Penzioneri protiv mladosti!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajde najiskrenije da i ja kažem otvoreno šta mislim na politici:
Boli me krac za korupciju
Ne kapiram generalizaciju problema.

Problem je u tome što rintamo za 300€, što su penzije oko 300€, to što po rafovima stoje Kinder jaja i ti slušaš dete kako moli majku da mu kupi, A ONA NEMA OD ČEGA!
Dole cene hrane!!!!

I što ja treba da platim račun za struju 30 hiljada, što sam u predinfarktnom stanju svakog meseca, DOLE CENE STRUJE, OVO NIJE NORMALNO!!!

i LAŽ da je prosečna penzija 650€
Poštovani,

ne nasedajte na fore "potršačkih društava" gde je poenta da te organizacije dobiju besplatan artikal posle pacovisanja po maloprodajnim objektima uz ucenu.
ne vidim zainteresovanost da se recimo bojkotuje akcizna roba kao što su benzin ili cigarete?
samo na cigaretama od ukupne cene ide 60% u budžet za državne jasličare
Ne vidim ni narodnu pobunu zbog besmislenog poskupljenja struje?
Reke teku pa teku... i okreću turbine...

koliko god se osećali nezadovoljno razmislite o rashodimna
najčešći srpski rashod je kredit za telefon, kablovsku i internet (pravilniji izraz za ugovornu obavezu kod mobilnog provajdera)
rashod se uvećava sa brojem ukućana
na to dodajmo modu da se broj polovnih automobila povećao po glavi punoletnog ukućana

vas niko ne sprečava da uživate komociju ali onda prihvatite da to košta da čak ni Švabo ne može da servisira

setimo se malo mudrih reči Zorana Djindjića - A MOŽDA JE PROBLEM SA VAMA?

Poslednja izmena:
Ne znam da li je bila slična tema.

Naime, primetio sam da na društvenim mrežama, mirne studente koji protestvuju zbog brutalnog ubistva 15 ljudi, uglavnom napadaju penzioneri! Njihovi komentari izgledaju otprilike ovako:

hwhdb Kurti. hwqdbhebhbxhs Soroš jwsdjqbdwe zapad jednjkwewjdenc plaćenici qsdbhjedb Kurti wbedehcd Hrvati wdbcwhedhbe Đilas wbhdcxwdheb zapad bheqwdxh Đilas bsdxhe xc kurti..

90 % penzionera podržava predsednika i Esenes dok su mlađi ljudi protiv Vučića

kako to??
Zar si zaboravio one krokodilske suze za bake i deke u vrijeme korone? On misli na njih. On se brine. On će da ih zaštiti. On ih sve voli. Iskreno i svim srcem.
Pa paketići. Pa salama po niskoj cijeni. Pa povećanje penzija. Čišćenje bunara i sloj asfalta. Pa putovanje autobusom, što na miting, što na glasanje. Pa tv program ,,udri brigu na veselje,,!
Ma život im je uljepšao i produžio.

Naime, primetio sam da na društvenim mrežama, mirne studente koji protestvuju zbog brutalnog ubistva 15 ljudi, uglavnom napadaju penzioneri! Njihovi komentari izgledaju otprilike ovako:

hwhdb Kurti. hwqdbhebhbxhs Soroš jwsdjqbdwe zapad jednjkwewjdenc plaćenici qsdbhjedb Kurti wbedehcd Hrvati wdbcwhedhbe Đilas wbhdcxwdheb zapad bheqwdxh Đilas bsdxhe xc kurti..

90 % penzionera podržava predsednika i Esenes dok su mlađi ljudi protiv Vučića

kako to??

Zato sto su dobar deo njih zaostali, primitivni i neobrazovani bumeri kojima je najveci cilj u zivotu TV, imati sta da se popije i pojede.

Људи одрасли у комунизму немају изграђене механизме критичког мишљења, а поготово критичког мишљења према систему.
Šta ti znači odrasli u komunizmu? Pa i ja sam odrastao u komunizmu pa socijalizmu, ne mogu da shvatim da ljudi mogu biti toliko slepi, decenijama prosečan čovek NEMA za potrošačku korpu, kako mozak može biti toliko ispran ako je recimo tunjevina "za bogate"?

Ja ako vidim da ne mogu da kupim tunjevinu ili lazanju, šta više treba ko da mi priča?

Znači jbeš državu u kojoj ni da jedeš ne možeš šta ti se jede nego najjeftinije?!?!

Jeste. Zato što smo takav narod, otkidamo i zakidamo na hrani da bismo platili internet i gorivo.
Vi gledajte sebe, pustite "narodne tokove"
Tako su u Gradskoj Čistoći doveli u red neradnike - prvo su pustili buvu da im treba kredit u visini plate za sve i svašta
Sad ih ne vidiš dalje od metle...
Neću tako da živim.
Nigde ne piše kako se živi niti da je garantovano
Jedino crkva malo što ukazuje kako bi valjalo pa tek tada ljudi porazmisle i donesu odluku - zreliju
Ma samo smrt za Vučića i njegove. Nema drugog rešenja.
Mi smo vazda vladare sklanjali i pokajnice pravili
U poslednje vreme nažalost nema tog obraza za pokajnicom?

Danas? Ako pitas da li je bila slicna tema danas, odgovor je jeste. Dnevno ima na desetine odgovora i tema u kojima omalovazavate, blatite, ismejavate i nazivate penzionete svim mogucim pogrdnim imenima. Opisujete ih kao mentalno zaostale koji ne umeju ni malo da razmisljaju svojom glavom . Ponasate se prema njima kao da su kriminalci. Tretirate ih kao najgori sljam drustva. I to samo zato sto podrzavaju Vucica. Na ovom forumu je vec bilo poziva da se pristalice Vucica stavljaju u zatvore, ali bilo je i mnogo gorih predloga koje su moderatori odmah obrisali.

Šta ti znači odrasli u komunizmu? Pa i ja sam odrastao u komunizmu pa socijalizmu, ne mogu da shvatim da ljudi mogu biti toliko slepi, decenijama prosečan čovek NEMA za potrošačku korpu, kako mozak može biti toliko ispran ako je recimo tunjevina "za bogate"?

Ja ako vidim da ne mogu da kupim tunjevinu ili lazanju, šta više treba ko da mi priča?

Znači jbeš državu u kojoj ni da jedeš ne možeš šta ti se jede nego najjeftinije?!?!
Ti si možda odrastao u Beogradu ili Novom Sadu. Za penzionera iz Surdulice ili Trgovišta koji je odrastao 1960ih sa životnim standardom na nivou Afganistana ovo danas i jeste zlatno doba jer oni nikad bolje i lepše nisu živeli nego danas kad su po prodavnicama dostupni proizvodi, gledaju TV, imaju širok palet razonode o kojem nisu ni maštali u mladosti.

Ti si možda odrastao u Beogradu ili Novom Sadu. Za penzionera iz Surdulice ili Trgovišta koji je odrastao 1960ih sa životnim standardom na nivou Afganistana ovo danas i jeste zlatno doba jer oni nikad bolje i lepše nisu živeli nego danas kad su po prodavnicama dostupni proizvodi, gledaju TV, imaju širok palet razonode o kojem nisu ni maštali u mladosti.
Možda si ti u pravu. Ustvari, sigurno si u pravu, nažalost po manjim mestima su ljudi zatucani do te mere.

Možda si ti u pravu. Ustvari, sigurno si u pravu, nažalost po manjim mestima su ljudi zatucani do te mere.
Znam po svojoj porodici i rođacima. Većina nisu imali ništa ni kod kralja Aleksandra, ni kod cara Borisa, ni kod Tita. Ko im donese džak brašna ili neke pare taj je Bog. Na jugu Srbije se tokom 20. veka živelo bednije nego u Turskoj, jedino su gradovi Leskovac, Pirot i Niš živeli prosečno kao ostatak zemlje, po selima je vladao srednji vek do 80ih se živelo uglavnom u blatnenim kućama od tugle.

Back