Perišić u Bajernu za samo pet miliona evra, stiže i Sane

Smartanabil

Buduća legenda
Poruka
28.240
Ivan Perišić je odradio preglede u bolnici Bramhercige Brider u Minhenu u društvu agenta Nenada Jestrovića, pre potpisivanja ugovora sa Bajernom.

Hrvata (30) je na jednu godinu pozajmio Inter koji će dobiti pet miliona evra, a može još 20 narednog leta ukoliko Bavarci žele da ga otkupe.

Bajern ne odustaje od Leroja Sanea, najveće želje u ovom prelznom roku. Iako je nemački reprezentativac iz Mančester Sitija doživeo povredu ukrštenih ligamenata kolena i predstoji mu višemesečna pauza mediji, pogotovo u domovini igrača, najavljuju njegov sigurni povratak kad-tad.

Priča se o mogućnosti da Sane (23) dođe već u zimskom prelaznom roku, ali izvesnije u leto 2020. On uostalom ima ugovor sa Građanima do 2021, pa je jasnije da njegov transfer neće koštati 100 miliona evra kao sada.

Jan-Fite Arp ipak neće ostati u Bajernu. Mladi napadač (19) kojeg su Bavarci kupili zimus od Hamburgera, ali ga ostavili u drugoligašu do kraja prošle sezone, trebalo bi da ode negde na pozajmicu gde će više da igra nego u šampionu Nemačke.

Arpu se ne ide iz Bajerna, pogotovo što je on jedini klasični napadač u ekipi uz Roberta Levandovskog. Do odluke ima još petnaestak dana jer prelazni rok se završava 2. septembra.

http://zurnal.rs/fudbal/velika-peto...a-samo-pet-miliona-evra-stize-i-sane?lang=lat
 

Back
Top