perfektan je ali nema hemije

• Začetnik teme Začetnik teme Kiika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
je l bi ti bilo svejedno da ga gledash, posle svog odbijanja, s nekom drugom cicom srecnog?
npr sretnesh ih u gradu i on te srdachno drugarski pozdravi i otprilike zahvali ti sto je zbog tvog odbijanja...
mislim ne bukvalno ali onako postane striktno dobar prijatelj i poshtuje te ko super osobu i to je to
i josh pride neka cica koju bash ne volis a dobra je zenska tipa zavidis joj

moyhda imas suvise visoko misljenje o njemu posto je model pa kao suvishe ulazes i to te blokira, ako si napisala da je prelep onda nije da ga bash ne primecujes. ne znam pokusavam da sagledam s druge strane. kao branis se. mislim ne bih ni razgovarala s modelom a kamoli nesto vise i koji je taj ko bi mi prisao mozda neki zli

a dok se penjesh ne gledas posto se koncentrises na penjanje a mozhda je i olistalo. kako se to uklapa

Ne uklapa se jer se vidi da se nikad nisi penjala na oraj... :lol: Ne dok se penjes vec kad se popnes... cin penjanja je nebitan za zadovoljstvo koje pruza pogled kad se popnes... i grane je lako pomeriti ako smetaju... parola snadji se... suvisna prica...

Imam drugara koji je mojih godina (30), bivsi foto model (=prelijep je), sada ima fin posao, izlazimo ponekad, tu je kada mi treba i u losem i u dobru... Vec godinama mu se svidam, i prije neku godinu dana on mi je to sam i rekao, prije sam znala zato jer su mi drugi rekli. Svejedno... problem je u tome sto znam da je sve ono sto trazim u muskarcu. Ali ne privlaci me ni najmanje. Hemija je na nuli! Mogu da zamislim sve sa njim osim seksa. Nikada to ne bi uradila. Moja prijateljica mi govori da zapocnem vezu sa njim i da ce hemija sama od sebe da dode. A ja ne mogu ni da zamislim nesto takvo sa njim. Potpuno odbojna pomisao.

Kakva su vasa iskustva i sta mi je raditi?

Licno ne bih kvarila prijateljstvo,ako ti je stalo da se sacuva...mada sa njegove strane nikad nije bilo samo to...ali postoji i ona druga strana...sta da i probate i on shvati da to nije to,da je bio zaljubljen u neku svoju viziju ili sto si za njega nedostizna,i postanes samo prijatelj...nemoj da onda bude belaja pa ti poshandrcas za njim...
Da li si razmisljala o svim mogucnostima pa si postavila pitanje iz neke bojazni...mada ako stvarno ne osjecas nista,zasto uopste razmisljas o tome...lijepo porazgovaraj sa njim o svemu...:)

Prodajem deset pilula hemije.....

I posle prve pilule bice vam jasno da je hemija odradila posao i da cete i dalje imati hemiju od sebe prirodno , bez potrebe sa novom pilulom,

Za izuzetno teske slucajeve velikih fobija, duge apstinencije u emocijama , slicnosti sa odvratnim i mrskim osobama, potrebno je uzeti od 3 do 5 pilula pre kontakta, obicno u intervalu dve nedelje....

Uspeh zagarantovan......bice te zaljubljeni do treceg sprata.....u zgradi bez lifta....a do 28 og u zgradi sa liftovima....

Izuzetno uspesno u kombinaciji +10 (srednjovecna teta i mladic, ili iskusenjak i preuplasena a oslobodjena piletina).Zabranjena upotreba u kombinacijama +20 +30 i visih disproporcija...

Baš sam skoro čitala. Postoji pet faktora u vezi, hemija i još neka četri (ja sam u braku pa i ne čitam pažljivo takve tekstove:mrgreen:). Bez hemije ništa zaključak članka! Jedan plus hemija, super. Sva četri bez hemije, ne vredi.
Eto tako kažu stručnjaci.
A ja ne znam. Jbš takvog prijatelja koji se loži na tebe, i nije neki prijatelj. Probala bih čisto da ne kažem sutra eto možda je moglo. Ako bude baš onoooo loše svako na svoju stranu. Posle lošeg sexa teško da možete da budete prijatelji.

Pitam se sta je to los seks, ako se dvoje osoba poznaju......
Pa ja bih prvi , ma koliko uzivam , rekao da ne zelim da je mrcvarim i da nismo kompatibilni....Imao sam jednu sto je volela dva samara pre seksa, nikako nisam mogao da ukomponujem to , iako je sve ostalo bilo normalno....

Sa fetisem silovanja kao iznenadjenja ili preokretanja inicijative vec ima dosta devojaka....ali to je vec igra "u kojoj ruci drzim bonu".

Imala sam slicnu situaciju, on je za mene bio samo prijatelj i nista vise, a ja njemu puno vise od toga. Znala sam koliko me voli, on to nije ni krio. Godine su prolazile tako, zivot nas je razdvojio, udaljenost ucinila svoje... Nakon nekoliko godina slucajno smo se sreli... on sa buducom zenom, ja sa buducim muzem... ucitivo klimanje glavom u znak pozdrava ... Tog momenta shvatila sam sto sam izgubila... i koliko sam ga u stvari volela. Proslo je 15 godina... i sad ga volim, i sad zadrhtim kad vidim na telefonu da bas on zove... i sad znam da voli i on mene.. Moj ti je savet da dobro razmislis

E zato ne budite dzentlmeni i fini i logicari , vec kad vam neka godi , obavezno je iskontrirajte drugom zenom, ako se pravi luda, nezainteresovana ili vas drzi na ledu....

Jeste da je to decija igra, bar tako muskarci misle, ali ta igra pali do 50 godine ako se vremenski dobro odradi.....i bez suvisnih reci , to je smrt za ovu igru.....

Back