Pet Gala

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
341.793
Met Gala, koja važi za jedan od najinspirativnijih modnih događaja godine, sada ima ozbiljnu konkurenciju - Pet Gala. Reč je o događaju posvećenom modi za pse.
Dizajner Antonio Rubio bio je domaćin večeri, na kojoj je 18 pasa prošetalo crvenim tepihom u njujorškom Muzeju pasa Američkog kinološkog saveza.
Četvoronožni manekeni nosili su odevne kombinacije inspirisane onim koje smo pre dve nedelje mogli da vidimo na Met Gali
Ulaznice su koštale 300 dolara, a prihod će biti preusmeren u muzeju domaćinu događaja, piše Euronews.

Većina zvezda ovog događaja bili su mali psi, pa je tako ulogu Krisa Hemsvorta dobio jedan ši-cu, Dženifer Lopez - pomeranac po imenu "Maslačak" (Daffodil), Zendaje - čivava Kimba, Kardi Bi - mešanac čivave i jorkširskog terijera Majli-Džo, a Rite Ore terijer Bastijan.
Tema ovogodišnje Met Gale - a time i Pet Gale - bila je "Bašta vremena", a pseće kreacije biće izložene u Muzeju pasa tokom celog juna.

243284_tan2024-05-2104461764-3_f.jpg
 
Meni je ovo više smešno nego lepo i spada u maltretiranje životinja u ovom slucaju pasa :)

To je maltretiranje životinja

Sjećam se kad sam kupila povodac za mačke , cilj mi je bio kad idem u baštu da je povedem sa sobom

Imala sam muke da joj to uopšte stavim 🙈

Progurati prednje šape i klik na ledjima , nekako sam uspela ona me pogledala i izvrnula se na ledja , kao paralizovana ni maknuti , ja malo povučem ona leži i šlajfa po parketu :lol:

Skinem to skoči na šape i cijeli serijal me šapama tuce po nogama

🤷🏻‍♀️


A vidim da ljudi šetaju mačke njihove lepo slušaju
 

Back
Top