Pesma Evrovizije 2011!

nimil

Aktivan član
Poruka
1.363
A sto bi nju interesovalo kako se to radi u drugim zemljama? Mozda je to zamisljeno kao takmicenje nacionalnih televizija, ali da pitamo
gradjane evrope da li je to takmicenje TVa ili drzava, sta bi rekli? Takmicar predstavlja i mene, i hocu da ga ja biram, inace neka Tijanic peva, bira, glasa i gleda.

Pa zato što nismo mimo sveta i svaka nacionalna televizija bira kako želi. Nije to pitanje od nacionalnog interesa. Biraš li ti fudbalsku reprezentaciju? Ne, ali te i ona predstavlja.

sofffy

Elita
Poruka
23.121
Meni se BIH pjesma ne dopada nimalo... Pokušala sam je nekoliko puta poslušati, kontam sješće mi, al ne...
Još engleski akcenat... uffff... bilo bi bolje da je pjevao na bosanskom :lol: .
Vuki mi je bio bolji prošle godine, naravno, izmijenjena verzija. :D

Poslednja izmena:

greba

Buduća legenda
Poruka
26.668
ovu likušu ne mogu da smislim

Marija 1

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.685
Dino Merlin Love In Rewind Eurosong 2011 Bosnia & Herzegovina

Extra je zvuk samo to mi je i trebalo sobzirom da su svasta lazirali evo dugo, ostalo me ne zanima
A pjesma je prezentovana pre nekih 45 min pa eto možete je čuti i odlična je.

Namestite na 720p mnogo je čist zvuk

[youtube]
[/youtube]

pozzz

pesma nije loša, može da prođe, mada sma ubeđena da Dino može i bolje
ali me naročito razočaro što peva na engleskom- i to lošem engleskom
samapesma bi bolje zvučala da je na bosanskom
Lejla je bila bolja :)

jeste
ovu likušu ne mogu da smislim

pa dobro sad, samo ćemo da slušamo njene komentare na evrosongu, glas joj je malo bolji nošto je ispala na ovoj slici

gost 237967

Veoma poznat
Poruka
13.188
Jaka balada? Mislis zev, zev balada? Shvatas da je Molitva neprevazidjena, a onda i Lane moje... AK nema sanse! Od tri losa biram drugu seku i drzim palceve da je napisala nesto slicno kao Kolena... nesto veselo i vrcavo da moze da se djuska. :zurka:

sofffy

Elita
Poruka
23.121
nakon cca 30 sekundi aleksandrine pjesme ja sam se rasplakala kao kisna godina... :) drzim joj fige :)

al to ne znaci da mi se ove dve ne svidjaju :DD
srbija je ove godine bas retro :D

kristinin tekst mi je kul..sretna ljubavna pjesma - rijetkost :D

Poslednja izmena: