tu tu tu
Buduća legenda
- Poruka
- 45.209
Azerbejdzan 2012
Plasi me nesto to mora ce smak sveta 2012
Plasi me nesto to mora ce smak sveta 2012

Ne znam sta ste tripujete oko Azerbejdzana realno su imali najmelodicniju pesmu
Njihova pesma tako podsecan na onu staru, e sad da li bese cranberries ili ko bese....znate na koju pesmu mislim...
Tvoj potpis je iz Ruslanine pesme Skazi Menji ili tako nesto. Mnogo dobra pesma![]()
Sledece godine zabraniti glasanje za komsije.
Ili bi Srbija pobedila bez tog glasanja malo morgen.
I normalno je da ce prosecan Srbin glasati za coveka koga poznaje (Dino Merlin).
Tako se mojoj majci zamalo svakoj godini svidja muzika Grcke sto ima slicnosti za nasom.
Resenje za pobedu je, date pola miliona evra i mi vam sredimo sms glasanja po celoj evropi....u paketu....
trosak pokrijete tako sto se kladite na kladionici, gde su uvek veliki odnosi, ne kao kod fudbala sitno...
A sta je najbolje za drustvo....pa uvek je najbolje da to bude festival....i to jos da bude otvoren...znaci ne samo za gradjane srbije...nego ko hoce....
e, dobro, sad mogu da dam subjektivno mišljenje
Poljska - amaterizam po svim tačkama ... čemu onoliko dranje?
Norveška - auuuuuuu, kakav horor od pesme i falša... 3 minuta ko 3 godine
Albanija - moćan glas, dobar refren, ali u strofi bezveze... ste provalili ona orlovska krila u pozadini?
Jermenija - bleda kopija Ani Lorak
Turska - krenulo je dobro, reko' sad će da opletu po dobrom tvrdom zvuku, kad ono mućak... pevač izgleda ko gutač plamena
Srbija - u poređenju sa ostalima, odličnoosetila se trema, ali uspela je
(sve vreme sam bila stisnuta i molila boga da ne padne ili da joj ne ispadne mikrofon)
Rusija - jaoooo, pokrali su koreografiju Šveđanima... malo su mi zaličili na Nju Kids On D Blok
Švajcarska - ubila me onim na-na-na ... slatka je
Gruzija - rep deo katastrofa
Finska - favorit moje mameOdlična scenografija
Malta - ahahahahahahahah, smejala sam se 3 minuta
San Marino - užasno peva
Hrvatska - sine, ova ko na modnoj reviji, 100 puta se presvukla... mene je smorila, ne znam kako vas
Island -
Mađarski - aj, ovo nije loše... užasna frizura
Portugal - previše cirkusa, meni je grozno ... setila sam se Felipe od prošle godine, ovo je pad ihaaaaaj
Litvanija - divan, čist glasne znam samo koliko je pesma za Evroviziju
Azerbejdžan - ova je verovatno glavna riba u Azerbejdžanu... onako, pevljivo
Grčka - u odnosu na prošlogodišnji napad testosterona, ove godine užasno dosadno
sve u svemu, loše polufinale... aj da vidimo u četvrtak![]()