Period između dva Božića u Srbiji- the final solution

Elvin:
stani malo ti ne misliš da je provokacija vezivanje verskih praznika i omiljenih haških optuženika gomili nacionalista koji su uz to i fanatični ortodoksi?

Nikog nisam vrijeđao po nacionalnoj i verskoj osnovi, niti ću....Pogrdna imena nisam koristio, već izneo svoja očekivanja na osnovu vesti koje sam čuo na svim značajnijim TV stanicama...
No, pošto je vječeras Badnje vječe dobrom delu stanovništva Srbije neću trošiti vreme u raspri sa bilo kime....
A isto tako verujem da će Gospod u ovom periodu pomoći Srbiji da se reši ove bede.....
Ništa se ne dešava slučajno Elvine.....
Pozz, analitičar 8-)
 
marlon:
Vidis taj koji je to rekao i ti ste duhovni blizanci... i ne samo duhovni. Ako mislis da su ovde ljudi ovce grdno se varas. Znaci vezani ste .....Nisam mislio na tu vrstu povezanosti....već na to da ste i privatno povezani, poznajete se i da sve koji ne misle kao vi dočekujete na nož.... :? :? :?
A ko sa kime spava uopšte me ne zanima...Ja znam SAMO sa kime ja spavam! Razumeš? :roll:
Pozz, analitičar
 
analiticar:
Nisam mislio na tu vrstu povezanosti....već na to da ste i privatno povezani, poznajete se i da sve koji ne misle kao vi dočekujete na nož.... :? :? :?
A ko sa kime spava uopšte me ne zanima...Ja znam SAMO sa kime ja spavam! Razumeš? :roll:
Pozz, analitičar
Mislio si analiticaru.. Dobro znas da si mislio. Njegove reci su bili mala grupa... p.... ne pravi se naivan a i spomenuo si ga. A to ko se sa kim ovde poznaje, to je najmanje tvoja briga. A s kim ti spavas :lol::lol::lol: e i za to me zabole.....
 

Back
Top