Pet miliona evra za otplatu duga

Vintage

Iskusan
Banovan
Poruka
5.196
Evropska komisija je dodelila pet miliona evra fondu donatora koji pomažu otplaćivanje duga Prištine Svetskoj banci, javila je italijanska agencija ANSA.

Kosovo, koje je jednostrano proglasilo nezavisnost, postalo je u junu članica Međunarodnog monetarnog fonda i Svetske banke.

Fond donatora je stvoren da bi pomogao vraćanje duga koji je napravljen pre 10. juna 1999. godine, navela je kancelarija Evropske komisije u Prištini.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Znaci ''koplja su pala'' ...Svako svoje po ucinku i potrosnji:)
 
Jesmo se trudili jer ste nasi iako ste siptari, sto sad i sami dokazujete trazeci nas crveni pasos u desetinama i stotinama hiljada (uzeh ga i ja pa vidim sto vam mio toliko, bas onako lepo crven ko dresovi nasih reprezentativaca, pa jos orao sa 4 C, pa jos CIRILICOM pisan...) :hahaha: i trcite u VMA za svaku sitnicu, e sad vi budite ljudi, iako ste siptari, pa se ne kurcite svakom sitnom milostinjom koja vam se da praveci je na neku veliku pobedu, ako smo mi mogli da pljunemo svaki mesec po 10 milje sta se vi hvalite sto ste za ovu godinu dobili 5 milja, nego ubrzajte proizvodnju i prodaju"pogace na ljebac"pa skupite i sami jos 5, pa tako 5 po 5 po 5 po 5 po 5 po 5 po 5 po 5 po 5... i skupice se cas milijarda i kusur! :hahaha:
Pozdrav :cool:
 

Back
Top