanale koje niko ne re-emituje -CNBC-Erope npr.- i neke koji su kod ostalih provajdera u ponudi samo u "dodatnim paketima"), kablovski internet sa tri razlicite brzine (64,128,250) koji mozete placati na vise nacina (FLAT-bez ikakvih ogranicenja;POSTPAID-kolicina prenetih podataka;PREPAID-internet sati) a ni jedan nije toliko skup (1000,1500,2000-flat;10-ak dinara 1Mb;"internet sati"-vazi cenovnik kao i za modemske korisnike)...jedini ali OGROMNI problem je sto sve ovo funkcionise samo u jednom delu Beograda - "KDS-Tosin bunar"... sledeca bi trebao da bude "KDS-Rakovica", zatim "Centar","N. Beograd","Mirijevo","Zvezdara"... ali se ne zna kada... npr. u "Rakovici" kasne vec dve godine bez ikakvih izgleda da ce uskoro zavrsiti... tako da: ko ima priliku da ceka-docekace...valjda. Vise informacija na sajtovima: www.kds.co.yu i www.ptt.yu

Back