Period između dva Božića u Srbiji- the final solution

analiticar:
Marlone, zašto običnu prepirku i sitno bockanje i sa tvoje i sa moje strane smatraš svađom????Pa tolike sate provodimo na ovom forumu, da je zla krv stvarno izlišna....Na neki način su mi svi na forumu dragi, iako smo svi politički neistomišljenici.
Shvataš li? :grin:
Ajde, budi pozdravljen.....Odoh na slavlje.... 8-)
Otkud ti ideja da ja ovo smatram svadjom :lol: ne znas ti sta je svadja sa mnom :lol::lol:. Ovo je samo intelektalna rasprava na bazi teme o templarskim prerogativima pri sexualnom opstenju, a vezano je za tvoju inhibiciju sto nisi u grupi. :lol::lol::lol:

Uzivaj u Badnjoj veceri. Ima prenos na RAI televiziji....

marlon:
Otkud ti ideja da ja ovo smatram svadjom :lol: ne znas ti sta je svadja sa mnom :lol::lol:. Ovo je samo intelektalna rasprava na bazi teme o templarskim prerogativima pri sexualnom opstenju, a vezano je za tvoju inhibiciju sto nisi u grupi. :lol::lol::lol:

Uzivaj u Badnjoj veceri. Ima prenos na RAI televiziji....

Nedao Bog da ikada pripadam toj grupi....No nemojmo o tome večeras.....Kažem ti....Večeras nije obično veče.... 8-)

marlon:
Pa i ja kazem da nije... Zato se pokaj, kazi tri ocenasa i izbrisi temu jer je provokativna.

Tema nije provokativna jer niko nije vređan po nacionalnoj, verskoj, političkoj, ličnoj, niti po bilo kojoj osnovi......Nego malo pokaži malo tolerantnosti.....A mnoge stvari koje tebi smetaju, smetaju i meni, veruj mi, pa izbrojim do 100 i pređem na drugu temu......To je osnova suživota.....Jednostavno, a ništa ne košta... :grin:

analiticar:
Tema nije provokativna jer niko nije vređan po nacionalnoj, verskoj, političkoj, ličnoj, niti po bilo kojoj osnovi......Nego malo pokaži malo tolerantnosti.....A mnoge stvari koje tebi smetaju, smetaju i meni, veruj mi, pa izbrojim do 100 i pređem na drugu temu......To je osnova suživota.....Jednostavno, a ništa ne košta... :grin:
Tema JESTE provokativna ali nema veze. Moje misljenje. Mozda gresim, al ne videh u 85 postova da ti je neko podrzao stav. Znaci ili smo ovde svi nenormalni ili je nesto drugo u pitanju.

jomini:
Kako si? Zašto spopadaš druga nam, Analitičara?
Sjajno sam... Inace niko nikog ne spopada. :lol: Sinoc smo malo elaborirali o templarskim sklonostima da dvoje jasu istog konja.... :lol: A veruj da ne bi ni usao u elaboraciju istoga pitanja, da nije govorio istim jezikom onoga od pre neko vece. Sad pitanje teme je posebno, meni se cini bas onako degutantna... vidis i sam da nijedan ucesnik u raspravi nije rekao nista pozitivno o njegovoj temi, ali posto smo mi demokratski forum, nastavicemo dokle god postavljac to bude zeleo.

analiticar:
Evo, u ovom periodu između dva Božića (računatog po Gregorijanskom i Julijanskom kalendaru), kada jedni slave Badnje vječe i rođenje Krista Kralja, a drugi u postu tek se spremaju za proslavu Roždestva Hristovog, kako stvari stoje, Srbija će KONAČNO POČETI da skida teško breme sa svojih pleća- neko ( ili svi) od Haških optuženika konačno će se naći tamo gde međunarodna zajednica smatra da treba da budu- u zatvoru u Ševeningenu......
Vaši komentari...
Prodjose oba Bozica,Krstovdan,Bogojavljenje,Jovandan...Ne mari Srpski narod sta medjunarodna zajednica misli

Back