Pesma za sva vremena

Hellen:
Ма, важно да они live togather! :lol:

aj za ebony..al stvarno .... zablistao sam... ( :
te divne 80te kad si bila mlada... ..wham....kaya go-go....duran duran... e ima michael jackson...ima fun clab ovde na moozici...da ne poverujes.........thriler je strava stvar...i beat it.... a video bio vhs...a komp commodore.....e a spotovi 80tih money for nothing.....loodilo .... a one cipele plitke...i bele carape.........dobro je sto sam tad bas bio dete...........

meda_bica:
Andy Williams-Love story
Nema neku posebnu pricu(meni vaznu) ali je prelep pocetak,bajkovit.Kao i Whole new world.
A znaci mi...aj Delilah-Tom Jones.Ali obavezno,kad slusam na kompu,pustam posle nje Careless whisper-Dzordz Majkl,ma neki moji tripovi.
I was made for loving you baby.Nema ko ne zna ali bas,bas mi je draga.

pazi ovo jbte....

Ја сам покуповала све плоче на које сам наишла у тадашњем Лењинграду, сад имам њихове музике доста у компјутеру...и Александров, и руске народне у изворном извођењу..имам баш дооста...(из свих крајева бившег СССР)
Али мора да је нешто посебно доживети Александорв уживо!
(Палим се на руске униформе! )

И слушам много Окуџаву и Висоцког...

Ја сам ти један тотални русофил!!!

(А сад сте ме такли у жицу па сам се распилавила!)

Hellen:
Ја сам покуповала све плоче на које сам наишла у тадашњем Лењинграду, сад имам њихове музике доста у компјутеру...и Александров, и руске народне у изворном извођењу..имам баш дооста...(из свих крајева бившег СССР)
Али мора да је нешто посебно доживети Александорв уживо!
(Палим се на руске униформе! )

И слушам много Окуџаву и Висоцког...

Ја сам ти један тотални русофил!!!

(А сад сте ме такли у жицу па сам се распилавила!)

a ja nigdje ne mogu da nađem...:? ,osim što imam jedan cd "irkutskaja zastava"se zove grupa...imaju tu i izvođenja srpskih pjesama na ruskom,čak i pjesme "bijelog dugmeta" na ruskom...:)

Back