gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
Nisam cula Dinovu pesmu, al kad je Hari dobro prosao sa Lejlom, i ovaj ce... meni to sve isto, Dino, Hari... nema razlike.
Nisam cula Dinovu pesmu, al kad je Hari dobro prosao sa Lejlom, i ovaj ce... meni to sve isto, Dino, Hari... nema razlike.
Lejla je bila bolja![]()
A Lejla zvuci kao Lane moje... isti fazon, isti pevac... dobro slican... sve isto!![]()
A sto bi nju interesovalo kako se to radi u drugim zemljama? Mozda je to zamisljeno kao takmicenje nacionalnih televizija, ali da pitamo
gradjane evrope da li je to takmicenje TVa ili drzava, sta bi rekli? Takmicar predstavlja i mene, i hocu da ga ja biram, inace neka Tijanic peva, bira, glasa i gleda.
ovu likušu ne mogu da smislim
![]()
ne branim ja njih....ai smorio je vise i z.joksimovic,a onog bregovica tek organski ne varim ni njegove poskociceDosadne su vise sestre Kovac, dosadan je njihov otac, dosadna je cela porodica Kovac! Ne osporavam njihov talenat, al smorile su...
Dino Merlin Love In Rewind Eurosong 2011 Bosnia & Herzegovina
Extra je zvuk samo to mi je i trebalo sobzirom da su svasta lazirali evo dugo, ostalo me ne zanima
A pjesma je prezentovana pre nekih 45 min pa eto možete je čuti i odlična je.
Namestite na 720p mnogo je čist zvuk
[youtube][/youtube]
pozzz
Lejla je bila bolja![]()
ovu likušu ne mogu da smislim
nego...jel čuo neko kako zvuče ove "naše" pesme ili će prvi put biti javno izvedene večeras?
Glupo je kako se bira pesma, glupo je sto izvodjaci ne mogu da se prijavljuju sami, sa svojim pesmama. Ma ceo izbor je glup.! UAAAAA RTS!!!![]()
Ionako je to sranje takmicenje.![]()