Penzionerke masovno odlaze u Gambiju i mlađim momcima ostavljaju masne sume novca: Zauzvrat dobijaju INTIMNE odnose

"Ne znam oko čega se pravi tolika gužva. Ne radim ništa protivzakonito. Ako odete negde kao na Tajland, vidite gomilu staraca sa mladim devojkama, ali niko o tome ne priča ", rekla je Barbara (65) iz Dartforda u Kentu.

"Onog trenutka kada se žena sastane sa mlađim muškarcem, nastaje galama i zovemo se pumama i se*s turistima i sve to. Došla sam ovde da se malo zabavim i nikome ne nanosim štetu. Ako želim da odvedem zgodnog momka u svoju hotelsku sobu, to se ne tiče nikoga osim mene.", objanila je ona.

izvor kurir/stil
Pogledajte prilog 1435251

O čemu se radi?

Vlast u Gambiji u poslednje vreme suočava se sa neverovatnim problemom budući da je Gambija postala mesto gde starije žene idu kako bi sebi obezbedile intimne odnose bez ikakvih posledica. Ova praksa traje već dve, tri godine.

Mnogi smatraju da je ovo nedopustivo jer se prema njima na taj način uništava institucija porodice.

Iako je u turističkoj oblasti Kololi vidljivije prisustvo policije — i priča se o hapšenjima — parovima koje smo primetili očigledno nije bilo briga šta neko misli o njima. Oni vide kritiku kao seksističku i misle da bi ljudi trebalo da gledaju svoja posla, piše The Sun.


Pogledajte prilog 1435252

Da li je nepravedno osuđivati žene za ono što muškarci odavno rade (takođe ih osuđuju)?
Ta praksa traje vec 30 godina. Gambija je poznata po tome.
 

Back
Top