Pesma Novog Sada-Ugusena Revolucija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sledeci put kada budes polago cvece ;prvo polozi ih na grobove Srba
koji su jos uvek svezi ;grobovi na Kosovu

Oni grobovi koji su spaljeni na Srpskoj zemlji;muceni i unisteni
Na nijh prvo polozi cvece da se smire duse nevine dece..

Ako imas dostojanstva tu si i trebao da polozis cvece!

Не.
Ја сам јудео-комуниста и Србоморзац.
Плаћеник сам да уништим Српски народ.
Ето.

Да ли је Жикица Јовановић Шпанац био патриота?
Јесте
Да ли је добро донео Србији?
Није.
Да ли је онда боље да није ни постојао?
Јесте.

Али, Ацо, ја сам убеђен да ти момци апсолутно НИСУ СВЕСНИ нити разумеју какво је зло Хитлер и уопште нацизам и фашизам, у томе је ствар. Њих је неко преварио и убедио да је дизати руку ХАЈЛ - израз патриотизма, да ће прогоном Цигана да очувају нацију - а лично верујем да су ИСКРЕНЕ ПАТРИОТЕ. Е, сад, неко старији и озбиљнији треба тиме да се позабави, а сада ћеш да ми пребациш, али и ја сам ПРОТИВ ЗАБРАНА - јер чим је забрањено онда је клинцима привлачно.

Али, Ацо, ја сам убеђен да ти момци апсолутно НИСУ СВЕСНИ нити разумеју какво је зло Хитлер и уопште нацизам и фашизам, у томе је ствар. Њих је неко преварио и убедио да је дизати руку ХАЈЛ - израз патриотизма, да ће прогоном Цигана да очувају нацију - а лично верујем да су ИСКРЕНЕ ПАТРИОТЕ. Е, сад, неко старији и озбиљнији треба тиме да се позабави, а сада ћеш да ми пребациш, али и ја сам ПРОТИВ ЗАБРАНА - јер чим је забрањено онда је клинцима привлачно.

Да тачни Мито.
Исто су урадили комунисти када су основали СКОЈ, зар не?
Узмеш младе људе, који желе бољи живот, промене, правду и једнакост, и уз лажни патриотизам у главу им улијеш комунизам/нацизам.

Ко је организатор?
Запад, НВО, Ватикан све једно.
Зашто?
Оцрњивање Србије и тајно стварање неке нове Интернационале.
Не заборави да код нациста влада идеја "братства" међу "белим" људима, значи опет- братство- јединство. Немој да заборавиш да Американци никада нису хтелчи да ратују против Хитлера, а да су у Нирбергу Швабе повешане само захваљујући Руском инсистирању...

На крају крајева Запад је и поставио Хитлера у Немачкој на власт, са циљем рата против Русије, али се отргао контроли...

salute.jpg

Priests give Hitler salute at a Catholic youth rally in the Berlin-Neukolln stadium in August 1933.

I ja mislim da su klinci izmanipulisani poluinformacijama. Verujem da žele dobro Srbiji ali jednostavno, moraju da shvate šta je suština nacističkih simbola. Kad to saznaju, šlifovaće se u normalne patriote - nacionaliste. Dotle neko mora da im skrene pažnju na to, međutim nisam ni za metod koji su Čanak-Čeda primenili. Sve je to moglo suptilnije, i iza zavese - nije trebalo pozorište koje je koristilo samo pomenutim političarima za promociju a i mnogobrojnim neprijateljima spolja ...

Hitler-with-Muller.jpg

greets Muller the "Bishop of the Reich" and Abbot Schachleitner

NaziPriestsSaluteHitler.jpg

Catholic Bishops giving the Nazi salute in honor of Hitler

LudWigMuller2.jpg

Reich Bishop Ludwig Muller, Berlin, 1934

DeutschenChristen2.jpg

Транспарент: "Немачки Хришћани"

FriedrichCoch.jpg

National Bishop Friedrich Coch giving a Hitler greeting in Dresden, 10 December 1933

Да тачни Мито.
Исто су урадили комунисти када су основали СКОЈ, зар не?
Узмеш младе људе, који желе бољи живот, промене, правду и једнакост, и уз лажни патриотизам у главу им улијеш комунизам/нацизам.

Ко је организатор?
Запад, НВО, Ватикан све једно.
Зашто?
Оцрњивање Србије и тајно стварање неке нове Интернационале.
Не заборави да код нациста влада идеја "братства" међу "белим" људима, значи опет- братство- јединство. Немој да заборавиш да Американци никада нису хтелчи да ратују против Хитлера, а да су у Нирбергу Швабе повешане само захваљујући Руском инсистирању...

На крају крајева Запад је и поставио Хитлера у Немачкој на власт, са циљем рата против Русије, али се отргао контроли...

Браво! Потпуно се слажем у овоме са тобом, и ту видим одличан начин да оваквим објашњавањем и изношењем чињеница ти момци буду доведени у ситуацију да и сами размишљају и да сами проверавају да ли су баш изабрали оно што је право, а да при томе у њима не буде уништено оно што је драгоцено а то је ЉУБАВ ПРЕМА СВОМЕ НАРОДУ.

А пљувањем по њима, хапшењем и тучом - СТВАРА СЕ САМО КОНТРАЕФЕКАТ.

п.с. Песма која је постављена у теми је као поезија ОДЛИЧНА!

Браво! Потпуно се слажем у овоме са тобом, и ту видим одличан начин да оваквим објашњавањем и изношењем чињеница ти момци буду доведени у ситуацију да и сами размишљају и да сами проверавају да ли су баш изабрали оно што је право, а да при томе у њима не буде уништено оно што је драгоцено а то је ЉУБАВ ПРЕМА СВОМЕ НАРОДУ.

А пљувањем по њима, хапшењем и тучом - СТВАРА СЕ САМО КОНТРАЕФЕКАТ.

п.с. Песма која је постављена у теми је као поезија ОДЛИЧНА!

Наравно!
Не нападати патриотско, већ уклонити нацистичко.
Треба једноставно указати младима да се окану наци-идеја и да задрже патриотизам.
Али проблем није ни хапшење не забрана.

генератор нацизма су НВ= и НАТО, ЕУ и остало. Генератор ових идеја су Демократе, Чанак и остали.
Док они нападају Српство, неонацизам ће бити у порасту.

Треба победама на изборима уклонити све лоше последице "демократа" и биће све у реду.

Holocaust
by Barbara Sonek

We played, we laughed
we were loved.
We were ripped from the arms of our
parents and thrown into the fire.
We were nothing more than children.
We had a future. We were going to be lawyers, rabbis, wives, teachers, mothers.
We had dreams, then we had no hope.
We were taken away in the dead of night like cattle in cars, no air to breathe smothering, crying, starving, dying.
Separated from the world to be no more.
From the ashes, hear our plea.
This atrocity to mankind can not happen again.
Remember us, for we were the children whose dreams and lives were stolen away.

Наравно!
Не нападати патриотско, већ уклонити нацистичко.
Треба једноставно указати младима да се окану наци-идеја и да задрже патриотизам.
Али проблем није ни хапшење не забрана.

генератор нацизма су НВ= и НАТО, ЕУ и остало. Генератор ових идеја су Демократе, Чанак и остали.
Док они нападају Српство, неонацизам ће бити у порасту.

Треба победама на изборима уклонити све лоше последице "демократа" и биће све у реду.

Тачно, овдашње комуњаре и интернационалисти су ставили у исти кош НАЦИЗАМ и НАЦИОНАЛИЗАМ - и наравно да људи који знају шта је нацизам донео почињу на исти начин да се ужасавају и национализма, што је потпуно погрешно.
Мора се на потпуно јасан начин ОДВОЈИТИ и разликовати нацизам од национализма, у томе је ствар.

Kakva je simbolika nacistickih simobola?

Kada bi ti samo znao odgovor na ovo pitanje;nebi ga ni postavio;(

Zalosno!!

Da se neko toliko bruka neznanjem

Сонет,
хајде нам објасни, ево ја желим да нам ти појасниш ШТА ЗНАЧЕ ДАНАС
2007.ГОДИНЕ У СРБИЈИ ТИ НАЦИ-СИМБОЛИ.
Мислим да би твоје објашњење било интересантно за све учеснике???

Тачно, овдашње комуњаре и интернационалисти су ставили у исти кош НАЦИЗАМ и НАЦИОНАЛИЗАМ - и наравно да људи који знају шта је нацизам донео почињу на исти начин да се ужасавају и национализма, што је потпуно погрешно.
Мора се на потпуно јасан начин ОДВОЈИТИ и разликовати нацизам од национализма, у томе је ствар.

Национализам: "Наша браћа Роми", Наташа Јованивић, СРС
Нацизам: "Цигани-напоље"

То је разлика.

Бојим се да је ово са "српским нацизмом" подметнуто од стране баш оних који желе да униште национализам.
у осталом то је стандардна процедура САД и ЦИА- ако хоће да буду независни, оптужи их да су комунисти или нацисти.

Национализам: "Наша браћа Роми", Наташа Јованивић, СРС
Нацизам: "Цигани-напоље"

То је разлика.

Бојим се да је ово са "српским нацизмом" подметнуто од стране баш оних који желе да униште национализам.
у осталом то је стандардна процедура САД и ЦИА- ако хоће да буду независни, оптужи их да су комунисти или нацисти.

SAD i CIA, ovi naši prijatelji ? :lol: Nemoj da pričaš ... :lol:

Сонет,
хајде нам објасни, ево ја желим да нам ти појасниш ШТА ЗНАЧЕ ДАНАС
2007.ГОДИНЕ У СРБИЈИ ТИ НАЦИ-СИМБОЛИ.
Мислим да би твоје објашњење било интересантно за све учеснике???
Bi bilo bi interesantno.

Ako mu je lakše može opet kroz pjesmu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Arkaim

Evo pogledaj!

Mislim da nije u redu da me napadate bez razloga;(

Добро, хајде да узмемо да сте се ви као везали ЗА СТАРО ЗНАЧЕЊЕ СВАСТИКЕ... ок.......

А САДА ОБЈАСНИ ШТА ЋЕ ВАМ ДИЗАЊЕ РУКЕ У ЗНАКУ: ХАЈЛ ХИТЛЕР ???:evil:

Да ли било који, па и најлуђи Србин, треба да се диви Хитлеру???

Nije ni cudo zaista sto se ovakvi komentari postavljaju;(

Dugo je Tito ;i slicni njemu ;manipulisao narodom..

Prava istorija je odavno zaboravljena!

Ali zar treba da se dozvoli da se jedno Kosovo ponovi u celoj Srbiji?
Da se preko noci razmnoze i ukradu jedinu zemlju koju imamo?

Ako nastavite tako razmisljati uskoro necete imati gde ziveti
Ni svoje nacije ;niti zemlje

Probudi se Srbijo;(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back