Petar Luković ponosno postao Petar Lukoviqi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

PartizanBeograd

Veoma poznat
Poruka
10.918
"Novinar" portala e-novine Petar Luković (koji se od sad potpisuje Petar Lukoviqi, a možda uskoro i Petar Luko, po uzoru na Esada Džudžu) boravio je u Albaniji i tzv "Nezavisnom Kosovu" odakle je prepun utisaka napisao par tekstova

On je sa tolikim uzbuđenjem i ushićenjem pisao da ću izdvojiti neke od njegovih impresija :D

kako da se odjednom, posle 14 dana krstarenja po Kosovu i Albaniji, vratiš u Beograd i ostaneš normalan?

Dok mi je u glavi otkucavala lična prizrenska kletva „Dabogda se vratio u Srbiju“

Nikad mi nigde nije bilo bolje nego u Prizrenu; kao da sam na plaštu duhovnog ekstazija obleteo Republiku Kosova

onaj tko probao nije prizrenske specijalitete, dabogda jeo beogradske ćevapčiće sa Teofilom celu noć!

Kao gastronomski liričar, samo da kažem: jeb*te, kako se ovde jede! Hranite me Kosovom!

:hahaha: :rotf:

Nakon svega viđenog moram da priupitam tog "gospodina" - šta vi Petre Lukoviqi radite u Srbiji u sred Beograda kad ste toliko opčinjeni Prizrenom i "Kosova Republjik" :think:

Zašto se ne preselite vi i vaš portal u toliko voljeni Prizren. Uostalom tamo ste i voljeni za razliku od ovde

Tipičan primer psihički ne baš zdravog čoveka koji "karijeru" gradi na blaćenju Srba, veličanju onih koji su ubijali Srbe, koji sebe smatra za nekog "europskog čoveka" (što više negiram svoj srpski identitet to sam veći europejac)

Ko čita njegove tekstove može da primeti veliku dozu neprofesionalizma, pretnji, blaćenja i psovki. Izbacili su tekst gde sad blate i Žerara Depardjea :hahaha:

Kako god, zanimljivo je imati jednog takvog cirkuzanta i cirkuzantski portal, gde bar možemo da se smejemo ;)

Primjetila sam da je ove godine dosta ljudi iz BiH išlo na more u Albaniju .. mogli bi i vi , bliže vam je od Grčke .. jes da bi vi radije na drugi način izašli na albansko more ..
903px-Ionian_Sea_map_hr.svg.png

Sta reci o portalu gde ne mozes procitati tekst ili komentar napisan na gramaticki tacnom srpskom jeziku, zato sto tamo pisu sve neki siptari, hrvati, "bosnjaci"... :D

Inace Pera Lukoviqi je citirao pismo jednog kosovskog Srbina, koji mu skrece paznju kako Srbe napadaju siptari, kako Lukovic gradi karijeru na pljuvanju po Srbima i velicanju srpskih ubica

I naravno, Pera Lukoviqi mu je cinicno odgovorio u svom stilu, jadno, neprofesionalno

Taj Lukovic je obicno *****,cekaj ovde se lepo trebamo zapitati koliko je kome dopusteno da ovako blati srpski narod,pritom ima srpsko drzavljanstvo,a neodgovara za svoje postupke?

Ovde su krivi drzavni organi jer ovo ***** nesankcionisu.Niko drugi

Setimo se sta je sa tablom u Novom Pazaru rekli su skinuce je i dalje stoji,mislim da bi to bilo gde bilo nezamislivo da se to tako tolerise.

kako da se odjednom, posle 14 dana krstarenja po Kosovu i Albaniji, vratiš u Beograd i ostaneš normalan?

Dok mi je u glavi otkucavala lična prizrenska kletva „Dabogda se vratio u Srbiju“

Nikad mi nigde nije bilo bolje nego u Prizrenu; kao da sam na plaštu duhovnog ekstazija obleteo Republiku Kosova

onaj tko probao nije prizrenske specijalitete, dabogda jeo beogradske ćevapčiće sa Teofilom celu noć!

Kao gastronomski liričar, samo da kažem: jeb*te, kako se ovde jede! Hranite me Kosovom!

:hahaha: :rotf:

:lol: :lol:

Postavljač , đe ti je link , da pročitamo i ostalo , ne samo tvoje utiske ..
Završni citat sa linka :

"Nikad mi nigde nije bilo bolje nego u Prizrenu; kao da sam na plaštu duhovnog ekstazija obleteo Republiku Kosova i sreo dobre ljude kojima prija društvo sa Srbima koji se prezivaju Dančetović i Luković; kao da su e-novine jedine koje Prizren/DokuFest shvataju kao priliku da izgrade koji most prema susedima, jer ćemo večno biti susjedi; tako nam se piše.

I tako jeste: opet iz srbijanskih medija niko nije došao u Prizren (ni „Blic“, ni „Politika“, ni B92, ni RTS, ni Srbin info, ni Vukadinovićev NSFM), sem Sandre Dančetović i Petra Lukovića iz e-novina. Bilo im nezanimljivo; ili su se uplašili da ih ne prikolju ili zakolju ili u Žutoj kući Saše Milivojeva otmu vitalne medijske organe; ili im je Kosovo daleko i nerazumljivo i neprijateljsko; ili su i oni primili urgent mail od Petra Jovanovića iz Kosova Polja koji ih upozorava šta se, vaistinu, u Prizrenu dešava.

A, tamo DokuFest; grad koji živi 24 časa; Prizren forever i ever. Crknite, dušmani! "
http://www.e-novine.com/kolumna/petar-lukovic/108646-Crknite-dumani.html

I tako jeste: opet iz srbijanskih medija niko nije došao u Prizren (ni „Blic“, ni „Politika“, ni B92, ni RTS, ni Srbin info, ni Vukadinovićev NSFM), sem Sandre Dančetović i Petra Lukovića iz e-novina. Bilo im nezanimljivo; ili su se uplašili da ih ne prikolju ili zakolju ili u Žutoj kući Saše Milivojeva otmu vitalne medijske organe; ili im je Kosovo daleko i nerazumljivo i neprijateljsko; ili su i oni primili urgent mail od Petra Jovanovića iz Kosova Polja koji ih upozorava šta se, vaistinu, u Prizrenu dešava.

http://www.e-novine.com/kolumna/petar-lukovic/108646-Crknite-dumani.html

A ti Petre Lukoviqi sto ne odes nekad u "Republiku Sumsku", plasis se da ne dozivis "dzenosajddd" kao tvoja braca po veri :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back