MasterYoda
Gost
- Poruka
- 4.275
Periodni sistem naučne fantastike (The Periodic Table of Science Fiction) - Majkl Svonvik (Michael Swanwick) je zbirka od 118 veoma kratkih naučno-fantastičnih priča. Svaka priča vezana je za jedan od hemijskih elemenata. To što neki od elemenata još uvek nisu otkriveni nije predstavljalo prepreku za gospodina Svonvika.
Uz saglasnost autora, SF Tim je preveo ovu zbirku, uradio ilustracije svih 118 priča, i sve to postavio na posebne stranice svog portala, na adresi www.sftim.com/svonvik
O tome kako je sve urađeno najbolje govori sam gospodin Svonvik. Evo dela njegove poruke:
Uživajte u čitanju kao što je celi tim uživao u pripremi. I slobodno, ako otkrijete da nešto nije u redu, ostavite svoje primedbe.
Uz saglasnost autora, SF Tim je preveo ovu zbirku, uradio ilustracije svih 118 priča, i sve to postavio na posebne stranice svog portala, na adresi www.sftim.com/svonvik
O tome kako je sve urađeno najbolje govori sam gospodin Svonvik. Evo dela njegove poruke:
I've browsed through your translation of The Periodic Table of Science Fiction, and I am greatly impressed by what a beautiful job you did. The design is terrific, and I am simply delighted by the illustrations. What an enormous amount of work that was, and how well done!
I posted my reactions on my blog today at www.floggingbabel.blogspot.com. If you'd like me to post the names of the translators and artists and web designers involved, I'd be happy to do that as well.
Uživajte u čitanju kao što je celi tim uživao u pripremi. I slobodno, ako otkrijete da nešto nije u redu, ostavite svoje primedbe.