- Poruka
- 27.463
Људи одрасли у комунизму немају изграђене механизме критичког мишљења, а поготово критичког мишљења према систему.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poštovani,Ajde najiskrenije da i ja kažem otvoreno šta mislim na politici:
Boli me krac za korupciju
Ne kapiram generalizaciju problema.
Problem je u tome što rintamo za 300€, što su penzije oko 300€, to što po rafovima stoje Kinder jaja i ti slušaš dete kako moli majku da mu kupi, A ONA NEMA OD ČEGA!
Dole cene hrane!!!!
I što ja treba da platim račun za struju 30 hiljada, što sam u predinfarktnom stanju svakog meseca, DOLE CENE STRUJE, OVO NIJE NORMALNO!!!
i LAŽ da je prosečna penzija 650€
Zar si zaboravio one krokodilske suze za bake i deke u vrijeme korone? On misli na njih. On se brine. On će da ih zaštiti. On ih sve voli. Iskreno i svim srcem.Ne znam da li je bila slična tema.
Naime, primetio sam da na društvenim mrežama, mirne studente koji protestvuju zbog brutalnog ubistva 15 ljudi, uglavnom napadaju penzioneri! Njihovi komentari izgledaju otprilike ovako:
hwhdb Kurti. hwqdbhebhbxhs Soroš jwsdjqbdwe zapad jednjkwewjdenc plaćenici qsdbhjedb Kurti wbedehcd Hrvati wdbcwhedhbe Đilas wbhdcxwdheb zapad bheqwdxh Đilas bsdxhe xc kurti..
90 % penzionera podržava predsednika i Esenes dok su mlađi ljudi protiv Vučića
kako to??
Eva maznula penziju nacionalnu. Lepa Lukić i još desetine umjetnika amatera.Kupio je sve što je mogao. Neke za male pare, a neke za malo veće.Eva Ras se zaglavila u liftu sa Madonom! Glumica otkrila detalje susreta sa pop ikonom
Ne znam da li je bila slična tema.
Naime, primetio sam da na društvenim mrežama, mirne studente koji protestvuju zbog brutalnog ubistva 15 ljudi, uglavnom napadaju penzioneri! Njihovi komentari izgledaju otprilike ovako:
hwhdb Kurti. hwqdbhebhbxhs Soroš jwsdjqbdwe zapad jednjkwewjdenc plaćenici qsdbhjedb Kurti wbedehcd Hrvati wdbcwhedhbe Đilas wbhdcxwdheb zapad bheqwdxh Đilas bsdxhe xc kurti..
90 % penzionera podržava predsednika i Esenes dok su mlađi ljudi protiv Vučića
kako to??
Šta ti znači odrasli u komunizmu? Pa i ja sam odrastao u komunizmu pa socijalizmu, ne mogu da shvatim da ljudi mogu biti toliko slepi, decenijama prosečan čovek NEMA za potrošačku korpu, kako mozak može biti toliko ispran ako je recimo tunjevina "za bogate"?Људи одрасли у комунизму немају изграђене механизме критичког мишљења, а поготово критичког мишљења према систему.
Najgore što NEMA ni da se popije i pojede...Zato sto su dobar deo njih zaostali, primitivni i neobrazovani bumeri kojima je najveci cilj u zivotu TV, imati sta da se popije i pojede.
Vi gledajte sebe, pustite "narodne tokove"Jeste. Zato što smo takav narod, otkidamo i zakidamo na hrani da bismo platili internet i gorivo.
Nigde ne piše kako se živi niti da je garantovanoNeću tako da živim.
Mi smo vazda vladare sklanjali i pokajnice praviliMa samo smrt za Vučića i njegove. Nema drugog rešenja.
Danas? Ako pitas da li je bila slicna tema danas, odgovor je jeste. Dnevno ima na desetine odgovora i tema u kojima omalovazavate, blatite, ismejavate i nazivate penzionete svim mogucim pogrdnim imenima. Opisujete ih kao mentalno zaostale koji ne umeju ni malo da razmisljaju svojom glavom . Ponasate se prema njima kao da su kriminalci. Tretirate ih kao najgori sljam drustva. I to samo zato sto podrzavaju Vucica. Na ovom forumu je vec bilo poziva da se pristalice Vucica stavljaju u zatvore, ali bilo je i mnogo gorih predloga koje su moderatori odmah obrisali.Ne znam da li je bila slična tema.
Evo vidis.....Isprani mozgovi.
Ti si možda odrastao u Beogradu ili Novom Sadu. Za penzionera iz Surdulice ili Trgovišta koji je odrastao 1960ih sa životnim standardom na nivou Afganistana ovo danas i jeste zlatno doba jer oni nikad bolje i lepše nisu živeli nego danas kad su po prodavnicama dostupni proizvodi, gledaju TV, imaju širok palet razonode o kojem nisu ni maštali u mladosti.Šta ti znači odrasli u komunizmu? Pa i ja sam odrastao u komunizmu pa socijalizmu, ne mogu da shvatim da ljudi mogu biti toliko slepi, decenijama prosečan čovek NEMA za potrošačku korpu, kako mozak može biti toliko ispran ako je recimo tunjevina "za bogate"?
Ja ako vidim da ne mogu da kupim tunjevinu ili lazanju, šta više treba ko da mi priča?
Znači jbeš državu u kojoj ni da jedeš ne možeš šta ti se jede nego najjeftinije?!?!
Primetno je da nikad ne uperite prstom u nekog svog "prekodrinca" u Srbiji.Eva maznula penziju nacionalnu. Lepa Lukić i još desetine umjetnika amatera.Kupio je sve što je mogao. Neke za male pare, a neke za malo veće.
Možda si ti u pravu. Ustvari, sigurno si u pravu, nažalost po manjim mestima su ljudi zatucani do te mere.Ti si možda odrastao u Beogradu ili Novom Sadu. Za penzionera iz Surdulice ili Trgovišta koji je odrastao 1960ih sa životnim standardom na nivou Afganistana ovo danas i jeste zlatno doba jer oni nikad bolje i lepše nisu živeli nego danas kad su po prodavnicama dostupni proizvodi, gledaju TV, imaju širok palet razonode o kojem nisu ni maštali u mladosti.
Ma upriremo, na rate. Nemamo toliko prstiju za upiranje odjednom. Doći će na red i te i ti....Primetno je da nikad ne uperite prstom u nekog svog "prekodrinca" u Srbiji.
a ima silnih umetnika i klasičnih kuravela po Telekomu., ulaze u cenu ugovorne obaveze
Nije to do demokratije vec do kvaliteta opozicije.U nijednoj demokratskoj državi sveta nijedna stranka nema više od 32% glasova, samo u Srbiji izvestni osvajaju 50+%
Nisi ni ti daleko od njih.Zato sto su dobar deo njih zaostali, primitivni i neobrazovani
Nemamo scene iz nijedne druge države sveta osim Srbije, gde penzioneri tvrde da su živi i da primaju penziju samo zahvaljujući nekom političaru. U nijednoj demokratskoj državi sveta nijedna stranka nema više od 32% glasova, samo u Srbiji izvestni osvajaju 50+%
Ko mi kaze, retos klon nalog?Nisi ni ti daleko od njih.
Znam po svojoj porodici i rođacima. Većina nisu imali ništa ni kod kralja Aleksandra, ni kod cara Borisa, ni kod Tita. Ko im donese džak brašna ili neke pare taj je Bog. Na jugu Srbije se tokom 20. veka živelo bednije nego u Turskoj, jedino su gradovi Leskovac, Pirot i Niš živeli prosečno kao ostatak zemlje, po selima je vladao srednji vek do 80ih se živelo uglavnom u blatnenim kućama od tugle.Možda si ti u pravu. Ustvari, sigurno si u pravu, nažalost po manjim mestima su ljudi zatucani do te mere.
Napolju sneg sipa li sipaMa upriremo, na rate. Nemamo toliko prstiju za upiranje odjednom. Doći će na red i te i ti....
Edi Rama nije demokrata već autoritarac, VMRO vlada kupovinom glasova ko i u Srbiji, Orban takođe nije demokrata. Ajde uporedi neku parlamentarnu demokratiju bez mane, a ne balkanske prćije.Opet lažeš!
Orban 50%, Plenković 35%, Edi Rama 51%, VMRO 50%....
Napolju kiša, napolju kišaNapolju sneg sipa li sipa
Napolju sneg sipa li sipa
U krilu tvom drhtim ko srna....
Svedska kraj devedesetih, socijaldemokrati 46%.Edi Rama nije demokrata već autoritarac, VMRO vlada kupovinom glasova ko i u Srbiji, Orban takođe nije demokrata. Ajde uporedi neku parlamentarnu demokratiju bez mane, a ne balkanske prćije.
Треба забранити све партије због лагања...Isprani mozgovi. Preko 60 godina treba zabraniti glasanje.
Edi Rama nije demokrata već autoritarac, VMRO vlada kupovinom glasova ko i u Srbiji, Orban takođe nije demokrata. Ajde uporedi neku parlamentarnu demokratiju bez mane, a ne balkanske prćije.