Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Kad se tibi pojavi, ja odmah krenem da paranoisem da je zbog mene, a ono uvek ispadne da je jedino i samo, zbog "kuma".

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa izvini, kod mene to nije paranoja, nego realnostDa li vam se cini da vas prate, uhode, proganjaju, da zele da vam pokvare posao, bracnu i porodicnu idilu, da vam napakoste ili nastete na bilo koji nacin? Koliko su takva razmisljanja bila/jesu utemeljena nakon sto ste otkrili istinu? Ili, da li ste ikada resili takav slucaj u svom zivotu ili je to uvek bio plod vase maste i odredjenih psihickih potreba u datom trenutku? Da li vam se pomenuto ikada desilo kao rezultat medicinske terapije ili koristenja halucogenih supstanci, pa je bilo kratkotrajno?
Jednom recju, je l ste ponekad vise ili manje skloni paranoji?
PS. SVAKA SLICNOST SA DRUGIM TEMAMA ILI OSOBAMA SA OVOG FORUMA JE PLOD VASE FIKCIJE. Paranoicne![]()
Kad se tibi pojavi, ja odmah krenem da paranoisem da je zbog mene, a ono uvek ispadne da je jedino i samo, zbog "kuma".![]()
![]()
prate me zene po forumu da ih oplodim,a bogami ne samo zene![]()
...verujem da zavisi ko gde zivi...u velikom gradu tesko da je bilo ko previse interesantan dok bi ti isti ljudi u varosici, sa ljudima upucenim jedni na druge, bili povod za govorancije i spletke...staro pravilo da su male sredine divne a velike ostre u mom slucaju uopste ne vazi...
U tom sam smislu potpuno neinteresantna ljudima, kao ustalom i za mnoge druge stvari,Da li vam se cini da vas prate, uhode, proganjaju, da zele da vam pokvare posao, bracnu i porodicnu idilu, da vam napakoste ili nastete na bilo koji nacin? Koliko su takva razmisljanja bila/jesu utemeljena nakon sto ste otkrili istinu? Ili, da li ste ikada resili takav slucaj u svom zivotu ili je to uvek bio plod vase maste i odredjenih psihickih potreba u datom trenutku? Da li vam se pomenuto ikada desilo kao rezultat medicinske terapije ili koristenja halucogenih supstanci, pa je bilo kratkotrajno?
PS. SVAKA SLICNOST SA DRUGIM TEMAMA ILI OSOBAMA SA OVOG FORUMA JE PLOD VASE FIKCIJE. Paranoicne![]()
Da li vam se cini da vas prate, uhode, proganjaju, da zele da vam pokvare posao, bracnu i porodicnu idilu, da vam napakoste ili nastete na bilo koji nacin? Koliko su takva razmisljanja bila/jesu utemeljena nakon sto ste otkrili istinu? Ili, da li ste ikada resili takav slucaj u svom zivotu ili je to uvek bio plod vase maste i odredjenih psihickih potreba u datom trenutku? Da li vam se pomenuto ikada desilo kao rezultat medicinske terapije ili koristenja halucogenih supstanci, pa je bilo kratkotrajno?
Da li vam se cini da vas prate, uhode, proganjaju, da zele da vam pokvare posao, bracnu i porodicnu idilu, da vam napakoste ili nastete na bilo koji nacin? Koliko su takva razmisljanja bila/jesu utemeljena nakon sto ste otkrili istinu? Ili, da li ste ikada resili takav slucaj u svom zivotu ili je to uvek bio plod vase maste i odredjenih psihickih potreba u datom trenutku? Da li vam se pomenuto ikada desilo kao rezultat medicinske terapije ili koristenja halucogenih supstanci, pa je bilo kratkotrajno?
imo sam jednog kolegu koji je utripovo da ga prati debe....tolko je utripovo da je otišo na more i vratio se posle dva danaDa li vam se cini da vas prate, uhode, proganjaju, da zele da vam pokvare posao, bracnu i porodicnu idilu, da vam napakoste ili nastete na bilo koji nacin? Koliko su takva razmisljanja bila/jesu utemeljena nakon sto ste otkrili istinu? Ili, da li ste ikada resili takav slucaj u svom zivotu ili je to uvek bio plod vase maste i odredjenih psihickih potreba u datom trenutku? Da li vam se pomenuto ikada desilo kao rezultat medicinske terapije ili koristenja halucogenih supstanci, pa je bilo kratkotrajno?