Penicilin za zapadne politicare i vlade

jagodina_city

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
236
Putin na odmoru u Sibiru


Dok većina političara voli da slobodno vreme provodi uživajući na jahtama ili u luksuznim letovalištima, premijer Rusije,Vladimir Putin više voli avanturu u divljini Sibira, prenosi Dejli mejl.

Uvek aktivni Putin je iskoristio odmor da bi uživao u sibirskoj prirodi.
Pedesetšestogodišnji premijer je bez problema plivao i ronio u hladnoj vodi jezera. On je lomio grane preko kolena kako bi pravio logorsku vatru i velikodušno poklonio svoj sat jednom dečaku u blizini grada Kizila.

Ruski premijer je iskoristio vreme i da pomogne naučnicima koji proučavaju beluga kitove, tako što im je asistirao pri postavljanju radio-transmitere kako bi pratili njihovo kretanje.
Ali i pored svih aktivnosti Putin je pronalazio vreme da se opusti i prepusti razmišljanjima, dok je bio udobno smešten među granama drveta.
Putinov odmor je bio toliko ispunjen akcijom da su ga novinari pitali i da li namerava da poseti Međunarodnu svenirsku stanicu.
"Na Zemlji ima još mnogo posla, za sada ne razmišljam o svemiru", izjavio je premijer za rusku novinsku agenciju RIA Novosti.
Ruski premijer je pre dve godine već fotografisan bez majice, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.
Putin je izgleda uvek spreman na avanturu, jer je između ostalog plovio vojnim podmornicama i bio kopilot u borbenom avionom. Ruski premijer je i majstor džudoa i izdao je DVD sa lekcijama ove borilačke veštine.


http://www.blic.rs/svet.php?id=104862


izvinjavam se zbog teme nasim susedima
 
Poslednja izmena:
putin1.png
 

Back
Top