- Poruka
- 1.991
ma i ja, vise puta.......ali znam da domacini nisu.....morali tada da cuvaju ovce , pa rekoh, da ih malo prosvetimo , lucidnim Perom Lukovicem........
Je li ti dvorska ludo, 'oćeš ti da ja tebe prijavim zbog vredjanja neistomišljenika i širenja mržnje i netrpeljivosti na forumu??Баш ме занима ко су ментоли, који се смеју на оваке бљувотине.
manje vise , intelektualci, studenti, profesori, doktori, inzenjeri, knjizevnici, umetnici........Баш ме занима ко су ментоли који се смеју на оваке бљувотине.
a takstista je kostunicin fan........Taksista ima poverljive informacije.......![]()
Регице другарице, а ти се насмејала ???Je li ti dvorska ludo, 'oćeš ti da ja tebe prijavim zbog vredjanja neistomišljenika i širenja mržnje i netrpeljivosti na forumu??
Jesam, od srca...Регице другарице, а ти се насмејала ???
![]()
a takstista je kostunicin fan........![]()
iz pouzdanih izvora, bliskih moderaciji , sam saznao da je broj prijava na temu , naglo skocio u poslednjih deset minuta..........usijase se trouglici .......Gle sad kad zakatanče temu... Obrazloženje: nije postavljena po propisima.![]()
Piši brzo, stižeiz pouzdanih izvora, bliskih moderaciji , sam saznao da je broj prijava na temu , naglo skocio u poslednjih deset minuta..........usijase se trouglici .......![]()
Оригинал поставио ДворскаЛуда
Баш ме занима ко су ментоли, који се смеју на оваке бљувотине.
Je li ti dvorska ludo, 'oćeš ti da ja tebe prijavim zbog vredjanja neistomišljenika i širenja mržnje i netrpeljivosti na forumu??
По тајмингу се види да смо едитовали коментаре отприлике истовремено - у неких 2-3 минута, тако да нисам ни видео ваше постове.Оригинал поставио ДворскаЛуда
Баш ме занима ко су ментоли који се смеју на оваке бљувотине.
manje vise , intelektualci, studenti, profesori, doktori, inzenjeri, knjizevnici, umetnici........
dodji sledeci put da vidis i sam, samo skini najlon kese sa cipela , one sto stavljate dok gacate kroz blato do prvog busa.........
lukovic je rodjen u kraljevu. pijana budaletina kad bi ga videli u kraljevu odrali bi ga od batina kao soma.....Šumadinci daju najveće liberale, anti-nacionaliste, anti-fašiste i anti-seljake! Pera Luković (Kragujevčanin)
Nataša Kandić (Kragujevčanka)...
![]()
preslusaj klip, pa reci sta je to tako strasno pricao Pera???Reg
По тајмингу се види да смо едитовали коментаре отприлике истовремено - у неких 2-3 минута, тако да нисам ни видео ваше постове.
С друге стране, то што Перица прича је најгора врста бљувотина које болестан ум може да смисли и отприлике је смешно, колико и зезање присутних на сахрани твоје маме: "Еј, види како је матора убледела". Такве ствари могу да раде само болесници, а они код којих то изазива смех, нису ни сами далеко од "Лазе".
a u kraljevu sve trezvenjaci........lukovic je rodjen u kraljevu. pijana budaletina kad bi ga videli u kraljevu odrali bi ga od batina kao soma.....