Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
leiasw:Madonna - BAD GIRL
You naughty, naughty little girl! (Obavezno citati sa jacim britanskim akcentom)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: A zato je Jah Girl Jah Girl,jel?guitarrr_babe:Forever loving Jah. Sorry, ponavljam se, znam, Marley pa Marley, ali... eto. Hihihihi, i Queen of the mountain, Burning Spear. Oh, the shy me...
Jehova je valjda jevrejski bog?! :shock:guitarrr_babe:Aha. Raste Boga zovu Jah (skraceno od Jehova, iliti Jahve, kako ga i ostali hriscani zovu).
sluzimo narodu:Dobro bre Srbi lepo od vas sto se pronalazite u stranim pesmama i poistovecujete se sa njihovim pevacima ili cime vec. Ispada da nas oni bolje razumeju od nas samih. E pa ja necu tako...
Pesme koje me opisuju: Neke su zene pratile vojnike, Cukni vo drvo i Deca cveca...![]()
guitarrr_babe:Aha. Raste Boga zovu Jah (skraceno od Jehova, iliti Jahve, kako ga i ostali hriscani zovu).
to ,LEGENDO!!Keeper:sluzimo narodu:Dobro bre Srbi lepo od vas sto se pronalazite u stranim pesmama i poistovecujete se sa njihovim pevacima ili cime vec. Ispada da nas oni bolje razumeju od nas samih. E pa ja necu tako...
Pesme koje me opisuju: Neke su zene pratile vojnike, Cukni vo drvo i Deca cveca...![]()
ja nisam srbin :wink:![]()
i ne razdvajam muziku po nacionalnim nivoima![]()
kolko znam, ona je univerzalna? ili se ja to varam?
jedva cekam da izmisle nacionalizam u muzici![]()
Anonymous:guitarrr_babe:Aha. Raste Boga zovu Jah (skraceno od Jehova, iliti Jahve, kako ga i ostali hriscani zovu).
Ko su Raste? Jel to skracenica?