- Poruka
- 1.991
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Баш ме занима ко су ментоли, који се смеју на оваке бљувотине.
Баш ме занима ко су ментоли који се смеју на оваке бљувотине.
Taksista ima poverljive informacije.......![]()
Je li ti dvorska ludo, 'oćeš ti da ja tebe prijavim zbog vredjanja neistomišljenika i širenja mržnje i netrpeljivosti na forumu??
Gle sad kad zakatanče temu... Obrazloženje: nije postavljena po propisima.![]()
iz pouzdanih izvora, bliskih moderaciji , sam saznao da je broj prijava na temu , naglo skocio u poslednjih deset minuta..........usijase se trouglici .......![]()
Оригинал поставио ДворскаЛуда
Баш ме занима ко су ментоли, који се смеју на оваке бљувотине.
Je li ti dvorska ludo, 'oćeš ti da ja tebe prijavim zbog vredjanja neistomišljenika i širenja mržnje i netrpeljivosti na forumu??
По тајмингу се види да смо едитовали коментаре отприлике истовремено - у неких 2-3 минута, тако да нисам ни видео ваше постове.Оригинал поставио ДворскаЛуда
Баш ме занима ко су ментоли који се смеју на оваке бљувотине.
manje vise , intelektualci, studenti, profesori, doktori, inzenjeri, knjizevnici, umetnici........
dodji sledeci put da vidis i sam, samo skini najlon kese sa cipela , one sto stavljate dok gacate kroz blato do prvog busa.........
Šumadinci daju najveće liberale, anti-nacionaliste, anti-fašiste i anti-seljake! Pera Luković (Kragujevčanin)
Nataša Kandić (Kragujevčanka)...
![]()
Reg
По тајмингу се види да смо едитовали коментаре отприлике истовремено - у неких 2-3 минута, тако да нисам ни видео ваше постове.
С друге стране, то што Перица прича је најгора врста бљувотина које болестан ум може да смисли и отприлике је смешно, колико и зезање присутних на сахрани твоје маме: "Еј, види како је матора убледела". Такве ствари могу да раде само болесници, а они код којих то изазива смех, нису ни сами далеко од "Лазе".
lukovic je rodjen u kraljevu. pijana budaletina kad bi ga videli u kraljevu odrali bi ga od batina kao soma.....