aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.636
lose se osecam zbog toga ko nam je premijer i sramota me je stvarno. mislim da su je strani satanisti doveli ovde bas zato jer je homoseksualac
a babe i dede govore ovakve stvari - "ala je spremna zena, svaka joj cast...". "ala nam je predsednik ljudina i spreman covek, alal mu vera". to su moji baba i deda govorili, pokoj im dusi. a penziju su imali tipa 15.000 dinara, kao i mnogi drugi penzioneri danas, vecina. niti mogu da zive od toga, niti mogu decu i unuke da pomognu. grejanje u zgradi kosta taman koliko njihova cela penzija. ko li od njih napravi takve debile i budale, ma nije mi nikako jasno...to je izgleda bio neki visedecenijski proces ispiranja mozga i ubijanja pameti. kad covek sa 15k penzijom zadnjih 30 godina glasa za demone koji ne znaju koliko miliona imaju, znate li kako se zove ta bolest? mlade generacije, od vas se ocekuje da budete drugaciji, jako strogi i ostri prema "politicarima", da za svaku sitnicu izlazite na masovne proteste. to je jedini nacin da se osecate kao ljudi...i izbacite televizor kroz prozor.

Poslednja izmena: