Pesma Evrovizije 2011!

Poruka
18.359
Kako je ovo samo nastimovano da Aleksandra ode na Evroviziju,pa iz aviona se vidi.Sve pesme su smesne,jedino ova mala sto je pevala Kristininu pesmu,zavredjuje paznju.Kornelije zestoko razocarao svojom "kompozicijom",a ono pateticno krmaukanje AK,ne bih ni da komentarisem.Ni sam ne znam zasto sam toliki egzibicionista,pa gledam i ovo sranje od naseg izbora,kao i kompletnu Evroviziju.Mozda se potajno nadam da cu cuti bar nesto sto ce zaintrigirati moj muzicki ukus,ali dzaba...:lol:

schatje

Buduća legenda
Poruka
34.871
Kristinina pesma je najbolja, iako su sve tri nešto što smo "već čuli"... Kornelije je smorio, zaspala sam na pola, Aleksandra ciči i pišti ko i obično, a Nina je pravo osveženje!

bravo Nina, svaka čast za Kristinu :ok:

sofffy

Elita
Poruka
23.121
Mene je Aleksandrino pishtanje (koje nije pishtanje, pjesma je bash teshka za izvodjenje, a ona je to dobro odradila) bash dodirnulo, pjesma mi se svidja :)
Kristinina je bas nesto vec vidjeno, skroz je u njenom fazonu, ali Nina je to dobro odradila.
A rama-lama-ding-dong je :lol: :lol: :lol:
Volim Bitlse, ali mislim da ih ne treba vaskrsavati, oni su unique. :D

schatje

Buduća legenda
Poruka
34.871
nisam mislila na Aleksandrino pištanje u ovoj pesmi, već generalno... otkad sam čula kako Kristina peva, uopšte mi nije jasno zašto je Aleksandra zastupljenija :eek:
Kristina ima finu boju glasa, a i ne ciči u taj mikrofon

sofffy

Elita
Poruka
23.121
Vecina ljudi voli upravo Kristinu vishe :D
Istina je da Aleksandra ima pishtavu boju glasa, al posto sam ja bila u toj muzicko-visoko-pistavoj prici 10ak godina, navikla sam na takve glasove i zavoljela ih.
Ja ih volim obe, i zbog glasova, i zbog muzike. Emotivne pjesme, dobri tekstovi... Vjerovatno se neki nece sloziti sa mnom, ali to je moje mishljenje. :D

Dok Kornelije i Dado smorisheeeeeee.... :D