- Poruka
- 12.986
kakav bre nato, jel mi licimo da smo na severnom atlantiku?za nato smo sad spremni
Ne licimo.
Dakle nista od ujedinjenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav bre nato, jel mi licimo da smo na severnom atlantiku?za nato smo sad spremni
zato što i dan danas ne kažu da je to pogrešnmo što su uradili, a pogrešno je i agresivno. Dokle Srbi da praštaju svima i to bez izvinjenja?Ne bih rekao. Poenta je konstantno držanje tenzija i prepucavanje. I Evropa ima debelu krvavu istoriju, svako ratovao sa svakim, pa su to ostavili iza sebe i ne prepucavaju se. Ovde mi već 25 godina vrtimo jedan te isti događaj (isto ko i ona Srebrenica, nema nikakve razlike). Zato i pitam koja je to poenta da vaskrsava milion puta, umesto da lepo staviš u istoriju i spominješ jedino na časovima istorije u školi. Najgluplja moguća varijanta ljudima je da robuju istorijom umesto da budu okrenuti budućnošću.
zato što i dan danas ne kažu da je to pogrešnmo što su uradili, a pogrešno je i agresivno. Dokle Srbi da praštaju svima i to bez izvinjenja?
A sa druge strane se traži da se Srbi izvinu za to što su se branili.
Mi jesmo mali al ne moramo dobrovoljno da skidamo gaće
Milošević je kažnjen jher jer branio Srbe i interes Srbije.Zapravo, ne traži se ništa od nas. Spor koji je imao Milošević sa tadašnjim rukovostvom Nato-a nema nikakve veze sa sadašnjom Srbijom i sadašnjim Nato-om, tako da nema potrebe stalno da se vraćamo na istoriju.
zato što i dan danas ne kažu da je to pogrešnmo što su uradili, a pogrešno je i agresivno. Dokle Srbi da praštaju svima i to bez izvinjenja?
A sa druge strane se traži da se Srbi izvinu za to što su se branili.
Mi jesmo mali al ne moramo dobrovoljno da skidamo gaće
Milošević je kažnjen jher jer branio Srbe i interes Srbije.
Zapad nema problem sa ulizicama i poslušnima
Još bolji primer zašto ne sa njima. I Sadama su ubili, kao i dosta drugihTo je malo kontroverzno. Sloba je kao i ovaj danas zapravo efektivno radio za amerkance kakva god da je propaganda bila.
Rimska imperija - cetvrti rajh. To je to. Dodju osvoje dal ratom dal diplomatijom.Još bolji primer zašto ne sa njima. I Sadama su ubili, kao i dosta drugih
Milošević je kažnjen jher jer branio Srbe i interes Srbije.
Sloba heroj!Milošević je kažnjen jher jer branio Srbe i interes Srbije.
Da, to je fetiš pokazivanja mooda.Branio Srbe od koga? Od zapada koji je na ove prostore doneo demokratiju i standard? Bolje da nas nije branio
Jel ti znaš da su sve države ovih prostora i ex-sovjetske države, kad su se okrenule zapadu, da im se standard udesetostručio? Bukvalno su nas svi ostavili u prašini. Ne znam zašto bi neko voleo uređenje istočnog tipa gde imaš autokratiju, represiju, korupciju, tajkunstvo, medijski mrak, ućutkivanje neistomišljenika... uvek sam se pitao, jel to neki fetiš ljudima kojima se to sviđa?![]()
Kako koja. Dosta zavisi od mentaliteta i od toga da li je neka kultura progress-prone (Poljska, Baltik, Ceska...) ili progress-resistant (Balkan, bivsi SSSR, Bliski Istok...).Branio Srbe od koga? Od zapada koji je na ove prostore doneo demokratiju i standard? Bolje da nas nije branio
Jel ti znaš da su sve države ovih prostora i ex-sovjetske države, kad su se okrenule zapadu, da im se standard udesetostručio? Bukvalno su nas svi ostavili u prašini. Ne znam zašto bi neko voleo uređenje istočnog tipa gde imaš autokratiju, represiju, korupciju, tajkunstvo, medijski mrak, ućutkivanje neistomišljenika... uvek sam se pitao, jel to neki fetiš ljudima kojima se to sviđa?![]()
Slovenija je prva u SFRJ tražila raskid sa titoizmom. Na primer, Slovenija je prva tražila ukidanje Štafete mladosti.Kako koja. Dosta zavisi od mentaliteta i od toga da li je neka kultura progress-prone (Poljska, Baltik, Ceska...) ili progress-resistant (Balkan, bivsi SSSR, Bliski Istok...).
Tako dakle, imas sa jedne strane Poljsku, Cesku, Baltik... a sa druge Bugarsku, Gruziju, Makedoniju, CG, Albaniju.... ovima potonjima dzaba sva prozapadna orijentacija sveta, i dalje su plac Majke Bozije.![]()
Slovenija je prva u SFRJ tražila raskid sa titoizmom. Na primer, Slovenija je prva tražila ukidanje Štafete mladosti.
pa nema ujedinjenja, nego cete vi da bude topovsko meso kao ukre protiv ruskog agresora, to vam je namenio sns, aljek i ana, idete u nafo, to je politika stranke na vlasti sns, nemoj meni da kukas, ja nisam glasao za VELEIZDAJNIKE, vec sam bio za bojkot izborakakav bre nato, jel mi licimo da smo na severnom atlantiku?
Ne licimo.
Dakle nista od ujedinjenja.
Da je bilo pameti, komunisti ne bi bili na vlasti posle 1945.i na kraju su svi raskrstili sa titoizmom i jugoslavijom i postale male 'suverene' drzavice balkana otvorene za svako gazenje sa svake strane i potencijalno sa zapadnom politickom ideologijom - i dobili smo ovo u cemu zivimo.
a mogli su biti konfederalna unija sa razlicitom politickom ideologijom, koja nije morala da bude ni zapadna ni istocna, jedino je stvar u tome sto mi ne bi imali smisla, znanja i nacionalisticke volje da napravimo tako nesto. Nisu smetali narodi, smetala je njihova kohezija.
stoji, cela ta jugoslovenska ideja je regularno bila prisvajana od strane vladara. Da su se narodi pitali sta je trebalo da bude taj teren - niko ne zna na sta bi to izaslo. Nego iz diktature u diktaturu - domacu, istocnu ili zapadnu svejedno. Cak su i sadasnje granice diskutabilne. Tu se nije raskrstilo sa titoizmom konceptualno.Da je bilo pameti, komunisti ne bi bili na vlasti posle 1945.