gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
Otkud ti to?Тукао га је два дана, дањом и ноћом назубљеном штанглом.

Nije ga ni pipnuo, nego ga je očinski savetovao, al ovome od tih saveta došlo da povraća, pa se ugušio povraćkom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud ti to?Тукао га је два дана, дањом и ноћом назубљеном штанглом.

Otkud ti to?
Nije ga ni pipnuo, nego ga je očinski savetovao, al ovome od tih saveta došlo da povraća, pa se ugušio povraćkom.![]()

a ti samo sebe ubeđuj kako su to metafore i uživaj u svemu što ti život pružakonkretno mislila sam na previse maste u smislu da se biblijske metafoore uzimaju kao apsolutna istina.
a ti samo sebe ubeđuj kako su to metafore i uživaj u svemu što ti život pruža![]()
Još i problemi sa želucem?!?Otkud ti to?
Nije ga ni pipnuo, nego ga je očinski savetovao, al ovome od tih saveta došlo da povraća, pa se ugušio povraćkom.![]()
gde si mala , jesam li ti nedostajala?a ti samo sebe ubeđuj kako su to metafore i uživaj u svemu što ti život pruža![]()

da ,baš sam se pitala šta je s tobomgde si mala , jesam li ti nedostajala?![]()

gde si mala , jesam li ti nedostajala?![]()
da ,baš sam se pitala šta je s tobom
izgleda da me simpatišeš![]()

mogu li se ja umijesat![]()
jao vratila se , iz paklazapali bibliju i napravicemo mini orgije, ima nas cetvoro
prvo se tebe setih , da li si otisla na hodocasce za peranovica , a grupnjak , tesko tto ona
možeš da simpatišeš koga hoćeš,niko ti ne branimogu li se ja umijesat![]()
ti si zreo za lopatuzapali bibliju i napravicemo mini orgije, ima nas cetvoro
zapali bibliju i napravicemo mini orgije, ima nas cetvoro
ti si zreo za lopatu

još ću i da se uobrazimjao vratila se , iz paklaprvo se tebe setih ,

nema hodočašća ali podrška još uvek trajeda li si otisla na hodocasce za peranovica ,:

ako smem da primetim,dobre si volje
jao vratila se , iz paklaprvo se tebe setih , da li si otisla na hodocasce za peranovica , a grupnjak , tesko tto ona
![]()
ali treba se boritiA ti za asov i motiku, manje da pametujes vise da radis.ti si zreo za lopatu

da , oces i ti malo?hoce, dacemo joj neznost, popustice ..pitanje je dana
bila si u paklu?
pogrebno dobro placaA ti za asov i motiku, manje da pametujes vise da radis.![]()

ne sme ona to da gleda
zašto bih to gledala?ne sme ona to da gleda