Penzioneri u Srbiji

Poruka
3.636
lose se osecam zbog toga ko nam je premijer i sramota me je stvarno. mislim da su je strani satanisti doveli ovde bas zato jer je homoseksualac :( a babe i dede govore ovakve stvari - "ala je spremna zena, svaka joj cast...". "ala nam je predsednik ljudina i spreman covek, alal mu vera". to su moji baba i deda govorili, pokoj im dusi. a penziju su imali tipa 15.000 dinara, kao i mnogi drugi penzioneri danas, vecina. niti mogu da zive od toga, niti mogu decu i unuke da pomognu. grejanje u zgradi kosta taman koliko njihova cela penzija. ko li od njih napravi takve debile i budale, ma nije mi nikako jasno...to je izgleda bio neki visedecenijski proces ispiranja mozga i ubijanja pameti. kad covek sa 15k penzijom zadnjih 30 godina glasa za demone koji ne znaju koliko miliona imaju, znate li kako se zove ta bolest? mlade generacije, od vas se ocekuje da budete drugaciji, jako strogi i ostri prema "politicarima", da za svaku sitnicu izlazite na masovne proteste. to je jedini nacin da se osecate kao ljudi...i izbacite televizor kroz prozor.

Poslednja izmena:
Na stranu uznemirujuća činjenica, da nam je na mesto premijera tutnuta osoba samo na osnovu toga što je homoseksualno žensko, Ana Brnabić je jedan običan tutuban koji ne zna da priča, ne zna da se ponaša i nema nikakav uticaj bilo gde. Neverovatno iritantna, bezobrazna, drska i glupa osoba. Bez sumnje najgori premijer na svetu.

"najgori premijer na svetu". mozda si i u pravu,to ima neke veze sa tom losom reputacijom u nas Srba. kao da nas svetski satanisti proviciraju namerno da vide kolko mozemo da trpimo. imam osecaj da nas neko zahebava i sprda se s nama. da nas neki mocnici testiraju kolko mozemo da trpimo. mada nemojte se osecati i nemojte da mislite da svi danas mrze Srbe, to nije istina. u svakoj zemlji na svetu, satanisti dovode na vlast samo najgori sljam i olos. demone bez vlastitog stava i misljenja,morala,grize savesti i obraza. to se bira pazljivo,nece nikad neki zabrinuti filozof ili borac za ljudska prava doci na vlast, sto rece gosn Milan Vidojevic.

"najgori premijer na svetu". mozda si i u pravu,to ima neke veze sa tom losom reputacijom u nas Srba. kao da nas svetski satanisti proviciraju namerno da vide kolko mozemo da trpimo. imam osecaj da nas neko zahebava i sprda se s nama. da nas neki mocnici testiraju kolko mozemo da trpimo. mada nemojte se osecati i nemojte da mislite da svi danas mrze Srbe, to nije istina. u svakoj zemlji na svetu, satanisti dovode na vlast samo najgori sljam i olos. demone bez vlastitog stava i misljenja,morala,grize savesti i obraza. to se bira pazljivo,nece nikad neki zabrinuti filozof ili borac za ljudska prava doci na vlast, sto rece gosn Milan Vidojevic.

Ovakav kao Ana Brnabić, nema još jedan.
Guraju se tu razne peederčine i ostali koji po stilu života i seksualnim opredeljenjima odgovaraju svetskoj eliti ali ovakva gluperda i neznalica nema nigde. To odgovorno tvrdim.

lose se osecam zbog toga ko nam je premijer i sramota me je stvarno. mislim da su je strani satanisti doveli ovde bas zato jer je homoseksualac :( a babe i dede govore ovakve stvari - "ala je spremna zena, svaka joj cast...". "ala nam je predsednik ljudina i spreman covek, alal mu vera". to su moji baba i deda govorili, pokoj im dusi. a penziju su imali tipa 15.000 dinara, kao i mnogi drugi penzioneri danas, vecina. niti mogu da zive od toga, niti mogu decu i unuke da pomognu. grejanje u zgradi kosta taman koliko njihova cela penzija. ko li od njih napravi takve debile i budale, ma nije mi nikako jasno...to je izgleda bio neki visedecenijski proces ispiranja mozga i ubijanja pameti. kad covek sa 15k penzijom zadnjih 30 godina glasa za demone koji ne znaju koliko miliona imaju, znate li kako se zove ta bolest? mlade generacije, od vas se ocekuje da budete drugaciji, jako strogi i ostri prema "politicarima", da za svaku sitnicu izlazite na masovne proteste. to je jedini nacin da se osecate kao ljudi...i izbacite televizor kroz prozor.
E vidiš u tvojoj diskutabilnoj konferenciji iznosiš da neki satanisti odlučuju ko će gde bude. Ja ovo doživljavam kao validaciju da definicija državnosti ne postoji već se javiš za taj tu neki satanistički kurs obuku a dalje sve ide preko finansijskih ucena.. Imaš na CIA sajtu odeljak - " unesite inovacije u svoju državu" Dosta inovatora ti je iz Bosne i Crne Gore jer ovi Instruktori satanizma plaćaju za implementaciju inovacija. Suštinski one su na štetu lokalaca ali su za dobro satanista i njihovih dobrovoljno javljenih kapoa. Inovacije su iz svih oblasti od vodjenja države do kako se vodi samoposluga gde je fora da izigravaš prodavca zapadnog djubreta. Kažu doktori da se danas u Srbiji pojede 4gr mikroplastike nedeljno. Da ne zaboravimo da satanisti odlično plaćaju da se preko TV-a plasiraju vesti kako satani milo. Kad to sve započneš dalje je lako da uvedeš inovacije u školstvo, vojsku, policiju i zdravstvo.

A to da li si i ti možda debil možeš da proveriš vrlo lako - ako na kompu imaš satanistički windojs onda nemoj da prozivaš kolege debile.

Poslednja izmena:
Da bi se isplacivale penzije, treba da se puni budzet. Kako da se puni budzet kada su ljudi na minimalcu ili rade na crno? Nikako.
Veci su problem mladi koji nisu prijavljeni. Za par godina nece biti ni tih 15.000 din i ako dozivimo starije dane umrecemo od gladi.

Na stranu uznemirujuća činjenica, da nam je na mesto premijera tutnuta osoba samo na osnovu toga što je homoseksualno žensko, Ana Brnabić je jedan običan tutuban koji ne zna da priča, ne zna da se ponaša i nema nikakav uticaj bilo gde. Neverovatno iritantna, bezobrazna, drska i glupa osoba. Bez sumnje najgori premijer na svetu.
I iz ustaške porodice
Deda sa očeve strane, Stjepan Brnabić (18.prosinac 1923, Punat. otok Krk
nestao 15.05.1945 Macelj, Slovenija
Bio ustaški satnik 1941-1944 - IV ustaški stajaći djelatni zdrug Gospić
kao zapovjednik pukovnik

Da bi se isplacivale penzije, treba da se puni budzet. Kako da se puni budzet kada su ljudi na minimalcu ili rade na crno? Nikako.
Veci su problem mladi koji nisu prijavljeni. Za par godina nece biti ni tih 15.000 din i ako dozivimo starije dane umrecemo od gladi.
Lorelajn tebi ne pada u oci idiotizam ne tako mlade generacije koja otvara temu o penzionerima?

I iz ustaške porodice
Deda sa očeve strane, Stjepan Brnabić (18.prosinac 1923, Punat. otok Krk
nestao 15.05.1945 Macelj, Slovenija
Bio ustaški satnik 1941-1944 - IV ustaški stajaći djelatni zdrug Gospić
kao zapovjednik pukovnik
Da pa? To resava problem opljackanih penzionih fondova ili zaposljavanje, i dragi kolega, hapsenje kriminalaca koji i dalje pljackaju fondove srbije, a na tim mestima su od zadnje primopredaje kada im je prethodnik otisao u zasluzenu administrativnu penziju sa 25 godina staza, jer se nije pokazao kao dobar lopov da zaduzi zemlju preko fonda i naravno sada moze i da pise po forumu iz penzije. Da ubija ljude na zahtev svoje partije i da prodaje nasu decu. Dok se vi.....pametni dogovarate o sadasnjoj vlasti.....

Poslednja izmena:
Vidite koleginice, ti kojima smetaju penzioneri, seljaci i ljudi koji su glasali za vlast nastavljaju pamet svojih roditelja koji su na isti ovaj nacin u uredjenoj zemlji, podrzavali pljackase to i sada rade, za razliku, tada su trazili slobodno trziste, a sada traze pare od bilo koga, pa i podrzavaju bilo koga ko je opljackao njihove roditelje.
Znaci debil nakljukan medijskim buckurisem, bez svesti, znanja i iskustva trazi pare, a smeta mu "debilizam" koji se protivi njegovom idiotskom nepismenom i bolesnom mozgu.

Ни ти не делујеш баш бистро.

Јабука не пада далеко од дрвета, каже се.

aleksandarhakler1992 _ Postovani penzioneru ! Inertan debilast stav nasih penzionera,prema nekim osnovnim razmisljanjima o osnovnim problemima
egzistencije,po mom misljenju,nije njihova krivica.Te generacije,koje danas "uzivaju" u svom trecem penzionerskom dobu,nisiu nikada ziveli u slobodnoj
demokratskoj zemlji.Od 1944 godine,od kada je ova zemlja uslovno oslobodjena,nije postojala sloboda stampe,sloboda govora,kao ni sloboda
posedovanja licnog misljenja,o bilo kom aspektu zivota.Ti ljudi su ziveli u neprekidnoj diktaturi,koja se menjala,utoliko sto je jedan diktator umro,
posle duge vladavine od 35 godina.Dosao je drugi,koji je nastavio jos goru diktaturu (S.Milosevic) i kome je zivotni standard gradjana,bui sporedan
On je bio veliko srbin,koji je sva sredstva drzave,upregao u naoruzanje,kako bi posao u osvajanje tudjih teritorija.Penzije su bile takoreci ukinute.
Dakle,sve ove generacije,koje sada primaju tj "uzivaju" u svojim penzijama,dresirani su,da mole boga ,da penzije uopste primaju,a njihov iznos
se nikada nije postavljao kao problem.Uvek su se propagirali neki "visi" interesi.Nekada pod Brozom,to je bila armija,koja je "naravno" morala da
bude visoko (oficiri) placena.Onda je naisao problem gradjanskog rata,pa problem Kosova,pa problem....tja,ko bi jos mislio na tamo neke jadnike
penzionere,koji su potrebni samo kao biracka od briga osamucena masa.Kada ti penzioneri,koje vi pominjete,shvate,da penziju ne primaju ni od koga,vec
da su te pare,oni ulagali u penzioni fond,za vreme svog aktivnog rada,onda ce njihov glas (mozda) da se cuje,ukoliko naravno,do tog vremena,
ne ostanu bez glasa, i naravno bez stasa.............

Ja sam se takođe pitala, čime su na ovim prostorima generacijama unazad "ispirani mozgovi"!
Penzioneri su ozbiljno glasačko telo u Srbiji. Na to dodaj još polupismen svet koji čini preko 80 %stanovništva, dok je inteligencija negde 2,5%( "u tragovima"), jer je njen ostatak negde na Zapadu. I biće ti sve jasno ko glasa i za koga-isprani mozgovi!

Poslednja izmena:

Back