Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 82.224
Eto vidiš, to nije u redu. U večini zemalja u svetu se tako nešto nemože dogoditi.
PS
Evo primer JA, od kad primam neku penzijicu na jednog člana svoje obitelji, nemam pravo ni da otvorim firmu!
Blokiran sam!
А како си закључио да у већини земаља у свету се тако нешто не може применити? Вероватно би волео да је тако.
Ако примаш неку пензијицу од члана породице онда примаш породичну пензију и не треба да имаш ту могућност. Али, старосни пензионер ако је способан да ради треба и да ради и да прима пензију (ако хоће да ради) а ти ако си способан да оснујеш прдузеће и радиш, онда ти породична пензија не треба. Што је примаш ако си способан да радиш? (ако хоћеш да оснујеш фирму или да се запослиш).
- - - - - - - - - -
Meni su ugasili preduzeće, kad sam počeo da primam penziju za jednog člana obitelji.
Gde vi to živite kad kod vas sve može???
..
Пази овако. Друго је старосна а друго инвалидска и породична пензија. Старосна је пензија која се заслужила РАДОМ И ДОПРИНОСИМА. Ти ничим ниси заслужио породичну пензију већ си друштвени паразит. Живим у Србији и то је нормално да старосни пензионер може да ради колико хоће и у туђој и у својој фирми али да неко прима и пензију породичну (коју није зарадио радом и доприносима) и да додатно шљака е то не може.
Poslednja izmena od moderatora: