gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
Šta slušate kada ste tužni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.... Fake Plastic Trees, Bullet Proof ... i naravno:Kako kad. Ono zavisi sta je uzrocnik tome. Najcesce jednostavno uzmem da slusam nesto sto ne slusam tako cesto ili nikad nisam i to me orasplozi, tj. skrene mi misli sto mi je potrebno i dovoljno da se orasplozim. Ako mi to ne pomogne onda slusam Coloniu i Love Hunters.gigule:Šta slušate kada ste tužni...
evo promenila sam (;vicente:je l' ZA depresiju ili PROTIV depresije?
Sta si promenula?mortishaaa:evo promenila sam (;vicente:je l' ZA depresiju ili PROTIV depresije?

i kad odslusas celu pesmu, dodje ti da se ubijes, je li? :wink:wild_child:Black Sabbath uglavnom Solitude......tada pocnem da sazaljevam sebe![]()
mortishaaa:evo promenila sam (;vicente:je l' ZA depresiju ili PROTIV depresije?
naziv teme (; pa, malo bolje zvuci. . .:Sta si promenula?mortishaaa:evo promenila sam (;vicente:je l' ZA depresiju ili PROTIV depresije?

vicente:mortishaaa:evo promenila sam (;vicente:je l' ZA depresiju ili PROTIV depresije?
mogla si i bolje:wink:
smisli ti pa cu promeniti
ovako, bar malo bolje zvuci (8 mislim.. ono.. (8 ;pvicente:i kad odslusas celu pesmu, dodje ti da se ubijes, je li? :wink:wild_child:Black Sabbath uglavnom Solitude......tada pocnem da sazaljevam sebe![]()
savrsena pesma.....
Nisam skontao da si to menjala. . .mortishaaa:naziv teme (; pa, malo bolje zvuci. . .:Sta si promenula?mortishaaa:evo promenila sam (;vicente:je l' ZA depresiju ili PROTIV depresije?![]()
primetila sam (8. . .:Nisam skontao da si to menjala. . .mortishaaa:naziv teme (; pa, malo bolje zvuci. . .:Sta si promenula?mortishaaa:evo promenila sam (;vicente:je l' ZA depresiju ili PROTIV depresije?![]()
Devojko, kako ja tebi zavidim, pa to jeeeeee BRUKA!!!!!!!!!!mortishaaa:mada ja skoro NIKAD nisam u bedaku (8
ops:
ops:
ops:
ops: