Pelinkovac - post efekat

falconcrest

Primećen član
Poruka
804
Pre par dana nešto mi "pukao film" Nisam sklon alkoholu, ali nadjoh utehu u pelinkovcu Gorki list. Uspeo sam da popijem više od pola litra za nešto više od sat vremena uz zanimljiv dokumentarni film. Sve je bilo ok do jednog trenutka kada sam osetio halucinacije i želju za agresijom. Srećom, nisam napravio nijednu pizdariju, ali od sada izbegavam ovo piće. Kakva su vaša iskustva ?

Verujem da si nakon tog iskustva čitao o pelinkovcu te da komponenta tujon u pelinu ima navodno haluciogena svojstva pa si to povezao sa apsintom, popularnim pićem s kraja 19 i početka 20 veka, i onda si malo počeo da paničiš?

Lično, mislim je kod tebe bio samo efekat alkohola. Pola flaše blagog pelinkovca teško da može da ima haluciogeni efekat zbog male količine tujona

Verujem da si nakon tog iskustva čitao o pelinkovcu te da komponenta tujon u pelinu ima navodno haluciogena svojstva pa si to povezao sa apsintom, popularnim pićem s kraja 19 i početka 20 veka, i onda si malo počeo da paničiš?

Lično, mislim je kod tebe bio samo efekat alkohola. Pola flaše blagog pelinkovca teško da može da ima haluciogeni efekat zbog male količine tujona
Možda je i efekat toga da sam popio više od pola litra za sat vremena, biće da je to u pitanju. Mada, pio sam ranije sva moguća pića, negativan efekat nisam imao nikada do sada.

Back