Peranović izlečio narkomana - ubistvom

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne verujem, slušaš ti Peranovića :eek: zato sam se pripremila Pogledajte prilog 249955
Pa nisi ti u rangu narkomana. Jesi zastranila, ali nisi tolikooo. :cmok:
Ali ako ih budeš dostigla, taj štit ti neće pomoći.
zli22.gif

„Ко си ти што осуђујеш туђега слугу? Својему господару он стоји или пада. Али ће стајати, јер је Бог моћан да га усправи“ (Рим. 14:4).

A "pravoslavko"?
To znaci ne suditi poticajima...

A ovde je evidentno da je covek ubio...

ko ubije je ubica

Ako te ne ubije dop, ubiće te pop

„Zašto šištiš, Beograđanin?", pitao je, kao smireno gledajući pored mene se moje desne strane očinskim tonom. „Što ti to treba?" Rešio sam da ćutim. Nisam hteo da upadnem u priču sa njim i da najebem još više. Nisam ni video kada mi je zavalio šamarčinu desnicom. Onako punom šakom preko jagodice i uveta. Refleksno sam digao ruke, a on me pripalio u želudac. Od udarca sam se savio...

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/Nedeljnik/story/237881/Ako+te+ne+ubije+dop,+ubiće+te+pop.html

A verujes coveku koji laze otvoreno u medijama?

Pored toga osumnjicen za ubistvo koje je sam i priznao...

A verujes li ikome od sticenika koji prica sta se tamo desvalo?

Ja nemam nista protiv tebe niti protiv ikoga.

Zelim samo da vidimo sta je istina?

Mozes li nam reci zasto ti stitis Perunovica?

Ljude koji su spremni da idu do granice smrti i da ju predju, kod drugih ljudi, treba pod hitno sprecavati i leciti...

Nisi čitao šta sam ranije pisala.
Ne branim ja ubistvo za koje je peranović osumnjičen.Ako je kriv odgovaraće i pred Bogom i pred ljudima.
Nego kažem da je pitanje šta se zapravo dogodilo te večeri.To još uvek nije razjašnjeno a novine su napumpale priču i mnogi su ga već osudili kao da je monstruozni zločinac.
Nije redak slučak kod narkomana da iznenenada umru usled posledica povraćanja i gušenja.
Mnogi zaboravljaju i mnogi neznaju kolko ljudi i porodica je on spasio od sigurne propasti i sve to sada pada u vodu zbog ove hajke.Takođe svi peru ruke,niko nije kriv,samo Peranović i tu se priča završava.Država se problemom narkomanije uopšte neće ozbiljnije pozabaviti.u fokusu cele ove priče je sveštenik u mesto da budu narkomani.
Mediji se zgražavaju nad ovakvim metodama a ne kažu da ovakvi centri postoje i u drugim zemljama o tome je i Lavrentije govorio
Novine ne pišu o tome kako je bahato postupano sa monahinjama nego kako su predstavnicima crkve koji su došli da im uzmu ključeve izbušene gume.
Cela ova hajka na peranovića ima veze sa progonstvom raščinjenog Artemija
takođe sve ovo ima za cilj da se SPC izvrgne ruglu i poljulja njeno poverenje kod naroda, kako bi se ovaj jadni narod,koji je ostao bez pastira,još više ponizio i doveo u stanje totalne zabunjenosti i bezumlja da bi se sa njim moglo još lakše manipulisati.

Poslednja izmena:
Ne branim ja ubistvo za koje je peranović osumnjičen.Ako je kriv odgovaraće i pred Bogom i pred ljudima.
Nego kažem da je pitanje šta se zapravo dogodilo te večeri.To još uvek nije razjašnjeno a novine su napumpale priču i mnogi su ga već osudili kao da je monstruozni zločinac.
Razjašnjeno je. Nesrećnika su tukli dok nije umro. I batinaš je to priznao. Šta više treba?

Nije redak slučak kod narkomana da iznenenada umru usled posledica povraćanja i gušenja.
Nije. Ali da mu tom prilikom koža bude prekrivena masnicama je krajnje neuobičajeno.
Mnogi zaboravljaju i mnogi ne/znaju kolko ljudi i porodica je on spasio od sigurne propasti i sve to sada pada u vodu zbog ove hajke.
Nije spasao nikoga.

Takođe svi peru ruke,niko nije kriv,samo Peranović i tu se priča završava.Država se problemom narkomanije uopšte neće ozbiljnije pozabaviti.u fokusu cele ove priče je sveštenik u_mesto da budu narkomani.
Nisu narkomani krivi što je Bane ubica i psihopata. Priča oko ubistva završava se kažnjavanjem ubice. Šta još treba?

Mediji se zgražavaju nad ovakvim metodama a ne kažu da ovakvi centri postoje i u drugim zemljama
TAKVI centri ne postoje. Poslednje su zatvorili Saveznici još 1945.

Takođe kažem da je cela ova hajka unapred osmišljena i podignuta iz nekih drugih razloga.
Aha.Unapred pripremljena hajka. Samo se čekalo da psihopata nekog ubije pa da se krene u akciju. :kafa:

ovo je samo još jedan u nizu dokaza da je se sve ovo unapred spremalo

Xaxaxaxax a ovo je dokaz da je Peranović i pre bio takav pa se sve spremalo i samo se čekalo koga će svojim batinama da ubije.
Njega i kad budu osudili za počinjen zločin ti ćeš reći, nije kriv namestili mu ubistvo. Ti si jednostavno slepa kod očiju. Ovde se ne vodi hajka protiv SPC a i zašto bi, ako je on takav nisu drugi, a da, osim onih koji ga brane. Na ovaj način svi pomišljamo da ni ti nisi ništa bolja od njega, čim za takav zločin imaš opravdanje.

Nisi čitao šta sam ranije pisala.
Mnogi zaboravljaju i mnogi neznaju kolko ljudi i porodica je on spasio od sigurne propasti i sve to sada pada u vodu zbog ove hajke.Takođe svi peru ruke,niko nije kriv,samo Peranović i tu se priča završava.Država se problemom narkomanije uopšte neće ozbiljnije pozabaviti.u fokusu cele ove priče je sveštenik u mesto da budu narkomani.
Mediji se zgražavaju nad ovakvim metodama a ne kažu da ovakvi centri postoje i u drugim zemljama o tome je i Lavrentije govorio
Novine ne pišu o tome kako je bahato postupano sa monahinjama nego kako su predstavnicima crkve koji su došli da im uzmu ključeve izbušene gume.
Cela ova hajka na peranovića ima veze sa progonstvom raščinjenog Artemija
takođe sve ovo ima za cilj da se SPC izvrgne ruglu i poljulja njeno poverenje kod naroda, kako bi se ovaj jadni narod,koji je ostao bez pastira,još više ponizio i doveo u stanje totalne zabunjenosti i bezumlja da bi se sa njim moglo još lakše manipulisati.
Upravo tako.

Xaxaxaxax a ovo je dokaz da je Peranović i pre bio takav pa se sve spremalo i samo se čekalo koga će svojim batinama da ubije.
Njega i kad budu osudili za počinjen zločin ti ćeš reći, nije kriv namestili mu ubistvo. Ti si jednostavno slepa kod očiju. Ovde se ne vodi hajka protiv SPC a i zašto bi, ako je on takav nisu drugi, a da, osim onih koji ga brane. Na ovaj način svi pomišljamo da ni ti nisi ništa bolja od njega, čim za takav zločin imaš opravdanje.
Moramo malo poraditi na objektivnosti. :think:

Ja prihvatam istinu pa kakva god da je, a vi vidim niste takvi.
Ko je merodavan da odluči šta je istina a šta ne? Hajde malo filozofije!

Ti prihvataš "istinu" da predobri judeohrišćanski Bog šalje 42 medvedice da rastrgnu decu zato što ćelavcu viču da je ćelav... ne treba mnogo mozga da bi čovek shvatio da to nije istina, nego priča u klasi Crvenkapice. Za tebe istina, za razumnog nije, i šta sad?

Back