- Poruka
- 23.299
Riba je dozvoljena?
Nisam odavno.. posle ovoga će, zašto uopšte trebamo jesti?
mislim da nije
Riba je dozvoljena?
Nisam odavno.. posle ovoga će, zašto uopšte trebamo jesti?
Pa da ovakve nedokazane gluposti mogu da poteknu samo od njihVegani su postali najgora sekta na planeti.
Pa da ovakve nedokazane gluposti mogu da poteknu samo od njih
Misllim ono jedes meso zagadjujes planetu
A sta cemo sa mesozderskim zivotinjama
A sta cemo sa biljojedima![]()
Ma jok, ovo je samo agenda. Sve jedno jela ili meso ili biljke prave se isti gasovimislim da je problem u uzgoju i masovnoj produkciji
i to shteti planeti
Ma jok, ovo je samo agenda. Sve jedno jela ili meso ili biljke prave se isti gasovi
Mislim aj zamisli koja je to glupost tvrditi da prdez izaziva efekat stalne baste![]()
Pa da ovakve nedokazane gluposti mogu da poteknu samo od njih
Misllim ono jedes meso zagadjujes planetu
A sta cemo sa mesozderskim zivotinjama
A sta cemo sa biljojedima![]()
De nije glupost, eto ja tvrdim da vegani unistavaju floru i pojacavaju efekat staklene baste,nije glupost ali je jasno da tje na ovom pdf u izbije borba pro chevapa contra Peta
Peta nemoj sraat.PETA poziva na zabranu seksa za sve muškarce koji jedu meso - ishrana muškaraca proizvodi 41 odsto više gasova staklene bašte nego ženska
Studija koju je objavio onlajn naučni časopis PLOS ONE pokazala je da muškarci znatno više doprinose klimatskoj katastrofi od žena, pre svega kroz konzumaciju mesa. One svojim navikama u ishrani emituju 41 odsto više gasova staklene bašte od ženske populacije. [1] Političarka Francuske Zelene stranke Sandrin Ruso nedavno je pozvala na preispitivanje kako se meso „na roštilju više ne smatra simbolom muškosti”. [2] Daniel Cok, kampanje vođe tima u PETA Deutschland e.V., komentariše:
„Ko ih ne poznaje, očeve iz predgrađa koji rukuju pivskim flašama i hvataljkama za roštilj, koji cvrče kobasice od 70 centi na svom roštilju od 700 evra. Na tikvice koje pruža posetilac gleda se sa sumnjom i toleriše ih samo nerado. To što nemački 'majstori roštilja' smatraju da moraju sebi i svojim vršnjacima da dokažu svoju muškost konzumiranjem mesa ne dešava se samo na žalost životinja. Sada postoje naučni dokazi da toksična muškost takođe šteti klimi. Dakle, veliki porez na meso od 41 posto za muškarce bi bio prikladan. Zabrana seksa ili reprodukcije za sve muškarce koji jedu meso takođe bi bila korisna u ovom kontekstu. Na kraju krajeva, svako nerođeno dete uštedi 58,6 tona ekvivalenata CO2 godišnje. [3] Za sve očeve koji još uvek peku meso na roštilju i još uvek žele decu sa budućnošću vrednom života na planeti koja je pogodna za život, preporučujemo da promene svoj životni stil učešćem u našem besplatnom programu Veganstart.”
https://www.peta.de
Vegani jedu biljke, manje fotosinteze...PETA poziva na zabranu seksa za sve muškarce koji jedu meso - ishrana muškaraca proizvodi 41 odsto više gasova staklene bašte nego ženska
Studija koju je objavio onlajn naučni časopis PLOS ONE pokazala je da muškarci znatno više doprinose klimatskoj katastrofi od žena, pre svega kroz konzumaciju mesa. One svojim navikama u ishrani emituju 41 odsto više gasova staklene bašte od ženske populacije. [1] Političarka Francuske Zelene stranke Sandrin Ruso nedavno je pozvala na preispitivanje kako se meso „na roštilju više ne smatra simbolom muškosti”. [2] Daniel Cok, kampanje vođe tima u PETA Deutschland e.V., komentariše:
„Ko ih ne poznaje, očeve iz predgrađa koji rukuju pivskim flašama i hvataljkama za roštilj, koji cvrče kobasice od 70 centi na svom roštilju od 700 evra. Na tikvice koje pruža posetilac gleda se sa sumnjom i toleriše ih samo nerado. To što nemački 'majstori roštilja' smatraju da moraju sebi i svojim vršnjacima da dokažu svoju muškost konzumiranjem mesa ne dešava se samo na žalost životinja. Sada postoje naučni dokazi da toksična muškost takođe šteti klimi. Dakle, veliki porez na meso od 41 posto za muškarce bi bio prikladan. Zabrana seksa ili reprodukcije za sve muškarce koji jedu meso takođe bi bila korisna u ovom kontekstu. Na kraju krajeva, svako nerođeno dete uštedi 58,6 tona ekvivalenata CO2 godišnje. [3] Za sve očeve koji još uvek peku meso na roštilju i još uvek žele decu sa budućnošću vrednom života na planeti koja je pogodna za život, preporučujemo da promene svoj životni stil učešćem u našem besplatnom programu Veganstart.”
https://www.peta.de
Sta pricas bre, kad krenu zene veganke da prde od onolikog povrca i zelenisa a pola toga i prskano, uzas. Da obezbede pola Evrope grejanjem.Muškarci koji jedu meso imaju često drugačije isparavanje stim i oštar miris kože.
Meni je to odvratno
Meso muskarcima daje snagu za seks...kakva zabrana, kakvi bakraci![]()
Sta pricas bre, kad krenu zene veganke da prde od onolikog povrca i zelenisa a pola toga i prskano, uzas. Da obezbede pola Evrope grejanjem.
Ma brate, nemam nista protiv, budi vegan nemoj, i sam sam bio vetarijanac po jedno god dana. Ne libim se da probam. Ali pomodarluk i svi derivati toga me onako blago iritiraju da, jer dismr podloga iza toga. Nisu ni zivotinje ni ekologija nego izgovor da se nekome kenya, a usput i neke pare namikare iz drzavne jasl na konto visokooktanskog morala.Možda je više reč kao kad jedeš beli luk, i on se isparava preko kože
P.s kolko je to veganki prdjelo u tvom krevetu ?
Ja sam vegan svako prepodne.Mogu mi pljunu pod prozor, nedelju dana tacno sam vec vegan
I Jevreja i Cigana, jel?Mislim da je zabrana krava najlogičniji potez.
Zene ce ih polivati katranom i perjem.....Kakvi ludaci! Predviđam sjajnu budućnost ovoj inicijativi!![]()