gost 382909
Domaćin
- Poruka
- 4.665
Meni je i dalje nerealna ova zoofilska tema.. pa šta je ovo ljudi moji.. Sodoma i Gomora.. nije to lako za nas poštene djevice.. nije..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni je i dalje nerealna ova zoofilska tema.. pa šta je ovo ljudi moji.. Sodoma i Gomora.. nije to lako za nas poštene djevice.. nije..![]()
Hhahahaaha zajebah se na religiju sam trebo jooj...
- - - - - - - - - -
Ja torima 2 poena imamza 2 dana dobio

Zabice koliko smijem da ih imam? Mogu li bar 5?
Sinovac da se malo smiris, lako ti je napolju da bijes, ali ovde moras da budes fin, inace stizu zuti i crveni kartoncici.
Ne proveravaj, zeznuces se sigurno![]()
onda ideš na Religiju, samo pazi nemaju Certifikat a ponašaju se ko da im dao pre par hiljada godina...
aman zaman...
ko te pita za poene?
ja par puta nisam dolazio na forum, logovao se normalno a pisalo da sam bio banovan
Javim se uredniku, kažem - izvinte nisam bio par dana, al sad vidim u PP-u piše da sam bio banovan?
Zbunjen ja, zbunjen urednik...
aman zaman...
ko te pita za poene?
ja par puta nisam dolazio na forum, logovao se normalno a pisalo da sam bio banovan
Javim se uredniku, kažem - izvinte nisam bio par dana, al sad vidim u PP-u piše da sam bio banovan?
Zbunjen ja, zbunjen urednik...
Sinovac da se malo smiris, lako ti je napolju da bijes, ali ovde moras da budes fin, inace stizu zuti i crveni kartoncici.
Ne proveravaj, zeznuces se sigurno![]()
Mene žabica i ovi ništa ali Nina samo vreba, samo nekog da banuje hahaha

trebo si na religiju da otvoriš
to ti je deo gde su sve dokazali sem da imaju Certifikat o Zastupanju
a i čitulje neće kod sebe nego tamo kod nas na politiku...
a ovamo zagrobni svet, časan život i daj pare....
dakle sledeći put - na religiju jer nemaju Certifikatž
aj de im je?
- - - - - - - - - -
pa ja evo 11 godina opušteno a oni meni: "ometanje rada foruma"., "ometanje ometenog urednika", "vredjanje", "spam", "vredjanje ometenog"...
ma nemoj?
a de mi radni staž za provedeno vreme?
NA SUD!
Samo prvi ban pamtim, ostalo jok... sve nešto bledunjavo i nekvalitetno
Prvi put je ipak prvi put
vi stvarno trazite ban![]()
Žabice, koj te to lansir'o u svemir?!