Penzije za Gubitnike Tranzicije?

Poruka
66.550
Znate kako, ovo je autorska tema.
Pošto smo "socijalizam" džorali lakoverno za "društvo uspešnih" gde samo nekolicina čine to društvo,
mene iz godine u godinu sve više svrbi kako da namaknu penziju ovi što su rmbali kod uspešnih?
Obično je to mukotrpan rad na crno gde "Uspešni" državi ne uplaćuju ništa sem mita za dozvolu.
Uslovi su logoraški, npr. Lilly koji 51% drže Jevreji i primenjuju naučene metode iz II WW.
Ok Lilly i ima neki Ugovor o naci-radu, al dosta pekara, menjačnica, marketa, butika tipa tašna-mašna
ne prijavljuje radnike i ne plaća doprinose jer se "Gazdi" ne isplati a i ukinut SDK sa tom namerom.
Onda su tu čuveni članovi Zakona o radu koji dozvoljavaju Dr.Mengele radni eksperiment.

Da li ima šanse da mi učesnici Eksperimenta dobijemo neku penziju?
U drugom svetskom ratu je zdrav mogao da izdrži tri meseca rada
Otprilike je tako i danas

Hvala

- - - - - - - - - -

Molim da temu ne spamuju oni koji su na državnoj grbini, zatim oni koji čekaju da im rikne familija kako bi konačno prodali,
a najmanje bih voleo da mi učestvuju oni kojima šalju lovu iz inostranstva.

Svašta mi napričao, teško da laže pošto radi ko Singerica.
Neke kamere, neki kapo-šefovi koji odmah preduzimaju akciju nad "navatanim"
Ko da mi prepričava ratni film...
Se sećate scene iz filma kada Kapo navata klonulog od rada pa mu prosvira metak kroz vugla zbog ostalih?

Mislim ja sam Lilly uzeo za primer
To je samo jedna od mnogih novokomponovanih firmi u kojima se zakida na radu radnika oduzimanjem od plate.
Imate i one firme sa pelenama, rade ljudi po muci ne što vole.
Državu bole kita, eno imate članove zakona iz 2005-te.

Doneli Čeda i Vesela Ekipa.
I to jeste problem kad vidiš JEDNOG "DOBITNIKA" i onda te taj dobitak opije da si BAŠ TI SLEDEĆI
Dovoljno da udješ u Skupštinu u pocepanim patikama, malo ispričaš o Pravdi i Krivdi,
Uzmeš Fidelinku i sa svojom pameću - sjebeš nesjebivo.
Ladno fabrika brašna sjebana a brašno bar uvek treba...
Kako je uspeo, to majka teško radja...
Taj bi i na toalet papiru bankrotirao...

Nego što takvi daju primer mladima.

Devojčice opet, sa druge strane, vide kako se izlazi na naslovnu stranu pa makar i Putin došao.
Zna se šta je jače od Putina za naslovnu.
Još ako je obrijana i ima mladež, to će da izvinete malo i Tramp da sačeka.

I tako...
Pa me zanima kako će par miliončića gradjana kojima "nije uletelo" da kupe leba za koju godinu a vreme leti?

- - - - - - - - - -

Naročito me zanima koliko će ODŠTETE dobiti PREŽIVELI IZ RADNIH LOGORA?

Poslednja izmena:
Nije daleko dan kada će vas mlada stranačka radodajkica cvrkutavim ironičnim glasićem pitati na šalteru:
"Deda Mraze, a šta ste vi radili ceo život, ništa nije upisano?"

Kako da joj objasniš da ti nije upisan ni 31.dec, ni 1.jan, ni 1. maj koji je gazda proždro sa familijom,
ni radni Božić (valja se zbog posla), ni vaskrs... Prekovremeno, nedelja...

Pošto smo "socijalizam" džorali lakoverno za "društvo uspešnih" gde samo nekolicina čine to društvo,
mene iz godine u godinu sve više svrbi kako da namaknu penziju ovi što su rmbali kod uspešnih?
Obično je to mukotrpan rad na crno gde "Uspešni" državi ne uplaćuju ništa sem mita za dozvolu.
Uslovi su logoraški, npr. Lilly koji 51% drže Jevreji i primenjuju naučene metode iz II WW.
Ok Lilly i ima neki Ugovor o naci-radu, al dosta pekara, menjačnica, marketa, butika tipa tašna-mašna
ne prijavljuje radnike i ne plaća doprinose jer se "Gazdi" ne isplati a i ukinut SDK sa tom namerom.
Onda su tu čuveni članovi Zakona o radu koji dozvoljavaju Dr.Mengele radni eksperiment.

Hvala

- - - - - - - - - -

Molim da temu ne spamuju oni koji su na državnoj grbini, zatim oni koji čekaju da im rikne familija kako bi konačno prodali,

nema gubitnika u Tranziciji. SVI SU DOBILI STA SU ZELELI.

Nije daleko dan kada će vas mlada stranačka radodajkica cvrkutavim ironičnim glasićem pitati na šalteru:
"Deda Mraze, a šta ste vi radili ceo život, ništa nije upisano?"

Kako da joj objasniš da ti nije upisan ni 31.dec, ni 1.jan, ni 1. maj koji je gazda proždro sa familijom,
ni radni Božić (valja se zbog posla), ni vaskrs... Prekovremeno, nedelja...

http://mojnovac.rs/fondovi.1.html

Anglosaksonske države nemaju penzioni fond zbog svoje patološke tradicionalne lopovske svesti.
Amerikanci koliko uštekaju za života mogu od toga da žive ili da rmbaju do lipsavanja.
To je ono što se ne priča jer ne prija.

Rusija ne da daje penzije nego je za vreme Putina propisan zakon o obaveznoj dotaciji iz gradskog
budžeta ako penzija ugrožene osobe ne ispunjava minimum za pristojne penzionerske dane.

Privatni fondovi su ekonomska akrobacija gde neko vrti tvoje pare bez odgovornosti ako ih sjebe
tj upumpa Rotšildu nazad pa ispadne da si radio džabe.

Anglosaksonske države nemaju penzioni fond zbog svoje patološke tradicionalne lopovske svesti.
Amerikanci koliko uštekaju za života mogu od toga da žive ili da rmbaju do lipsavanja.
To je ono što se ne priča jer ne prija.

Rusija ne da daje penzije nego je za vreme Putina propisan zakon o obaveznoj dotaciji iz gradskog
budžeta ako penzija ugrožene osobe ne ispunjava minimum za pristojne penzionerske dane.

Privatni fondovi su ekonomska akrobacija gde neko vrti tvoje pare bez odgovornosti ako ih sjebe
tj upumpa Rotšildu nazad pa ispadne da si radio džabe.

kao u Grckoj, Spaniji a uskoro i u Italiji. MMF je insitucija SVETSKE BANKE (ROTSHILD) koja ima ulogu isisavanja svih mogucih rezervi koje zemlja.zrtva poseduje i da te rezerve usmerava ROTSHILDOVOM sistemu.

al moze mu se jer.................POSTO LUKAC JUTROS NA ZELENOM VENCU ?

Наши стари су се молили Богу да им роди њива, да не помру од глади. Зато сада, свако ко није на време мислио шта ће да чини под старост, нека прионе на пост и молитву. Бог спор на гнев, а брз на милос'.

Hvala

- - - - - - - - - -

Чуо си, тј. прочитао Ивана Анђ.

Моли се Богу а ти роди њива.

Jedna tranziciona priča

Jednom dečku se svake godine oko praznika posveti medijska pažnja , njemu i njegovom uradku- performansu . Da bi on razvio taj talenat njegov tata je ostao dužan plate većini zaposlenih, kasnile su im plate - jer je on kupovao rekvizite da bi dete moglo da razvija svoj talenat, retko kome je uplaćivan radni staž i radili su za minimalac

I sada njihovoj deci taj dečko (koji je verovatno fini) prodaje priču o uspehu ... što je još i super, mnogo više je tatko love uložio u studije sestara i putovanja "budućih lidera Srb" po egzotičnim destinacijama. Bilo je tu love i za univerzitetske profesore ...

Jedna tranziciona priča

Jednom dečku se svake godine oko praznika posveti medijska pažnja , njemu i njegovom uradku- performansu . Da bi on razvio taj talenat njegov tata je ostao dužan plate većini zaposlenih, kasnile su im plate - jer je on kupovao rekvizite da bi dete moglo da razvija svoj talenat, retko kome je uplaćivan radni staž i radili su za minimalac

I sada njihovoj deci taj dečko (koji je verovatno fini) prodaje priču o uspehu ... što je još i super, mnogo više je tatko love uložio u studije sestara i putovanja "budućih lidera Srb" po egzotičnim destinacijama. Bilo je tu love i za univerzitetske profesore ...

Е, сад си нам све објаснила и све смо разумели.

Неправда. Неправда се збила.

Пребацити на пдф "неправде" или како се већ зове.

Ma da, tko hebe stoku sitna zuba, i gubavce tranzicije, nesposobne lenjivce, koji se ne skidaju sa neta, fejzbuce, twitaju, "Krste" se na ovom bleja i dr.opcilistima, i nece radu za 20-25 tisuca dindzi. Uz pelene.

Back