Pepeljuga se udala radi love.

ma sve to sponzoruse

- - - - - - - - - -

ali je tema za psihologiju

kako nam odmalena naturaju neke norme i ocekivanja

- - - - - - - - - -

uspavana lepotica , drema i ceka burzuja da je spase

snezana , zivi sa sedmoricom malih radnika , ali ne da nikom dok se ne pojavi burzuj

- - - - - - - - - -

i odmah se zaljube u njegovu dusu

cak i kad rec ne prozbore

ma sve to sponzoruse

- - - - - - - - - -

ali je tema za psihologiju

kako nam odmalena naturaju neke norme i ocekivanja

- - - - - - - - - -

uspavana lepotica , drema i ceka burzuja da je spase

snezana , zivi sa sedmoricom malih radnika , ali ne da nikom dok se ne pojavi burzuj

- - - - - - - - - -

i odmah se zaljube u njegovu dusu

cak i kad rec ne prozbore

Crtani,filmovi i serije su veoma glupi.Sve sto se promovise u njima nije moralno...

Treba smisliti neke bibliske filmove ili crtane...

lik je prvoklasni trol ljudi jel moguće da to još niste skontali jeste tolko glupavi jbt

pa ti pisase da je forum i za zezanje

mada mislim da nije prva klasa

- - - - - - - - - -

Crtani,filmovi i serije su veoma glupi.Sve sto se promovise u njima nije moralno...

Treba smisliti neke bibliske filmove ili crtane...

kako onaj zrtvuje sina

ili onaj ubija brata

ili mozda o sodomi

Kad zelis da resis neku nedoumicu samo stavri postavi po redu.
Dakle pepeljuga je zena a zene su lencuge lakome na novac pogotovo na tudj novac,Da bi do njega dosle i da bi gnjile guzove uvalile najbrzi put je udaja.
Kad sve ovo sagledamo rezultat je = Pepeljuga se udala radi love.

Поента Пепељуге није лова,зар она није најбоља, најпоштенија, највреднија ,такорећи душа од жене,најчаснија од свих сестара али при томе и најљепша?! Ја бих рекао да је поента Пепељуге пропагирање добрих особина код људи уопште а не лоших... јер она је слуга или ти "Cinderella" која је од мученице постала принцеза, колико год то било треш и патетично за нас мало старије али за малу дјецу је морална вертикала која би требала подстаћи неку врсту умног раздвајања "доброг од лошег" или избацивање "лошег од доброг" по неким друштвеним нормама до којих смо дошли након неколико хиљада година живота цивилизације...

Poslednja izmena:
Ma Pepeljuga je super kakve su ostale bajke.

Mada mi je najviše pažnje privukla knjiga o Štrumpfovima, gde piše da je Štrumpfeta, jedino žensko u selo, napravljena od zmijskog jezika, pilećeg mozga i ne znam čega...
To je zvanična štampana verzija.
U drugoj knjizi gde se ona pojavljuje isprobava novu haljinu i niko to ne primeti pa ase ona jako naljuti što joj niko ne govori da je lepa... Mislim šou totalni.
U svakoj bajci princeza je prvo lepa, a onda sve ostalo. I u svaku se princ zaljubi zato sto je lepa.

Maćehe ozloglašene, ostavljaju decu u šumi, teraju ih na najgore poslove, ubijaju...

Поента Пепељуге није лова,зар она није најбоља, најпоштенија, највреднија ,такорећи душа од жене,најчаснија од свих сестара али при томе и најљепша?! Ја бих рекао да је поента Пепељуге пропагирање добрих особина код људи уопште а не лоших... јер она је слуга или ти "Cinderella" која је од мученице постала принцеза, колико год то било треш и патетично за нас мало старије али за малу дјецу је морална вертикала која би требала подстаћи неку врсту умног раздвајања "доброг од лошег" или избацивање "лошег од доброг" по неким друштвеним нормама до којих смо дошли након неколико хиљада година живота цивилизације...

Glavna poenta priče jeste ta, ali oni ne hvataju samo glavnu poentu.
Njima je fokus na mnogo više detalja u priči.
Koja sve pitanja postave, to je neverovatno.
Malo je bezveze to potenciranje lepote u skoro svakoj bajci gde su žene glavni likovi.
Ja najviše volim da im čitam Petra Pana, Bambija... Gde nema ti prelepih napaćenih ženskih likova koje spasavaju prelepi, prebogati prinčevi.

Back