pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 36.427
piši slobodnoHoćemo unisex temu!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
piši slobodnoHoćemo unisex temu!!!
Kod mene je toliko sabijeno da sam videla da mi ne vredi peglati haljine, kosulje i sl, jer pre nego sto ih obucem
E, hvala.piši slobodno![]()
Ali kako ? Profi ili da se vidi da je peglano ?E, hvala.
Peglam sve sem čarapa, kad god oblačim nešto.
Pa zavisi šta, ne treba sve isto.Ali kako ? Profi ili da se vidi da je peglano ?
Bravo, prava si damaE, hvala.
Peglam sve sem čarapa, kad god oblačim nešto.
Pametno.Bivšoj curi nisam dao da mi pegla bilo šta, da ne zasere nešto.
Kladim se da je glumila smotanost i da ne umije da se riješi peglePametno.
visokokvalifikovan muškaracBravo, prava si dama![]()
Možda naučimo poneštovisokokvalifikovan muškarac![]()
Ne, ja sam samodostatan muškarac.Bravo, prava si dama![]()
Ne mogu da vjerujem da će moji prsti iskucati pohvalu za tebe ali-bravoNe, ja sam samodostatan muškarac.
Nije, sve to radim sam od 15. godine. Ne volim da mi se iko mota oko odeće, pranja, peglanja, svega.Kladim se da je glumila smotanost i da ne umije da se riješi pegle![]()
Ima li išta odbojnije od muškarca nesposobnog da se uljudi i nahrani. Bravo!Nije, sve to radim sam od 15. godine. Ne volim da mi se iko mota oko odeće, pranja, peglanja, svega.
Prelazila i ja dok mi se jedna nije zalijepila za pegluvidim čarape ne peglate, ja bogami i njih pređem ako su već u korpi
Ne zna da se nahrani? Pa to je terminalna retardacija.Ima li išta odbojnije od muškarca nesposobnog da se uljudi i nahrani. Bravo!
Prelazila i ja dok mi se jedna nije zalijepila za peglu![]()
peglala sam i šorc za fizičko možeš da zamisliš tu katastrofu koja se desilaPrelazila i ja dok mi se jedna nije zalijepila za peglu![]()
Samostojeća, imala je onaj silikon što prijanja za kožue pa jbg, verovatno je imala neku gumu na sebi
e njih bi morali bogme da prave kvalitetnije , deo od šare nadole - imam gomilu rasparenih jer mrzim unihop, a sve to kad hoću da budem visokokvalitetna damaSamostojeća, imala je onaj silikon što prijanja za kožu![]()
Hoćeš da ti otkrijem tajnu kako nećeš imati raspar? Kako kupujem i njih i dokoljenice? Uvijek iste! Istu boju, istu marku-po pešes pari. Pukne jedna-bacim, otpakujem novi par i izvučem jednu samoe njih bi morali bogme da prave kvalitetnije , deo od šare nadole - imam gomilu rasparenih jer mrzim unihop, a sve to kad hoću da budem visokokvalitetna dama
peglala sam i šorc za fizičko možeš da zamisliš tu katastrofu koja se desila