Пензија за Насера али не и за Босиљку Младић

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Пензија државе Србије за окрутног убицу Насера може али не може за супругу Ратка Малдића који малтертирају годинама.Она нема ни здравствено осигурање
нити било каква примања.

Зашто је ова жена крива :think:Љубав је злочин:eek:

Жена која је од фашиста изгубила и оца и мајку данас од свог народа не може да добије комад хлеба.Нема ХЛЕБА за Босиљку .

И за шта се терети

Suđenje Bosiljki Mladić, supruzi haškog optuženika Ratka Mladića, odloženo je za 5. april 2011. godine zbog spajanja dve optužnice, pošto je Tužilaštvo jutros sudu dostavilo novu optužnicu.

Pored optužnice za nedozvoljeno držanje oružja nađenog u porodičnoj kući u Beogradu, Prvom osnovnom sudu je dostavljena nova optužnica koja Bosiljku Mladić sumnjiči za nađenih 60 puščanih metaka i 26 patrona za lovačku pušku.

За ловачку пушку њеног супруга :eek:

Добро има ли правде у земљи Србији и да ли неко може и жели да помогне овој
жени коју власт терорише ГОДИНАМА!

31752.jpg

Postoje stvari i dogadjaji, koje normalan covek nije u stanju da pojmi, jednostavno mozak odbija da prihvati da tako nesto postoji:(
Ja bih preporucila ovima koji progone suprugu RAtka Mladica i ne daju joj penziju, da Oricu osim penzije daju i procenat od svakog ubijenog Srbina (neka mi Bog oprosti sto ih u ovom kontekstu pominjem), pa neka ga nagrade jos vise, nadam se da ce ih Svevisnji nagrditi shodno pezniziji i eventualnim dodacima za svakog ubijenog:sad2:

A odakle Bosiljki onolika kućerina, njenom sinu stančine i luksuzni automobili? Nema prihoda...batali bajke...

Има њен син али не она !У томе је разлика кућу није створио Ратко Младић него његов син који издржава мајку .

И како да једна жена у тим годинама живи без пензије и без осигурања а НАСЕР УБИЦА има пензију државе Србије.

Postoje stvari i dogadjaji, koje normalan covek nije u stanju da pojmi, jednostavno mozak odbija da prihvati da tako nesto postoji:(
Ja bih preporucila ovima koji progone suprugu RAtka Mladica i ne daju joj penziju, da Oricu osim penzije daju i procenat od svakog ubijenog Srbina (neka mi Bog oprosti sto ih u ovom kontekstu pominjem), pa neka ga nagrade jos vise, nadam se da ce ih Svevisnji nagrditi shodno pezniziji i eventualnim dodacima za svakog ubijenog:sad2:

Nisi updatovala instrukcije od Tome,verovatno ostalo iz radikalskih dana...sad hoce da ga isporuci

Од куд њој папири када пушка није њена ?

ja nikada nisam posedovala vatreno oružje, mada baš se spremam da zatražim dozvolu :zcepanje::mrgreen: , ali mi je poznato da UZ ORUŽJE MORA DA POSTOJI I PAPIR.

ako papira nema -- odakle i kako ti možeš da tvrdiš da je oružje RATKOVO A NE NJENO???

И осим тога нађен је пиштољ сувенир ЈНА ,мислим сви знамо да није Босиљка Генерал него Ратко Младић.

Зашто држава терорише ову жену?

pa ocigledo je da kvizlinzi i kolabracionisti ovim zele da dodatno izvrse pritisak na generala Mladica

Back