• Dragi prijatelji, kreiran je nov forum "Socijalna zastita" na kome ce se pricati o svim pitanjima vezanim za ovu aktuelnu temu u drustvu

PEGLICA,FICA ILI MINI MORIS????

  • Začetnik teme MICKEY-MOUSE
  • Datum pokretanja

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
44.896
p_wp_b3_preview.jpg
 

Espanol

Poznat
Poruka
8.305
MICKEY-MOUSE:
PEGLICA,FICA ili MINI MORIS???
Sva tri automobila spadaju u klasu koja neizbežno, cene radi, mora da ima mane. Imaju ih i mnogo skuplji automobili, pa se retko ko na račun imena usuđuje da sa prezrenjem govori o njima.
Ja ću pokušati da budem racionalan. Mini bi mogao da bude u lakoj prednosti po nekim rešenjima, ali je strašno komplikovan za održavanje zbog skupih i deficitarnih delova. Znači Fića ili Peglica. Za oba automobila ima delova, jeftini su, jednostavni za rad... Peglica je ipak nešto savremenije konstrukcije, ima jednostavniji motor (vazdušno hlađenje, dva cilindra). Ja sam između 1975 i 1990 uz sve velike automobile koje sam imao "potrošio" i 4 Peglice i bio izuzetno zadovoljan.
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.