Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
daleko od toga da sam ja usamljena a tužna sam jedino zato što moja zemlja i moj narod tone izgleda bespovratno u potpunu tamu i slepilo

to je misljenje i filozofija vas koji se nosite idejom zrtve i patnje i drzite se duha koji vas je zarobio i nametnuo slepilo da ne vidite ekstrovertnost. potencijale i napredak

kada uklonimo ideju greha i patnje zemlja ce procvetati, a o armagedonu i masovnom ubistvu mozete samo da sanjate i da se zanosite

to je misljenje i filozofija vas koji se nosite idejom zrtve i patnje i drzite se duha koji vas je zarobio i nametnuo slepilo da ne vidite ekstrovertnost. potencijale i napredak

kada uklonimo ideju greha i patnje zemlja ce procvetati, a o armagedonu i masovnom ubistvu mozete samo da sanjate i da se zanosite

robovi su jedino oni koji hrle u euROPSKU uniju

"potencijale i napredak" koji nam dolazi sa zapada možeš svaki da da pogledaš u novinskim rubrikama crna hronika","verovali ili ne" isl.

a o slobodi pitaj stanovnike V.Britanije iliti zemlje Velikog brata

Младића у Реснику наркомани киднаповали, физички и психички мучили, медији ћуте о нападу!
http://srbin.info/?p=15480
"Dušebrižnici" zašto se sad ne oglasite?
Da li vam je ovo zanimljivo?
Ovo nije zanimljivo.
Jedino ako kojim slučajem ne tvrdiš da je šteta što ih Peranović nije pobio u svom naci kampu pre nego što bi stigli da izvrše delo. :kafa:

Inače, kada mediji odbiju da objave interesantnu vest, onda je vest obično lažna.
Tvoj izvor objavio je i vest:
"Медијски линч на другосрбијански начин: Хајка на СПЦ!... " posvećenu odbrani i hvalospevima o popu-batinašu.
Kod njih se taj tekst više ne može naći (prisiljeni da ga uklone zbog brojnih laži), pa se sada može naći na kloniranom sajtu dok i odatle ne bude pometen. :kafa:

http://www.srbel.net/2012/08/08/drugosrbijanski-linc-protojereja-peranovica-i-srpske-crkve/?lang=lat

prisiljeni su da ga uklone iz nekih drugih razloga
Ta ni' valda! :hahaha:
Nema nikakvog razloga da se sakrivaju istinite vesti o narkomanima.
Na Googletu možeš naći:
606.000 rezultata za "narkoman napao"
236.000 rezultata za "narkoman ubio"
171.000 rezultata za "narkoman pretio"
49.700 rezultata za "narkoman pretukao"
pa čak i 1700 rezultata za "narkoman premlatio"

Vest iza koje se po tebi krije nekakva zavera nema ništa posbno. Uklonjena je jer nije tačna. :kafa:

255264_409802132417096_817141202_n.jpg

Back