RoninMM
Veoma poznat
- Poruka
- 14.907
Da, a u kini jedu file minjon, a šišmiše šalju na golijuPoseduje neku korporaciju za poljoprivredne proizvode i grozd
Ja sam takođe na čelu konglomerata
Dok u Britaniji jedu pse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, a u kini jedu file minjon, a šišmiše šalju na golijuPoseduje neku korporaciju za poljoprivredne proizvode i grozd
Dok u Britaniji jedu pse
Poseduje neku korporaciju za poljoprivredne proizvode i grozd
Dok u Britaniji jedu pse
Опет Тихоглу добио налог у месном одбору СНС да пише како ће тамо бели свет да пропадне, а да је дивно у Србији.
O da li je moguće da si se uverio u kvalitete dotičnog, videlo se iz aviona...@Победоносцев , dinner is served!
Meni je došlo kao šokO da li je moguće da si se uverio u kvalitete dotičnog, videlo se iz aviona...
"Univerzalno resenje" samo za neljude.kad napuni 60+ i ovde na Balkanu i tamo po tim budjavim ostrvima ili na Madagaskaru, Argentini, Somaliji...lapot je univerzalno resenje
"Univerzalno resenje" samo za neljude.
Vrsi taj lapot u svojoj kuci ako hoces i smes, jer za to se ide u zatvor to je ubistvo, ali prestani da zagovaras najgore anticivilizacijske, protivzakonite i nehumane norme.
Kakvih sve ljudi ima i imaju li oni nekog voljenog starijeg, nije mi jasno...
@ tema
U svetu u kom je sve novac i vazniji je od ljudi, nije ni cudo sto postoje ovakve nemile price koje nagovestavaju neki moderni "lapot".
Da drzava tako moze da postupa prema starim, siromasnim i nemocnim ljudima, pa to znaci da su dosla zadnja vremena i da taj "trend" samo moze da se prosiri...
Ne može.Jedini Faraz moze da izvadi Veliku Britaniju iz propasti. Ali mu duboka drzava ne da da dodje na vlast.
Uravo to!Tuzno je da drzava poput velike Britanije svoje penzionere tretira kao da je okupator i kaze im da nema para za njih dok istovremeno daje mesecno milijarde na rat protiv Rusije u Ukrajini!
Penzioneri su tu gde jesu jer im je vlada Velike Britanije ukinula pomoc penzionerima sa najmanjim primanjima a takvih je preko 10 miliona u UK!
Sada oni sa svojim malim penzijama koje su do 200 funti nedeljno ili 800 funti mesecno biraju da li ce da jedu ili ce da se greju!
Ovi u Britaniji rade do 71. godine. Po novom zakonu. Ipak su oni u prednosti za gledanje, jer i nas to čeka.Tihi otvara teme koje sanja u svojim vlažnim snovima.
Bolje gledaj šta jedu penzioneri u Srbiji, ako uopšte jedu.
Uprkos svemu, siguran sam da njihovi penzioneri ne žive lošije od naših, naprotiv.Ovi u Britaniji rade do 71. godine. Po novom zakonu. Ipak su oni u prednosti za gledanje, jer i nas to čeka.
Pa njegova ideja je bila da se izdvoji iz Evrope 2015.Jedini Faraz moze da izvadi Veliku Britaniju iz propasti. Ali mu duboka drzava ne da da dodje na vlast.
Pa greju se po Malti, jeftinije im nego da plaćaju struju u GB. Sa naglaskom na GUprkos svemu, siguran sam da njihovi penzioneri ne žive lošije od naših, naprotiv.
Zašto se uopšte neko bavi penzionerima drugih država, kako žive naši, to je mnogo bitnije pitanje.Pa greju se po Malti, jeftinije im nego da plaćaju struju u GB. Sa naglaskom na G
Jer se modeli preslikavaju. Još malo socijalnih programa postoji u Evropi, ali ne zadugoZašto se uopšte neko bavi penzionerima drugih država, kako žive naši, to je mnogo bitnije pitanje.
U Rusiji savršenstvoJer se modeli preslikavaju. Još malo socijalnih programa postoji u Evropi, ali ne zadugo
Evo jedan primer vašeg kritizerstva: Ubili ste čoveka u pritvoru (slučaj Danka Ilić) i onda se okrenete i kažete: "Zamisli šta fašisti rade Asanžu!"Gledaj Ameriku, i njena delovanja. Licemerje celog društva..A ameri bas i zele da unište taj socijalni program. Budi malo konkretnija