Pet razloga zasto treba unistiti kapitalizam!

Recimo zbog ovakvih reklama koje su danas ne samo brojne, nego trend..

2020-09-29 08 58 15.jpg


Obratite paznju koja je tu logika vec oformljena..
Broj godina.....visok....
Argument, deluje...
Kardiolog, ekxpert
Znanje ili privid znanja, autoritet znanja.
Pominjanje tajne.....opsta tendecija tajnosti ugovora i radnji koje vlast obavlja su stvorile psihologiju tajna, vrednost, prestiz, primat..
 
Капитализам је постојао пре његовог имена.

То није Нешто, што Друштвеним договором можеш укинути.

Ако и направиш такав Друштвени договор, он ће и даље постојати као оковани Прометеј, док се не ослободи и поново не отме неку божанску ватру, којом ће побрљавити цео Свет.

Мислите о томе.
 
Капитализам је постојао пре његовог имена.

То није Нешто, што Друштвеним договором можеш укинути.

Ако и направиш такав Друштвени договор, он ће и даље постојати као оковани Прометеј, док се не ослободи и поново не отме неку божанску ватру, којом ће побрљавити цео Свет.

Мислите о томе.

To је комунизам или винчанска култура (равно или бескласно хуманистичко друштво). Прометеј је комунизам који треба да се врати у Европу.
 
Mts (Telekom Srbija)
Share capital structure
  • Government of Serbia (58.11%)

Nije im bilo dosta 8 godina, 4 meseca, i 9 dana da privatizuju društvenu firmu telekonj?

Сва предузећа морају да постану 100% државна јер само тако радници имају контролу над руководиоцем пошто он у том економсли моделу није власник ничега а ја ћу се крајњи левичар (социјалиста) борити против мафијашог приватног сектора и олигархије онолико колико могу. Нико више у Србији неће цвикати пред именом неког мафијаша! РЕЦИТЕ НЕ ПЕЦОНИЈИМА.
 
Poslednja izmena:
:rotf:.... dobar si....:kafa:





Super !

Objasni kad je Prometej bio komunista?

Успротиво се вољи Богова (Олигарха, Десничара, Монарха) који су хтели ватру (знање) да придобију само за себе!!! РАВНА ЕКОНОМИЈА ГДЕ СУ ЉУДИ ИЗЈЕДНАЧНИ СА БОГОВИМА. Чист комуниста.Не брукај се тиме што узимате симболе за које и сами не знате шта значе и онда их мећете на своје лажне одоре.
 
Poslednja izmena:
Невезано...

Свет новца није прави свет. То је наметнут свет. Да одош међу Инке са кило злата веома брзо би схватио да си одједном постао сиромашан јер такав је наметнута вредност материјала тамо али како то једном просечном капиталисти, десничару и олигарху објаснити? Може једино новом црвеном револицијом и 1945 али овога пута нећемо направити грешку као прошли пут. Овога пута зло биће уништено.

А САД ДА УПАЛИМО БАКЉУ ПРОМЕТЕЈА!!!!!!!!!!!!

NRS.jpg
 
Poslednja izmena:
Смешни "културологу" и "аксиологу",

Када је злато подељено народу, крећу проблеми у Египту, са Јеврејима, са цивилизацијом и културом.

Док је злато припадало божанству и фараону, није било зависти.

Е, мој завидни...
 
Успротиво се вољи Богова (Олигарха, Десничара, Монарха) који су хтели ватру (знање) да придобију само за себе!!! РАВНА ЕКОНОМИЈА ГДЕ СУ ЉУДИ ИЗЈЕДНАЧНИ СА БОГОВИМА. Чист комуниста. Не брукај се тиме што узимате симболе за које и сами не знате шта значе.

Шта ће вама брљавима знање.

Опет ћете нешто забрљати.
 
Zar nije bolje sad kad ima 2000 milijardera nego pre dvadeset godina kad ih je bilo 500.

Što više ljudi Uspe u životu, ti treba da budeš radosniji.

НЕ. Што је више милајрдера то само значи да је систем запао у већи лоповлук. ТО СУ ЛОПОВИ, МАФИЈА, АРИСТОКРАТСКА БАНДА...

Ми желимо да их срушимо као што су они срушили снове НОРМАЛНИМ људима и што брукају људску расу у космосу. ОНИ НИСУ ЕЛИТНИ ПРЕДСТАВНИЦИ ЗЕМЉЕ. НИКАД НИСУ НИ БИЛИ. То знају сви, само не знају Земљани.
 
Kakve veze ima činjenica da neko ima 40 milijardi, sa lopovlukom?


Не може ме нико убедити да је могуће зарадити до своје 25 године првих $1.000.000 моралном путањом и да се такво хошталперство, јавашлук и лопувлик појединца третира као успех. Значи нема шансе. Наравно кад прескочиш етичке норме, кад мислиш да си центар света и да свет треба теби да се клања уместо ти маси, онда је нормално могуће и $1.000.000.000 зарадити!!
 

Back
Top