banegad
Domaćin
- Poruka
- 4.564
sad smo nayebali
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Te stvarcice se instaliraju u ambasadibejbica:Pitaj Sergeja jel moze i meni da sredi takav avatar samo da pise B1 :-D
Elvin:stani malo ti ne misliš da je provokacija vezivanje verskih praznika i omiljenih haških optuženika gomili nacionalista koji su uz to i fanatični ortodoksi?
Ne znam ko je doticni cenjeni gospodin, ali daj leba ti sredi mi nesto preko shtele :-)Ambasador:Te stvarcice se instaliraju u ambasadi
glavni kreator i instalater Sekretar DITA
slobodno mu se obratite uz moju preporuku.
Elvin:@banegad2004
ako je i on postao kanibal,nema nam spasa....samo molim boga da filaret i pahomije ostanu na putu spasenja....
marlon:
bejbica:A skim spavas?
Bas sam radoznala ;-)
Mislio si analiticaru.. Dobro znas da si mislio. Njegove reci su bili mala grupa... p.... ne pravi se naivan a i spomenuo si ga. A to ko se sa kim ovde poznaje, to je najmanje tvoja briga. A s kim ti spavasanaliticar:Nisam mislio na tu vrstu povezanosti....već na to da ste i privatno povezani, poznajete se i da sve koji ne misle kao vi dočekujete na nož.... :? :? :?
A ko sa kime spava uopšte me ne zanima...Ja znam SAMO sa kime ja spavam! Razumeš?![]()
Pozz, analitičar
bejbica:A skim spavas?
Bas sam radoznala ;-)
veKsla:verovatno sa sestrom svoje udovice
banegad2004:wow veksla
extremni saljivdzija
ne smejem se
ovaj analiticar mi je skroz antipatican ali ti si blago receno retardiran
srecan praznik
vernice moj
Ma sekretarica se sali, mislila je na brata od muske tetke.analiticar:Moja djevojka nema sestru, a i takvo što nikada nebih uradio.....![]()
veKsla:Učlanjen:: 12.12.2004.
![]()
![]()
marlon:Ma sekretarica se sali, mislila je na brata od muske tetke.
analiticar:Moja djevojka nema sestru, a i takvo što nikada nebih uradio.....![]()
decko ja te ljude cenim imas jos koji problembanegad2004:da
deponija
zato sto sam klosar
priznajem
E kad bi znao sta si napisao...analiticar:Brata od muške tetke poklanjam tebi, može.... :razz:
veKsla:ma shalim se gde bi ti spavao sa sestrom svoje udovice pa to je totalno amoralno![]()