Penzionerka odbila seks s pijanim skitnicama, oni je ugušili jastukom i spalili joj stan?!

đavolčić

Buduća legenda
Moderator
Poruka
45.932
Slavka Jevtić (65) nađena je mrtva 3. januara 2020. u svom stanu u plamenu, a sada su uhapšeni N. J. (28) i G. N. (41), obojica odranije poznata policiji
Policija je pre tri dana uhapsila N. J. (28) iz okoline Loznice zbog sumnje da je sa G. N. (41) iz Sremske Mitrovice, koji se već nalazi u zatvoru zbog drugog dela, 3. januara 2020. u Loznici ubio penzionerku Slavku Jevtić (65) i zapalio joj stan, nakon što je nesrećna žena, kako se sumnja, odbila da ima seksualne odnose s njima!
Pojedinačne uloge dvojice osumnjičenih tek će biti utvrđene, kao i motiv zločina. Za sada se zna da koristoljublje nije bilo posredi, a ubijena je navodno poznavala osumnjičene.- Oni su nesumnjivo izvršioci krivičnog dela, ali predstoji utvrđivanje kakvu je ko ulogu imao, ko je i šta u ovom slučaju tačno uradio. Potrebno je da se obave dodatne DNK analize, da se sasluša drugi osumnjičeni, G. N., jer zasad policija ima priču samo N. J. On je pao na poligrafu, priznao je da je kobnog dana bio sa G. N., ali tvrdi da se nije mešao. Treba ustanoviti koliko je njegova priča tačna - kazao je izvor blizak istrazi.Postoje indicije da su N. J. i G. N. imali nameru da siluju Slavku, ali da se ona žestoko branila, zapretila im policijom, te su je navodno ugušili jastukom i potom izazvali požar u njenom stanu kako bi prikrili tragove ubistva. Naš sagovornik kaže da su osumnjičeni odranije poznati policiji, a da se G. N. već nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Beogradu. Policija je od prvog dana bila na dobrom tragu, ali su osumnjičeni bili nepodesni za poligraf. Reč je o ljudima koji su skitnice i alkoholičari, pa su često po ceo dan boravili na lozničkom Gradskom groblju, odakle su sa grobova uzimali ostavljenu hranu i piće, to jeli i pili. Boravili su u napuštenoj kući koja se nalazi u centru grada. Tek pre neki dan je osumnjičeni N. J., koji je iz jednog lozničkog sela, mogao na poligraf i klupko se odmotalo - priča izvor koji očekuje da će policija uskoro imati kompletnu sliku ovog zločina.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...QM-xX3PBRmalsTVksFGoLiB1xHbN1ODgv-xSxpWIzjE-w

Šta reći? Bagra. Za ovo je svaka kazna mala.
 

Back
Top