- Poruka
- 791
Dokazano je da se Pepeljuga udala zbog love.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sve to sponzoruse
- - - - - - - - - -
ali je tema za psihologiju
kako nam odmalena naturaju neke norme i ocekivanja
- - - - - - - - - -
uspavana lepotica , drema i ceka burzuja da je spase
snezana , zivi sa sedmoricom malih radnika , ali ne da nikom dok se ne pojavi burzuj
- - - - - - - - - -
i odmah se zaljube u njegovu dusu
cak i kad rec ne prozbore
lik je prvoklasni trol ljudi jel moguće da to još niste skontali jeste tolko glupavi jbt
Crtani,filmovi i serije su veoma glupi.Sve sto se promovise u njima nije moralno...
Treba smisliti neke bibliske filmove ili crtane...
Crtani,filmovi i serije su veoma glupi.Sve sto se promovise u njima nije moralno...
Treba smisliti neke bibliske filmove ili crtane...
pa da,upravo zato je i debilno ozbiljno odgovarati išta igde ikome,a pogootovo očiglednom trolu i zaebantupa ti pisase da je forum i za zezanje
U filmovima, Pepeljuga je ćerka vlastelina koja se rodila sa srebrnom kaškom u ruci.Dokazano je da se Pepeljuga udala zbog love.
Da, užas
Поента Пепељуге није лова,зар она није најбоља, најпоштенија, највреднија ,такорећи душа од жене,најчаснија од свих сестара али при томе и најљепша?! Ја бих рекао да је поента Пепељуге пропагирање добрих особина код људи уопште а не лоших... јер она је слуга или ти "Cinderella" која је од мученице постала принцеза, колико год то било треш и патетично за нас мало старије али за малу дјецу је морална вертикала која би требала подстаћи неку врсту умног раздвајања "доброг од лошег" или избацивање "лошег од доброг" по неким друштвеним нормама до којих смо дошли након неколико хиљада година живота цивилизације...
Posledica te priče o Štrumpfeti je moj sin koji mi šta god da obučem kada idemo negde kaže kako sam jako lepa.
Boji se dete da se ne naljutim valjda...