Perfidno poskupljivanje auto-plina

Da li primećujete kako mu kvarno dižu cenu? Po dinar-dva na svakih 5-6 dana. Trenutna cena je 67,5, dok je pre mesec-dva koštao 55din.

Zna li se koji su razlozi ovako učestalih poskupljenja?
Kakve su cene u okruženju?

razlog za poskupljenje je taj sto je raspali i truli rezim supalj ko sito i ne mogu da opstanu bez povecanja raznoraznih kazni, registracija automobila, povecanja cena gasa, grejanja i svih ostalih nameta

Kao da najljepši govori iz tebe.Muzika za moje uši...:lol:

Уживај ондак.....

2r6o6j8.jpg

Da li primećujete kako mu kvarno dižu cenu? Po dinar-dva na svakih 5-6 dana. Trenutna cena je 67,5, dok je pre mesec-dva koštao 55din.

Акцизе су суво злато, пуне буџет...:)
Продаћемо Телеком, завршићемо мост преко Аде, аутопут од Новог Сада до Суботице и спремно идемо на изборе...:)

ja nisam ni ugradio plin jer sam slutio da ce da navuku narod pa da ozeze kao i one sto su uvodili plin za gfrejanje. jajarska drzava.ide plin na 100din nista cudno ako se secate koliko je nekad nafta bila jeftinija od benzina pa je doterali na isto.

Stvarno mislis da si u pravu sto nisi ugradio plin? Ja se vozim vec 3 godina na plin, i za to vreme sam ustedeo enormno. Slazem se da je sve gore, jer mnogo poskupljuje, ali se i dalje itekako isplati.

Stvarno mislis da si u pravu sto nisi ugradio plin? Ja se vozim vec 3 godina na plin, i za to vreme sam ustedeo enormno. Slazem se da je sve gore, jer mnogo poskupljuje, ali se i dalje itekako isplati.

slazem se ali posao koji radim mi dopusta putne troskove a i gepek mi znaci ..ne kazem da su ljudi pogresli sto su ugradili plin ,mene nije privlacilo ..Iskreno gledao sam komsije koji malo malo pa u servis da"steluju plin". a i ovo poskupljenje mislim da nije konacno.

Ma iz inata vozim na najskuplji benzin

pa taj inat dovodi da tadicu dajes u dzep vise svojih para nego sto moras.

ja sam iz inata ugradio plin u autu. pocetkom godine. do sad sam ustedeo 2000 evra na gorivu odprilike sa nekih 20tak hiljada predjenih kilometara

2000 evra toliko zaradi prosecan srbin za godinu dana na zalost. u sakom slucaju lepse mi je da 2000-3000 evra godisnje potrosim na neke meni bitne stvari nego da dajem lopovima iz demokratske stranke

cena TNG-a tj plina uvek prati cenu nafte na medjunarodnom trzistu. sto znaci ako poskupljuje nafta benzin treba da poskupi i TNG

ako je cena ista onda treba da ostane i cena TNG-a ista

a mi vidimo da je cena za 2 meseca plina tj TNG-a povecana za preko 30% . sto znaci da je ovde u pitanju ne poskupljenje tnga na medjunarodnom trzistu vec nacin rezima da dodatno opljacka ljude koji voze auta na plin

Акцизе су суво злато, пуне буџет...:)
Продаћемо Телеком, завршићемо мост преко Аде, аутопут од Новог Сада до Суботице и спремно идемо на изборе...:)

koliko znam na tom autoputu nikom jos nije nista placeno...ljudi napustaju gradiliste...bratu mi mesecima duguju 2.5 miliona dinara...

Back