Pekarke

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.577
Jeste vi primetili kako su muskarci romanticniji, mi prihvatimo zenu onakvu kakva je, a one nas pokusavaju menjati i oblikovati ko testo. E sad dok su granice tih pokusaja promene izdrzljive onda mi torbamo i kuliramo, ali kad to predje u bolesnu promenu onda ih steramo u ****** i jaja opet trpe?

Zasto zene traze muskarca koji im ne pase, jer da im pase ne bi ga menjale, zar ne?

Zato što nas jedno privlači a sasvim drugo nam odgovara zapravo.
Meni su slatke njegove mane, a vrlo je verovatno da bi me te iste mane za neko vreme smorile i da bih poušavala da ga promenim.

Jeste vi primetili kako su muskarci romanticniji, mi prihvatimo zenu onakvu kakva je, a one nas pokusavaju menjati i oblikovati ko testo. E sad dok su granice tih pokusaja promene izdrzljive onda mi torbamo i kuliramo, ali kad to predje u bolesnu promenu onda ih steramo u ****** i jaja opet trpe?

Zasto zene traze muskarca koji im ne pase, jer da im pase ne bi ga menjale, zar ne?

Jeste, zene su nepopravljive.
Ma probace da promene svakog, makar malo, cak i da je savrsen, cisto da vide jel mogu :)

ma to sve zavisi koliko ima kvasca i secera....ako se dize.... testo se lakse mesi...mora se dodati malo secera..i d a vidis kako se dize:)..i dok g0d ima secera kvasac se dize i oblikovanje ide odlicno..kad nestane secera..ondaK joj...i pekarka vise nema sta da mesi i oblikuje :):mrgreen:

Back